Trotts att min produkt ännu inte kommit… PostNord har slarvat bort den är jag nöjd.. det på grund av att jag blivit bemött på ett otroligt professionellt sätt med löfte om ny leverans. Håller företage... Ver mais
Det var enkelheten jämfört med att applicera ett stripes på tänderna. Men avsaknaden av effekt var uppenbar. Det blir lite för dyrt, med frakt jämfört med andra munsköljningsproduker. Ser fram emo... Ver mais
Detta är den absolut bästa tandblekningen. Man ser en stor skillnad bara efter några få behandlingar. Mina tänder efter fyra behandlingar är minst 2 nyanser vitare och fräschare. Jag tycker också att... Ver mais
Jag är otroligt nöjd! Bra kundservice med snabb hjälp o snabba svar när leveransen strulade lite. Har hunnit testa produkten också och ser redan skillnad efter några dagar. Ska bli kul att se slutresu... Ver mais
Välkommen till Vitatandernu.se, specialisten på original Crest Whitestrips! Vi är stolta över att kunna erbjuda dig de bästa och mest effektiva tandblekningsremsorna som är kända världen över för deras kvalitet och resultat. Oavsett om du letar efter ett strålande vitt leende för ett speciellt tillfälle eller bara vill öka ditt dagliga självförtroende, är Vitatandernu.se rätt plats för dig.
På Vitatandernu.se hittar du ett brett utbud av Crest Whitestrips för alla behov och preferenser. Från de populära Crest 3D White Professional Effects till de milda Crest 3D White Sensitive White, vi har allt. Vår användarvänliga webbplats gör det enkelt att hitta och beställa den perfekta produkten.
Välj Vitatandernu.se och upptäck varför så många nöjda kunder litar på oss för deras tandblekningsbehov. Med våra original Crest Whitestrips, snabba leverans och utmärkta kundservice är du garanterad ett strålande vitt leende. Besök vår webbplats och beställ idag!
Basepoint Business Centre | Rivermead Drive | Westlea | Swindon | SN5 7EX | Great Britain, SN5 7EX, Swindon, Reino Unido
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Fick först testa dessa av en vän. Det renade mina tänder från kaffefläckar och blekte mina tänder i lagom steg. Där jag själv kan bedöma hur bleka tänder jag vill ha. Blev så nöjd av att först testa och köpte sedan en egen laddning. 😄

Resposta da Vitatandernu.se
Servicen från vitatänder var väldigt bra. Snabb leveranstid. Har inte varit i kontakt med kundservice. Är dock inte så imponerad av produkten jag beställde. Jag tyckte inte den levde upp till förväntningarna.

Resposta da Vitatandernu.se
Finns bättre sidor som säljer samma sak. Det fanns klara tecken på att produkten he varit i värme då innehållet smälte på stripsen och det var väldigt svårt att använda de på tänderna
Och att ta 94 kr för en 24ml tandkräm( som egentligen är sampel) är är out of this world.

Resposta da Vitatandernu.se
Beställningen gick bra; betalning och allt. Leveransen var lite skeptisk men enda problemet var att spårningen inte fungera du det först färdas från Tyskland. Fick flers mail om användnings instruktioner samt en gratis gåva i paketet. Produkten fungerar utmärkt! Rekommenderar starkt!

Resposta da Vitatandernu.se
Dom blev knappt vita och går tillbaks igen till normal färg efter en stund

Resposta da Vitatandernu.se
Fantastiskt resultat på bara ett par strips. Åratal av missfärgningar av kaffe, te, vin och mat försvann direkt och tänderna blev bländande vita! Rekommenderas verkligen!

Excellent strips. You can see results from day one ⭐️

Resposta da Vitatandernu.se
Produkten som de säljer faktiskt fungerar!! Jag har testat massa andra olika produkter från svart tandkräm till övernatt blekning kräm, inget fungerade lika bra som deras blekning strips!
Det negativa är att webbsidan är lite seg och inte exakt den enklaste att hitta saker i, särskilt om man använder mobiltelefon.
OBS! produkten skickas från Nederländerna, så räkna med en vecka leveranstid istället för 2-3 dagar