VintelloAvaliações

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hier een jas besteld, ik dacht van een bedrijf uit Amsterdam, maar bleek uit Hongkong te komen. De jas zag er heel anders uit dan op het plaatje en het er zaten fouten in de jas knoop op de mouw was m... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen eens 1 ster waard Dit is chinese oplichterij. Waardeloze pruts kleding Ziet er totaal anders uit op de foto. Retouren kan niet of kost soms meer dan je besteld hebt. Ik heb de artikelen we... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het oogt op het web als een profi bedrijf. Helaas zoals alle gedupeerden voor me al melden us het een dropshipper met baggertroep uit CN. Reageert nergens op en kan fluiten naar een retour instructie.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Toen ik ging bestellen en het bedrijf opzocht, staat er gevestigd in Amsterdam, maar achteraf bleek, spullen komen uit China. Ze gaven aan goed retourbeleid hebben. Jurk was erg slechte Kwaliteit. Vo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Bij Vintello draait alles om tijdloze elegantie en het herontdekken van stijlvolle klassiekers. We geloven dat mode niet alleen gaat over wat je draagt, maar ook over hoe het je laat voelen. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om je de mogelijkheid te bieden om je persoonlijke stijl te omarmen en te vieren.

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

328 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

OplichterijGeen eens 1 ster waard Dit is chinese oplichterij.…

Geen eens 1 ster waard Dit is chinese oplichterij.
Waardeloze pruts kleding Ziet er totaal anders uit op de foto.
Retouren kan niet of kost soms meer dan je besteld hebt.
Ik heb de artikelen weggegooid Gewetenloze criminelen.
Hoop dat ze geen kinderen hebben.Altijd uitzoeken wie de webshop is .
Heel veel chinezen.
Vintello onder andere .
Nooit iets bestellen.

27 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hele slechte ervaring met Vintelo.

Hele slechte ervaring met Vintelo.
Pakket kwam heel laat aan,en retour sturen koste me €33,euro.
Geld ban mn retourpakketje kreeg ik nooit terug van hun. Rond €110,00 weggegooid,ze zijn echt oplichters.
Harde les voor mij,nooit doen bij hun!

15 de agosto de 2024

Vintello zijn oplichters

Zelfde verhaal. Stop met het vertonen van advertenties van deze oplichters. Weer een wijze les om altijd eerst de reviews te lezen!! Koop niets, je krijgt rommel toegestuurd.

26 de agosto de 2024

Lederhose = Sportbroekje

Helaas ook te laat deze reviews gelezen....man, wat een nepkleding. Ik had een lederhose besteld, maar krijg een polyester sportbroekje met lederhose-bedrukking. Lachwekkend gewoon. Ik heb een mail gestuurd, maar gezien de reacties hier verwacht ik dat ik die 50 euro door de wc gespoeld heb....

25 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit is een eersteklas dropshipper

Dit is een eersteklas dropshipper. Alles komt rechtreeks van ali expres, en dat noemen zij mode hahahaha daar wil je echt niet in gezien worden, te lelijk om ook maar in je kast te leggen. Van geld terug hebben zij niet gehoord, houden zich niet aan de Nederlandse wet. *koop hier nooit iets!!!* je wordt bedonderd, je betaald zeker een viervoud van wat je op Ali zou betalen. En je geld zie je niet meer terug. Het is zeker geen modewinkel, meer een sloeberwinkel met afschuwelijke items. Waar je trouwens ook superlang op moet wachten, oja, het komt natuurlijk uit China, in zo'n witte zak weet je wel, met Schiedam erop, dan weet je al genoeg. Echt erg als je mensen zo oplicht en geld aftrocheld met nepspullen uit China zonder kwaliteit. Dat je nog rustig kan slapen zeg, maar er komt een moment dat je vreselijk op je bek gaat.

