Banner for Vesterålen's Omega-3

Vesterålen's Omega-3 Avaliações 260

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter en sjukperiod i början av 2000-talet, behövde jag något som skulle förbättra mitt mående. Jag hittade info om Omega-3 och av en tillfällighet började jag testa Vesterålens produkt. Jag mådde bät... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omega-3 har hjälpt mig med min psoriasis som nu är nästan helt borta. När min hudläkare såg att det hjälpe så rekomenderade han att jag skulle fortsätta. Jag tar tre kapslar per dag och då är det bekv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har nu ätit dessa omega 3 i drygt ett år (fr o m okt 2024) och för mig så försvann stelheten i mina ben. Efter ca 4 veckor var stelheten helt borta, helt otroligt! Jag kan inte påstå att de hjälp... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte en produkt från Västerålen Omega-3 för ungefär ett år sedan och avslutade sedan abonnemanget. Trots att jag flera gånger tydligt sagt att jag inte är intresserad har företaget fortsatt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Loja de Produtos Saudáveis

Vesterålen's Omega-3 är ett företag med rötter från Nordnorge med över 25 års expertis inom kosttillskott. Vår Omega-3 har varit den mest sålda i både Sverige och Norden i många år. Vesterålen's distribueras av varumärket Edge of Arctic, som är en del av NutraQ OY. NutraQ är ett internationellt företag inom hälsa och skönhet som ägs av Orkla ASA. Vi utvecklar, producerar och distrubuerar ett brett utbud av produkter av hög kvalité direkt till förbrukarna genom en digital och abonnemangsbaserad affärsmodel. Idag finns vi i Sverige, Norge, Danmark och Finland, med kontor i varje land. Det svenska kontoret ligger i Trollhättan. Vårt främsta mål är att alltid leverera hög kvalitet till våra kunder. Med ny teknik har vi kunnat höja innehållet av omega-3 i kapslarna och vi kommer fortsätta göra det i framtiden, så att vår Omega-3 alltid ligger överst som ett komplement till din hälsa. Våra experter arbetar ständigt med att förbättra våra produkter –naturligtvis baserat på ny vetenskaplig kunskap så du får bästa möjliga resultat. Förutom hög kvalitet på våra produkter så brinner vi även för kundvård. Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Att abonnera på våra produkter ska förenkla ditt liv så vi gör allt i vår strävan för att underlätta och hjälpa till. Och till vår hjälp har vi en fantastisk kundtjänst på plats i Trollhättan.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

260 avaliações

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din återkoppling! Vi är glada att våra leveranser uppfyller dina förväntningar.

Känslan att det är nyttigt

Känslan att det är nyttigt

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för ditt omdöme. Vad fint att höra att du upplever en känsla av att det är nyttigt. Det finns också tusentals publicerade forskningsstudier som visar att omega-3 har viktiga funktioner i kroppen, vilket är grunden till varför vi lägger så stor vikt vid kvalitet och råvara.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

jag har varit ganska länge kund hus er…

jag har varit ganska länge kund hus er och det funkar rätt bra

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Stort tack för ditt omdöme och för att du har varit kund hos oss under en längre tid. Det gör oss verkligen glada att höra att allt fungerar bra – långvariga kunder är det finaste betyg vi kan få.

Härligt med hemleverans

Härligt med hemleverans

23 de outubro de 2025

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för ditt omdöme. Vad härligt att höra! Just hemleveransen är till för att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt i vardagen.

Omega 3 lindrar min rematoid artrit

Omega 3 lindrar min rematoid artrit, fungerar riktigt bra, inflammationerna har minskat

20 de janeiro de 2025

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är fint att höra när någon upplever att omega-3 gör skillnad i vardagen.

Omega-3 är ett viktigt näringsämne med välkända funktioner i kroppen, och vi är glada att du upplever att produkten fungerar bra för dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra ...behöver aldrig glömma köpa ...de…

Bra ...behöver aldrig glömma köpa ...de kommer hem i brevlådan lagom i tid innan de är slut.

27 de janeiro de 2025

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för ditt omdöme. Vad skönt att höra! Just att leveransen kommer hem i brevlådan i rätt tid är till för att göra det enkelt och smidigt i vardagen – så att man slipper tänka på att det tar slut.

Nöjd

Jag har prenumererat och ätit omega3 i över tjugo år genom Vesterålens så jag kan inte annat än vara nöjd.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Stort tack för ditt omdöme och för att du har valt att prenumerera hos oss under så många år. Att ha kunder som har varit med oss i över tjugo år är något vi är otroligt tacksamma och stolta över. Vad fint att höra att du är nöjd.

Bra produkt.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för ditt omdöme – vad roligt att höra att du är nöjd med produkten.

Omega Plus har gett mig Energi

Jag har varit nöjd med er Omega plus som jag har använt i många år. Jag är 86 år och frisk. Jag fick en liten blodtryckstablett efter jag fyllt 85 år. Har legat på sjukhus 3 ggr. 2ggr har jag fött barn och 1gång har jag opererat ett knä.Det har fungerat bra när jag ringt in beställning.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Stort tack för att du delar med dig av din berättelse och för att du har varit kund hos oss under så många år. Det är verkligen fint att läsa om din resa och att du är nöjd med Omega Plus samt hur allt har fungerat kring beställningarna.

Vi är väldigt tacksamma för ditt förtroende och glada över att du upplever att produkten fungerar bra för dig i vardagen.

Mycket nöjd

Har använt Omega-3 uder många år och är mycket nöjd.

15 de abril de 2025

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad roligt att höra att du har använt Omega-3 under många år och är mycket nöjd. Det betyder mycket för oss att få följa med våra kunder över tid.

Perfekt med 2 kvällstabletter

Vill komplettera min lite mindre fiskätande. Men äter lite sill varje morron + minst en middag / vecka med lax eller torsk.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad bra att höra att upplägget med två kvällskapslar passar dig. Omega-3 kan vara ett bra komplement, särskilt om man inte alltid får i sig fisk i den mängd man önskar – även om det låter som att du redan har fina fiskvanor.

Tack för att du delar med dig av hur du använder produkten i vardagen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bekvämt med leveranser direkt i…

Bekvämt med leveranser direkt i brevlådan.
Lätt att komma i kontakt med kundservice och planera leveransintervall efter eget behov.
Prisvärt.

10 de novembro de 2025

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad skönt att höra att du uppskattar hemleveransen i brevlådan och att kontakten med kundservice har fungerat bra. Flexibiliteten kring leveransintervall är viktig för oss, och extra roligt att du även upplever det som prisvärt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

vi har ätit omega-3 i massor av år och…

vi har ätit omega-3 i massor av år och allt har funkat till belåtenhet. vi började äta produkten på slutet av 1900-talet när vi var i medelåldern

19 de janeiro de 2025

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad fint att höra att ni har använt omega-3 under så många år och att allt har fungerat till belåtenhet. Att få följa med våra kunder från mitten av livet och vidare betyder verkligen mycket för oss.

Leveranstid

Leveranstider hålls med precision även när jag bett om ändring

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad bra att höra att leveranserna fungerar punktligt, även när du har bett om ändringar. Det är precis så vi vill att det ska fungera.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lätt få kontakt och det är ju bra med…

Lätt få kontakt och det är ju bra med era piller då jag inte är någon större fiskälskare.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad skönt att höra att det har varit lätt att komma i kontakt med oss. Och precis som du skriver kan omega-3 vara ett smidigt sätt att komplettera kosten om man inte är någon större fiskälskare.

Riktigt bra produkten

Först av allt uppskattar vi produktens kvalite, sedan är leveranserna alltid pålitliga och punktliga och kundtjänsten är lätt att få svar från om man behöver det.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad fint att höra att ni uppskattar produktens kvalitet, och att både leveranser och kundtjänst fungerar som de ska. Just kvalitet, pålitlighet och tillgänglig service är sådant vi lägger stor vikt vid.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allt fungerar mycket bra. Nöjd med produkterna ni har.

Allt fungerar mycket bra.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad skönt att höra att allt fungerar bra och att du är nöjd med produkterna. Det är precis den känslan vi vill ge – att det bara ska rulla på utan krångel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fungerar bra för mig och hjälper till…

Fungerar bra för mig och hjälper till att blodet flyter som det ska.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för att du delar med dig. Det är fint att höra när någon upplever att produkten fungerar bra och gör nytta i vardagen. Omega-3 är ett viktigt näringsämne för kroppen, och vi är glada att du känner dig nöjd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är helnöjd med Vesterålen’s omega-3…

Jag är helnöjd med Vesterålen’s omega-3 och fortsätter att köpa dessa

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad roligt att höra att du är helnöjd med Vesterålen’s omega-3 och väljer att fortsätta hos oss. Det uppskattar vi verkligen.

Kommer efter utsatt tid.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad bra att höra att leveransen kommer enligt utsatt tid. Precis så vill vi att det ska fungera.

Emma / Vesterålen's Sverige

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.