De sieraden zijn snel verzonden, komen overeen zoals getoond op de foto's. Ik mis alleen in de beschrijving op de website een maatvoering van de bedels en connectors. Dan kun je een beetje schatten ho... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mooie bedels, snel binnen en leuk contact met de klantenservice. Alleen erg jammer dat er geen beleving bij is qua verpakking. De bedels zaten in plastic gripzakjes (met barcodesticker) in het brieven... Ver mais
Ik ben tevreden met de mooie sieraden en met de service. Ik had een ring ontvangen waar het steentje van los zat,ik heb 2 nieuwe ringen mogen ontvangen!
Mijn ervaring is dat dit bedrijf zich onderscheidt in assortiment en service. Ik kocht een superleuke armband die helaas niet paste en toen ik een retouraanvraag deed, kreeg ik een sympathieke reactie... Ver mais
Detalhes da empresa
Online boutique met onder andere handgemaakte sieraden, curated serendipity en heel veel meer mooie items, zoals oorbellen, kettingen, bedels, armbanden en ringen.
Informações de contato
Karspeldreef 1203, 1104 SE, Amsterdam, Holanda
- info@vivi-vee.nl
- vivi-vee.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Snelle levering .producten zoals op de…
Snelle levering .producten zoals op de afbeelding. Mooi.

Had dubbeld bestellingen gedaan
Had dubbeld bestellingen gedaan. Gemaild, kreeg meteen reactie terug. Probleem opgelost. Geld terug gestort
trots!!! prachtige betaalbare collectie van zeer…
prachtige betaalbare collectie van zeer goede kwaliteit!! ontzettend lieve personeelsleden die de klant op een voetstuk zetten..ik ben heel erg blij met jullie team!!
Wat een goede service
De bedeltjes waren heel goed en leuk verpakt .
De kwaliteit is prima
Fijne service en mooi ingepakt
Verzending is niet super snel, maar voor mij was dat niet erg. De bestelling was mooi ingepakt, net een cadeautje! Er was wat mis met mijn bestelling, dit is super netjes opgelost en ik kreeg er zelfs nog een extra hanger bij cadeau. Super lief!

Resposta da VIVI VEE
Na mis communicatie sieraden alsnog…
Na mis communicatie sieraden alsnog ontvangen zeer goede service dank u

Hele leuke bedels
Hele leuke bedels voor aan mijn oorbellen en een schappelijke prijs

Slechte levering
Als je denkt dat ze binnen 1 tot 3 dagen leveren kom je toch van een koude kermis thuis. Ik heb de 5e besteld, de 9e is het zogenaamd verzonden en tot op de dag van vandaag nog steeds niks ontvangen. Jammer want de collectie is heel mooi.

Tevreden klant
Prachtige sieraden voor ieder wat wils en daarbij voor een goede prijs. Ik draag mijn oorbellen met plezier en krijg veel complimenten. Ik heb mijn bestelling ook heel snel ontvangen.
Super tevrede
Mijn bestelling was niwt aan gekomen.1 mailtje en ze gingen gelijk alles controleren.en nieuwe opgestuurt.ben erg tevrede
Erg lange levertijd
Heb mijn product nog steeds niet ontvangen..heb 2 oktober besteld en vandaag 21 oktober nog steeds niets binnen
Zelf een bericht naar klantenservice gestuurd want deze houden je niet op de hoogte van status bestelling
Echter gelijk reactie ontvangen na het plaatsen van slechte revieuw. Lijkt er dus op dat het probleem verholpen word!

Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. En bedrieglijk dat de oorbellen per stuk zijn.
Ik koop hier nooit meer wat!

Resposta da VIVI VEE
Bedels met een “gouden randje”
Snelle levering , altijd mooi verpakt. Helemaal blij mee
Nog steeds geen nieuws van mijn…
Nog steeds geen nieuws van mijn bestelling. Ik kreeg een welkomskorting van 10€ die ik niet eens kon combineren met een bestaande korting hoewel dat het nergens gespecificeerd staat dat men kortingen wel of niet kunnen combineren.