1 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas te laat de reviews gelezen

Helaas te laat de reviews gelezen. Dan had ik er niet besteld!! Hetzelfde verhaal, product past niet en krijg geen reactie hoe ik het terug kan sturen. Wel wordt er 50% korting geboden op een nieuw product.
Daarna geen reactie meer. Product zag er heel anders uit dan op de foto.
Conclusie ‘OPLICHTERS”!!!! Koop er niets!!!!😡

24 de agosto de 2024

vreselijk kleding

vreselijk kleding, helaas heb ik de reviews niet gelezen, anders had ik nooit besteld. goedkoop chinese kleding en oerlelijk. nooit kopen bij deze nep chinese dropping website!!!

20 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eigenlijk is het geen ster waard

Eigenlijk is het geen ster waard. Alles wat fout kon gaan, ging fout omdat het op voorhand is opgezet om je geld uit je zak te kloppen.
Ook ik ben er in getrapt en na meermalen contact te hebben gehad over de retourzending is de lijn dood.

Ik ga aangifte doen van oplichting.

25 de julho de 2024

Vintello -OPLICHTERS!

Ontzetten slecht - oplichters!😡😡😡

Jurk besteld, paste niet, slecht kwaliteit.
Retourbon aangevraagd. Wordt niet op gereageerd. Ben nu al 2 maanden bezig om een retourbon en geld terug te krijgen. Lukt geen van beide niet 😡

Pas op, koop niets via Vintello

20 de agosto de 2024

Leugenaars en criminelen

Het zijn leugenaars en criminelen. Geen enkele afspraak komen ze na, zijn onbereikbaar. Geld kwijt.
Ga er niet mee in zee!

PS Ze zouden gevestigd zijn in Amsterdam (Postbus 51311), ze versturen hun Chinese spullen uit Schiedam (Postbus 7272).

12 de agosto de 2024

Retour zending

Het product kwam goed aan, het was niet goed. Toen ik het terug stuurde, na het aangemeld te hebben, ligt het nu al meer dan 3 maanden in te klaren in China en krijg ik mijn geld niet terug.

12 de agosto de 2024

Opgelicht.nl

Opgelicht.nl
Schoenen uit Duitsland krijgen met een waarde van 15 euro welke ik schoenen besteld heb a 45 euro en er totaaaaal anders uit zagen. Niet te bereiken natuurlijk en erna pas de reviews gezien. Dom dom dom.
Maar ik laat het er niet bij zitten.

18 de agosto de 2024

Terrible quality

Terrible quality, an absolute scam. Unfortunately I realized 15 min after purchase about the misleading reviews published in their webpage, therefore I asked them to cancel the purchase given the deceitfull strategy they use. However they refused to do so by lying saying that the purchase was processed and sent. Worst experience ever, dont buying nothing from this people!

17 de agosto de 2024

Oplichters…

Kwaliteit. Voor het retourneren moest ik wat vragen beantwoorden, foto’s sturen, maar daarna geen enkele reactie meer, ondanks herhaaldelijk verzoek. Zonde van mijn 40 euro en wat een oplichters

18 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Let op dit is een Chinees bedrijf!!!

Let op: Ze heten vintello.nl maar het is een Chinees bedrijf met erbarmelijke kwaliteit en je kunt er verder niets mee. Als je je bestelling al ontvangt, komt je retourzending volgens hen niet aan. Kortom zodra je geld overmaakt, ben je het kwijt.

17 de agosto de 2024

Leveren kunnen ze wel

Leveren kunnen ze wel, maar als je retour wilt sturen krijg je geen gehoor. Producten staan ook voor een derde van de prijs op AliExpress.

3 de julho de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dropshipping met kwaliteit wat onder…

Dropshipping met kwaliteit wat onder doet voor wat je van een Nederlands bedrijf verwacht.
Ze proberen klachten wel netjes op te lossen, maar ging bij mij in ieder geval niet naar wens. Misschien hadden ze nog wel met een oplossing gekomen, maar ik was er wel klaar mee en heb het weggegooid en mijn verlies genomen.
In het vervolg toch maar weer naar de fysieke winkel.

15 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.