Banner for Vesterålen's Omega-3

Vesterålen's Omega-3 Avaliações 260

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter en sjukperiod i början av 2000-talet, behövde jag något som skulle förbättra mitt mående. Jag hittade info om Omega-3 och av en tillfällighet började jag testa Vesterålens produkt. Jag mådde bät... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omega-3 har hjälpt mig med min psoriasis som nu är nästan helt borta. När min hudläkare såg att det hjälpe så rekomenderade han att jag skulle fortsätta. Jag tar tre kapslar per dag och då är det bekv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har nu ätit dessa omega 3 i drygt ett år (fr o m okt 2024) och för mig så försvann stelheten i mina ben. Efter ca 4 veckor var stelheten helt borta, helt otroligt! Jag kan inte påstå att de hjälp... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte en produkt från Västerålen Omega-3 för ungefär ett år sedan och avslutade sedan abonnemanget. Trots att jag flera gånger tydligt sagt att jag inte är intresserad har företaget fortsatt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Loja de Produtos Saudáveis

Vesterålen's Omega-3 är ett företag med rötter från Nordnorge med över 25 års expertis inom kosttillskott. Vår Omega-3 har varit den mest sålda i både Sverige och Norden i många år. Vesterålen's distribueras av varumärket Edge of Arctic, som är en del av NutraQ OY. NutraQ är ett internationellt företag inom hälsa och skönhet som ägs av Orkla ASA. Vi utvecklar, producerar och distrubuerar ett brett utbud av produkter av hög kvalité direkt till förbrukarna genom en digital och abonnemangsbaserad affärsmodel. Idag finns vi i Sverige, Norge, Danmark och Finland, med kontor i varje land. Det svenska kontoret ligger i Trollhättan. Vårt främsta mål är att alltid leverera hög kvalitet till våra kunder. Med ny teknik har vi kunnat höja innehållet av omega-3 i kapslarna och vi kommer fortsätta göra det i framtiden, så att vår Omega-3 alltid ligger överst som ett komplement till din hälsa. Våra experter arbetar ständigt med att förbättra våra produkter –naturligtvis baserat på ny vetenskaplig kunskap så du får bästa möjliga resultat. Förutom hög kvalitet på våra produkter så brinner vi även för kundvård. Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Att abonnera på våra produkter ska förenkla ditt liv så vi gör allt i vår strävan för att underlätta och hjälpa till. Och till vår hjälp har vi en fantastisk kundtjänst på plats i Trollhättan.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

260 avaliações

Helt nöjd!

Det har fungerat jättebra. Jag har även fptt rabattför att jag srannst länge dom kund. Nu har jag pausat för att komma i kapp med löfte om att få återuppta prenumerationen med samma rabatt.

21 de janeiro de 2026

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Härligt att höra att du är helt nöjd och att produkten har fungerat jättebra för dig. Kul också att rabatten och flexibiliteten kring pausen har uppskattats. Du är varmt välkommen att återuppta prenumerationen när det passar dig.

Dyrt

Dyrt, men otroligt smidigt att få hem Omega 3 regelbundet via post.

21 de janeiro de 2026

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vi förstår att priset kan upplevas som högt, och uppskattar verkligen att du samtidigt lyfter hur smidigt det är med regelbundna leveranser hem. Tack för att du delar din upplevelse – den är värdefull för oss.

snabb leverans

7 de janeiro de 2026

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Skönt att höra att leveransen gick snabbt – det är något vi verkligen prioriterar.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har använt produkten länge och den får…

Har använt produkten länge och den får mig att må bra. Tackar.

15 de janeiro de 2026

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Det betyder mycket för oss att höra att du har använt produkten länge och mår bra av den. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Bra med abonnemang

Bra med abonnemang som gör att det alltid finns ”piller” hemma.

19 de janeiro de 2026

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Just det, abonnemanget är tänkt att göra det enkelt så att produkten alltid finns hemma. Annars är det lätt att falla ur en god vana. Kul att det uppskattas.

Trygg o nöjd

Pågående abonnemang sedan 25 år! Tid som visar på ett Gott omdöme!

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Ett pågående abonnemang under så lång tid är verkligen det absolut bästa betyget vi kan få. Det betyder oerhört mycket för oss och är ett fint kvitto på det arbete vi gör. Stort tack för ditt förtroende genom alla år.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Prdukten är säkerligen riktigt bra

Prdukten är säkerligen riktigt bra, men kan inte påstå att jag märker någon skillnad på min hälsa sedan jag började med omega3.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Det är helt förståeligt. Upplevelsen av Omega-3 kan variera mycket från person till person. Vissa märker tydlig skillnad i kroppen, medan andra inte upplever någon direkt förändring – även om kroppen ändå får det den behöver.

När man arbetar förebyggande är det tyvärr inte alltid något som känns, även om Omega-3 bidrar till flera viktiga funktioner i kroppen. Du kan känna dig trygg i att du ger kroppen ett värdefullt tillskott, även om effekten inte alltid märks i vardagen.

Har fungerat bra

Har fungerat bra, har möjlighet till uppehhåll

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Skönt att höra att det har fungerat bra, och att möjligheten till uppehåll upplevs som smidig. Flexibilitet är viktigt för oss.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Kul att höra att produkten uppskattas.

Leveranserna har fungerat perfekt

Leveranserna har fungerat perfekt. Jag blir dock uppringd trotts att jag har varje gång sagt att jag endast är intresserad av den produkt som beställer från er och sagt att jag inte vill att de ringer mig.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din återkoppling! Vad skönt att höra att leveranserna fungerat perfekt. Samtidigt beklagar vi verkligen att du blivit uppringd trots att du bett om att slippa – det ska självklart respekteras. Ditt telefonnummer är nu spärrat så att detta inte händer igen.

Mvh

Bra produkter och trevlig personal

Bra produkter och trevlig personal

5 de dezembro de 2025

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Det gör oss verkligen glada att höra. Vår kundtjänst är både kunnig och genuint mån om att hjälpa, så det är extra fint att du lyfter just det. Tack för att du uppskattar oss.

Lätt att beställa

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Skönt att höra att beställningen upplevdes som enkel – det är precis så vi vill att det ska kännas.

Tror det gör nytta för hälsan

Tror det gör nytta för hälsan

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Ja, Omega-3 gör verkligen mycket nytta för kroppen och behövs för flera viktiga funktioner, bland annat för hjärta och hjärna. Tack för att du tog dig tid att dela ditt omdöme.

Känner att jag mår bra.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad fint att höra att du känner att du mår bra – det gläder oss verkligen. Tack för att du delar med dig.

Bra produkt

Bra produkt. Leveranserna fungerar bra. Jag är nöjd.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad skönt att höra att både produkten och leveranserna fungerar bra. Vi är glada att du är nöjd.

Det fungera bra

30 de novembro de 2025

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad bra att höra att det fungerar bra. Precis så vill vi att det ska vara.

Jag har tagit Omega -3 i många år

Jag har tagit Omega -3 i många år, vet därför inte, hur jag skulle må utan. Jag tror, att det har en bra effekt, och därför fortsätter jag att använda det.
Med vänlig hälsning,
Erika Rasmussen

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Kroppen behöver omega-3 till en mängd olika funktioner, och för många blir det ett naturligt tillskott över tid. Vi är glada att du känner förtroende för produkten och väljer att fortsätta använda den.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Skulle vara lättare att flytta fram…

Skulle vara lättare att flytta fram prenumerationen

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback. Vi tycker självklart att det är tråkigt att du inte upplever detta som smidigt, eftersom just möjligheten att enkelt kunna flytta fram eller pausa sin prenumeration är något vi är väldigt stolta över. Det är också något vi väldigt ofta får positiv feedback på från våra kunder.

Hör gärna av dig till vår kundtjänst så hjälper de dig snabbt att justera din prenumeration precis som det passar dig – vi vill gärna att det ska kännas enkelt även för dig.

📞 0522-58 50 00
🕘 kl. 08:30–16:30

Det funkar

Bra vara och kommer i tid, mm.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerar som det ska, att produkten motsvarar dina förväntningar och att leveranserna kommer i tid. Det betyder mycket för oss.

Emma / Vesterålen's Sverige

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.