Veja o que dizem as avaliações
Fik vasket min bil, og ordnet den indeni. Den står fuldstændig som ny. Super fin betjening, fik ovenikøbet en is. Altid imødekommende personale. Kan anbefales til alle.
Kørte fra Nordjylland til Fløng for at handle en VW Polo som jeg havde forhørt mig på 2 dage tidligere. Sefer havde klargjort og synet bilen til jeg ankom efter aftale lørdag over middag og vi fik... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Bilforhandler med 100 % tryghed som vi går dybt og kunderne føler sig trygt og glade inden og efter købet. Hos VIPbiler ApS byder alt indenfor bilbranchen bl.a bedste service, finansering, reparation af al bilmærke, cargarantie.⭐️🚘
Informações de contato
Akacievej 8a, 2640, Hedehusene/Fløng, Dinamarca
- Info@vipbiler.dk
- vipbiler.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkelig god service
Virkelig god service, har købt en bil hos VIPbiler og den var i perfekt stand, de er super hjælpsomme, jeg får lavet service på min bil, og alt er som det skal være, og til rimelig priser. Jeg kan 100% andebefale VIPbiler.
God og ærlig handel!
Virkelig god service fra Yasin og hans bror hele vejen igennem handlen af vores nye bil. Kompetente folk som ikke ligger fingre imellem noget. Jeg er selv mekaniker og fik lov til at gennemgå bilen fra A-Z før køb - også på lift. Der har overhovedet ikke været nogle problemer og der har kun været ærlig snak hele vejen igennem. Hvis du vil have en ærlig, god og seriøs handel så er det hos VIPbiler i Hedehusene.
Bilen var endda pænt klargjort både inde og ude ved afhentning. Papirarbejdet var gjort klar med nøglerne da den skulle afhentes og var kørt pænt frem til os. Vi fik ovenikøbet en kold sodavand med på vejen. Kan kun tale godt for denne forhandler!
Fik vasket min bil
Super flinke og effektive
Super flinke og effektive. Skulle udskifte bremseskiverne, og det klarede de med det samme.
Har fået serviceret min og fået den…
Har fået serviceret min og fået den kørt til syn
De giver en fantastisk service til en absolut fair pris. De har nu fået endnu en fast kunde.
Søren
Stor anbefaling herfra ✔️
Super flinke og hjælpsomme og altid god kvalitet på deres arbejde. Udover dækskifte og indvendig + udvendig vask/rens, der får bilen til at dufte som ny, har de også for under 500 kr. fjernet ridser på en leaset bil, der skulle afleveres, så de ikke kunne ses 👍
Stor anbefaling herfra ✔️✔️👍👍
VIPbiler ✔️
En knaldhamrende god oplevelse hos VIPbiler i dag. Kørte fra det sønderjyske for at hente en bil. En virksomhed med ambitioner, det er tydeligt at mærke.
Mundtlige aftaler ✔️
Svartid - on point ✔️
god dialog ✔️
Klargjort bil ✔️
Servicen ✔️
Vil godt anbefale VIPbiler til venner og familie.
Bedste bilkøb !
Jeg har købt en Golf – mit første bilkøb – og jeg er virkelig glad for bilen, selvom handlen gik hurtigt. Hvis der har været det mindste, har jeg kunnet ringe til Yassin, og det er altid blevet ordnet med det samme.
Jeg har oplevet god service og en respektfuld behandling hele vejen igennem – også som kvinde, hvilket jeg virkelig sætter pris på. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Jeg kan klart anbefale VIP-Biler. 5+ stjerner herfra! 👍🏾
Købte en Kia Rio hos VIP biler
Købte en Kia Rio hos VIP biler
Fik perfekt service..endda garanti på en brugt bil..
Så manglede jeg nogle ledninger til ekstra udstyr på stereoanlægget som de skaffet øjeblikkeligt og kunne hente med det samme
Sidst men ikke mindst kan jeg stærkt anbefale det firma
Jeg kan trygt anbefale at bruge dette firma til køb af bil ny eller gammel
Tak hilsen Michael
Fremragende service
Fremragende service og super gode biler.
Allerede efter en kort køre tur indgik vi en super god handel.
Kan klart anbefales.
Jeg kom forbi Vipbiler og det kan godt…
Jeg kom forbi Vipbiler og det kan godt anbefales, servicen var god og hurtig
Virkelig god service
Virkelig god service! Super serviceminded og imødekommende. Kan varmt anbefales!
Sender min bil ned for at blive…
Sender min bil ned for at blive lavet,(bilen er købt hos dem) får den tilbage med en kæmpe ris i bagruden, efter de har lavet bagklappen da der kom vand ind i bagagerummet
Fem stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Kan varmt anbefales!
Vi var forbi VIP Biler for at kigge på en VW Golf 7, og allerede efter prøveturen indgik vi handel. Hele processen var utrolig nem og behagelig – ingen stress, ingen pres, bare god og ærlig service.
Leveringen gik super hurtigt, og vi følte os godt taget hånd om fra start til slut.
Virkelig topklasse service og en tryg oplevelse hele vejen!
Vi handler gerne hos VIP Biler igen.
Jeg har fået en rigtig god og…
Jeg har fået en rigtig god og professionel service, jeg vil helt klart gerne anbefale at købe sin bil igennem VIP biler.
Service er i top
Blev betjent af Sefer og jeg må bare sige at service og kundekontakt er i topprioritet, man er virkelig i gode hænder. Køb bil trygt her👍🏼
Helt sikkert en forhandler jeg varmt…
Helt sikkert en forhandler jeg varmt kan anbefale. Fantastisk service, flinke og rare mennesker. Har købt bil der i dag lørdag d 20 september og blev fuldt tilfreds med behandlingen, derfor 5 stjerner. Så står du og mangler en god bil, så tøv ikke, for du er i gode hænder. :)
Har både fået serviceret min bil og nu…
Har både fået serviceret min bil og nu også købt ny bil hos VIP Biler. Super service. Alt er bare i top. Og Sefer er super flink og hjælpsom. Han gør alt for at vi er tilfredse. Kan varmt anbefale dem.
Køb af bil
Jeg kan virkelig anbefale vip biler ,vi kan på det varmeste anbefale denne bil handler .
Servicen er virkelig i top og meget imødekommende personale derfor vi vi meget gerne give 5 stjerner
Mvh Tom og Pia
Er så glad for min nye bil
Fandt en polo på DBA som jeg godt kunne lide og kom forbi fra Helsingør (ca45 min.)og prøvede den en lørdag. Skrev at om søndagen at jeg ville købe den. Mandag var de i gang med service, rengøring og nyt syn. Tirsdag eftermiddag er den klar 🥰 Den bedste service man kan få og virkelig søde og hjælpsomme. Kan klart anbefales herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.