Vipbiler  Avaliações 51

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service fra Yasin og hans bror hele vejen igennem handlen af vores nye bil. Kompetente folk som ikke ligger fingre imellem noget. Jeg er selv mekaniker og fik lov til at gennemgå bilen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik vasket min bil, og ordnet den indeni. Den står fuldstændig som ny. Super fin betjening, fik ovenikøbet en is. Altid imødekommende personale. Kan anbefales til alle.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flinke og hjælpsomme og altid god kvalitet på deres arbejde. Udover dækskifte og indvendig + udvendig vask/rens, der får bilen til at dufte som ny, har de også for under 500 kr. fjernet ridser... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kørte fra Nordjylland til Fløng for at handle en VW Polo som jeg havde forhørt mig på 2 dage tidligere. Sefer havde klargjort og synet bilen til jeg ankom efter aftale lørdag over middag og vi fik... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária

Escrito pela empresa

Bilforhandler med 100 % tryghed som vi går dybt og kunderne føler sig trygt og glade inden og efter købet. Hos VIPbiler ApS byder alt indenfor bilbranchen bl.a bedste service, finansering, reparation af al bilmærke, cargarantie.⭐️🚘

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Efter langtids søgning

Efter langtids søgning, dukkede vores bil op hos VIP biler. Vi mødte to meget imødekommende fyrer, som var klar til at vise bilen frem.
De var meget ærlige fra starten af, da den havde nogle småfejl rundt omkring som ville blive lavet.
Vi blev enige om handlen, og aftalte en dag hvor vi kunne hente den.
Vi blev ringet op et par dage før den aftalte tid, at bilen var klar.
Bilen stod tip top i orden og fejlene var lavet som aftalt.
VIP biler er helt klart et besøg værd.
De varmeste anbefalinger herfra.

10 de agosto de 2024

Super fantastisk service.

Super fantastisk service.
Vi tog turen fra Fyn fordi de havde den bil jeg godt kunne tænke mig. Vi blev modtaget med stort smil og flere medarbejdere der var klar til at hjælpe.
Trods en lørdag formiddag fik de tryllet så bilen blev synet og vupti var der 4 medarbejdere på, som fik serviceret bilen - med de ønsker vi havde.
Vi fik i en god og meget venlig tone forhandlet en byttepris på plads.
Kan virkelig anbefale denne virksomhed på det varmeste.

20 de julho de 2024

Top service og hurtig levering

Jeg så bilen på nettet. Den samme dag kørte vi til VIP biler. Velkomsten var super fra to flinke fyre. En god oplevelse, og det endte med en rigtig god handel. Vi er meget GLAD med vores nye bil. Fra os får i 10 stjerner

23 de maio de 2024

Top service og hurtig levering

Kan varmt anbefale VIP biler.
Super professionelle og et service niveau udover der sædvanlige.
Var dernede kl 10 og finansiere en bil og kl 12 kørte jeg derfra med lånegodkendelse og en nysynet bil.
Kunne man give 10 stjerner havde jeg gjort det.

16 de março de 2024

Købt brugt bil

Fantastisk imødekommenhed, ærlighed og venlighed, som giver netop den tryghed, som man har behov for, når man køber brugt bil. Kan i den grad anbefale Vipbiler.

5 de fevereiro de 2024
logotipo da Vipbiler

Resposta da Vipbiler

Hej Lars
Mange tak for det søde ord🙏 100% tryg bilhandel og derudover prøver vi altid det bedste for vore kunder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og fair pris.

God service og fair pris.
Vi købte en ældre brugt bil til en yderst rimelig pris. Bilen blev synet og bemærkninger ved syn udbedret samt gensynet uden ekstraberegning.
En god oplevelse.

19 de janeiro de 2024
logotipo da Vipbiler

Resposta da Vipbiler

Hej Anne
Tak for der søde ord🙏🙂 altid prøver vi vores bedste.

Mvh VIPbiler ApS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais