Välkommen till Vitatandernu.se, specialisten på original Crest Whitestrips! Vi är stolta över att kunna erbjuda dig de bästa och mest effektiva tandblekningsremsorna som är kända världen över för deras kvalitet och resultat. Oavsett om du letar efter ett strålande vitt leende för ett speciellt tillfälle eller bara vill öka ditt dagliga självförtroende, är Vitatandernu.se rätt plats för dig.
På Vitatandernu.se hittar du ett brett utbud av Crest Whitestrips för alla behov och preferenser. Från de populära Crest 3D White Professional Effects till de milda Crest 3D White Sensitive White, vi har allt. Vår användarvänliga webbplats gör det enkelt att hitta och beställa den perfekta produkten.
Välj Vitatandernu.se och upptäck varför så många nöjda kunder litar på oss för deras tandblekningsbehov. Med våra original Crest Whitestrips, snabba leverans och utmärkta kundservice är du garanterad ett strålande vitt leende. Besök vår webbplats och beställ idag!
Basepoint Business Centre | Rivermead Drive | Westlea | Swindon | SN5 7EX | Great Britain, SN5 7EX, Swindon, Reino Unido
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Avgudar dessa produkter då de verkligen fungerar, ger mig pärlvita tänder året om:) Rekomenderar verkligen till alla, svär när jag säger att de gör underverk redan efter en halv behandling :)))

Resposta da Vitatandernu.se
Jag har använt remsorna i ca 2 veckor varje dag. Ser lite skillnad, trodde att det skulle ge mer resultat. Men tänderna känns fräschare.

Resposta da Vitatandernu.se
Beställningen kom lite försent. Men när jag kontaktade kundservice så svarade dem direkt och hänvisade mig att spåra beställningen. De var trevliga, snabba och tog en på allvar vilket inte många företag gör- såfort man betalat in pengar så är man plötsligt inte längre deras ansvar. Blekningstejpen fungerade jättebra, tänderna blev vita rätt så snabbt och som kaffedrickare så var de uppskattat! Dock så försvann det vita ganska snabbt men ”basen” av tänderna upplevs ändå att blekningen stannat kvar: jag är ganska nöjd ändå. Kommer beställa igen om jag vill ha vita tänder på typ ett event, de håller sig vita i några dagar.

Resposta da Vitatandernu.se
Detta är den absolut bästa tandblekningen. Man ser en stor skillnad bara efter några få behandlingar. Mina tänder efter fyra behandlingar är minst 2 nyanser vitare och fräschare. Jag tycker också att det är mkt milda biverkningar i form av ilningar som jag upplevt när jag provat annan tandblekning. crest tandblekning är BÄST!

Superfint resultat. Tänderna blir verkligen vita. Fantastiskt 🙌

Resposta da Vitatandernu.se
Sista gången jag köpt var de inte lika effektiva men jag valde att ge dem en till chans

Resposta da Vitatandernu.se
Det fungerar faktiskt. Sitter också förvånansvärt bra och kvar hela tiden ut. Jag är förvånad. Kommer absolut rekommendera och även beställa igen. Jo negativt var väl frakten. Kunde inte välja utan det var express som blev automatiskt. Lite dyrt.
/Jaana

Resposta da Vitatandernu.se
Trotts att min produkt ännu inte kommit… PostNord har slarvat bort den är jag nöjd.. det på grund av att jag blivit bemött på ett otroligt professionellt sätt med löfte om ny leverans. Håller företaget vad som lovats och jag får en ny produkt har dom löst detta på ett föredömligt sätt. Trevligt och med snabb återkoppling efter varje mail. Nu håller jag tummarna för att få den nya produkten snabbt!

Resposta da Vitatandernu.se
Jag är jättenöjd. Enkelt att att använda . Kombinerat med tandkräm så blir det bra. Enkelt att beställa.

Resposta da Vitatandernu.se
Fantastisk blekning måste jag säga, svär när jag säger att min mamma reagerade på att jag hade ”så vita tänder” redan efter 7 behandlingar och hon visste inte ens att jag använde det. Och hon har aldrig förut sagt att jag har vita tänder:)! resultatet håller i sig, är nu 8 månader sedan jag blekte:) Toppen!!

Resposta da Vitatandernu.se
I had a great experience. The items matched their descriptions and were of high quality. Ordering was simple and tailored to my preferences, with a quick delivery service.

Resposta da Vitatandernu.se
Har testat dessa en gång tidigare och fick väldigt bra resultat

Resposta da Vitatandernu.se
Jag fick ett bra resultat dock var frakten lite överdriven sen för priset jag betala, men annars ganska legit.

Resposta da Vitatandernu.se
Snabb leverans, väldigt bra resultat om man använder whitening strips

Resposta da Vitatandernu.se
Jag är supernöjd! Bra leveranstid. Trevlig kundtjänst. Fick med en liten söt påse att förvara tandblekningen i.

Resposta da Vitatandernu.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.