Banner for Vesterålen's Omega-3

Vesterålen's Omega-3 Avaliações 260

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter en sjukperiod i början av 2000-talet, behövde jag något som skulle förbättra mitt mående. Jag hittade info om Omega-3 och av en tillfällighet började jag testa Vesterålens produkt. Jag mådde bät... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omega-3 har hjälpt mig med min psoriasis som nu är nästan helt borta. När min hudläkare såg att det hjälpe så rekomenderade han att jag skulle fortsätta. Jag tar tre kapslar per dag och då är det bekv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har nu ätit dessa omega 3 i drygt ett år (fr o m okt 2024) och för mig så försvann stelheten i mina ben. Efter ca 4 veckor var stelheten helt borta, helt otroligt! Jag kan inte påstå att de hjälp... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte en produkt från Västerålen Omega-3 för ungefär ett år sedan och avslutade sedan abonnemanget. Trots att jag flera gånger tydligt sagt att jag inte är intresserad har företaget fortsatt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Loja de Produtos Saudáveis

Vesterålen's Omega-3 är ett företag med rötter från Nordnorge med över 25 års expertis inom kosttillskott. Vår Omega-3 har varit den mest sålda i både Sverige och Norden i många år. Vesterålen's distribueras av varumärket Edge of Arctic, som är en del av NutraQ OY. NutraQ är ett internationellt företag inom hälsa och skönhet som ägs av Orkla ASA. Vi utvecklar, producerar och distrubuerar ett brett utbud av produkter av hög kvalité direkt till förbrukarna genom en digital och abonnemangsbaserad affärsmodel. Idag finns vi i Sverige, Norge, Danmark och Finland, med kontor i varje land. Det svenska kontoret ligger i Trollhättan. Vårt främsta mål är att alltid leverera hög kvalitet till våra kunder. Med ny teknik har vi kunnat höja innehållet av omega-3 i kapslarna och vi kommer fortsätta göra det i framtiden, så att vår Omega-3 alltid ligger överst som ett komplement till din hälsa. Våra experter arbetar ständigt med att förbättra våra produkter –naturligtvis baserat på ny vetenskaplig kunskap så du får bästa möjliga resultat. Förutom hög kvalitet på våra produkter så brinner vi även för kundvård. Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Att abonnera på våra produkter ska förenkla ditt liv så vi gör allt i vår strävan för att underlätta och hjälpa till. Och till vår hjälp har vi en fantastisk kundtjänst på plats i Trollhättan.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

260 avaliações

Jag är mycket nöjd med Omega 3

Jag är mycket nöjd med Omega 3. Märkte det nästan direkt efter någon veckas användning. Jag blev piggare och starkare. Så jag kommer att fortsätta med denna produkt!/ Laila

13 de junho de 2025

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad fint att höra, Laila 🙂 Det är alltid roligt att läsa när någon upplever att produkten passar bra in i vardagen och känns rätt för dem. Vi är glada att du är nöjd och har valt att fortsätta.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt o få kontakt med Er

Enkelt o få kontakt med Er. Vill man ändra tid för leverans så fixas det direkt

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Skönt att höra 🙂 Att det ska vara enkelt att få kontakt och snabbt få hjälp med att ändra leveranstid är viktigt för oss. Precis så vill vi att det ska fungera.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra kontakt med företaget.Produkten…

Bra kontakt med företaget.Produkten fungerar bra.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Det är alltid skönt när både kontakten och själva produkten bara funkar. Kul att höra att du har haft en bra upplevelse hela vägen.

Sköter sig bra

Sköter sig bra, men gillar inte samtalen för att få mig att även beställa andra produkter de säljer.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vi uppskattar att du delar med dig. Vad bra att höra att allt fungerar bra i övrigt.

Samtidigt tar vi till oss din synpunkt kring samtalen. Det är viktigt för oss att kontakten upplevs som relevant och respektfull, och vi förstår att alla inte vill få information om andra produkter.

Tack för att du gjorde oss uppmärksamma på detta.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad bra att höra att du upplever leveranserna som säkra, trygga och punktliga – det är något vi lägger stor vikt vid.

Tack också för din synpunkt kring bonussystemet. Vi tar med oss feedbacken, och tanken om att kunna använda bonus som avdrag på en leverans är värdefull input i vårt fortsatta arbete.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har ett par gånger gjort fel och ni…

Jag har ett par gånger gjort fel och ni har alltid löst på ett smidigt sätt. Kundtjänsten är mycket bra.

13 de janeiro de 2025

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Vad bra att höra att du upplever leveranserna som säkra, trygga och punktliga. Vi tar också till oss dina synpunkter kring bonussystemet och möjligheten att använda bonus som avdrag på en leverans – detta är värdefull input som vi tar med oss i vårt fortsatta arbete 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag köper bara omega3 kapslarna och jag…

Jag köper bara omega3 kapslarna och jag tycker de är bra.De får gott omdöme i reklamen som jag litar på. Ni sköter er och skickar ny sändning varje år utan att jag behöver göra något.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Vad fint att höra att du är nöjd med Omega-3-kapslarna, känner förtroende för vår kommunikation och uppskattar att leveranserna sker smidigt utan att du behöver göra något själv. Så ska det vara 😊

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Börjar bli snuskigt dyrt

Börjar bli snuskigt dyrt. Inga erbjudanden till trogna kunder på ca 20 år, eller pensionärer. Därav det låga betyget. Produkten gör sitt jobb. Lätt att avboka beställning om det behövs.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för att du delar din ärliga feedback – vi uppskattar den verkligen. Vi har full förståelse för att priset upplevs som högt, och tyvärr har ökade råvaru- och produktionskostnader påverkat oss, precis som många andra. Samtidigt tar vi till oss dina synpunkter kring erbjudanden för trogna kunder och pensionärer, och detta är något vi ser på i vårt fortsatta arbete.

Vi är glada att höra att produkten fungerar bra för dig och att det upplevs enkelt att avboka vid behov. Tack för att du tog dig tid att ge oss din återkoppling – den är viktig för oss.

Bra kundkontakt.

Bra kundkontakt.. oxå att dom är lite mindre att svälja det är ett plus för mig… sedan vet jag inte om dessa fungerar eftersom man inte har tagit prov innan eller efter för att se statusen på omega3 så det ska jag göra för att kolla upp!

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Vad fint att höra att du uppskattar kundkontakten och de mindre kapslarna. Omega-3 är viktigt, särskilt om man inte får i sig tillräckligt med fet fisk, och så fint att du är engagerad i din egen hälsa 😊

Bra produkt !

Bra produkt !
Funkar bra med leveranser.
Trevligt bemötande när man ringer och vill typ ändra leverenstids intervall.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Vad fint att höra att du är nöjd med vår kundservice. Det är något vi har stort fokus på, eftersom våra kunder är väldigt viktiga för oss. Vi lägger också stor vikt vid att kunna anpassa leveranserna på ett smidigt sätt för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg 😊

Allt fungerar till fullo

Allt fungerar till fullo ! och har så gjort i säkert 30 år ?

10 de janeiro de 2026

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Wow – det här är ju helt fantastiskt! 😍 Tusen tack för din feedback. Vi startade redan 1997, så det är mycket möjligt att du har varit med oss nästan ända från början – det betyder otroligt mycket för oss. Att allt har fungerat till fullo under så lång tid gör oss både stolta och väldigt tacksamma. Tack för ditt långvariga förtroende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har använt Omega 3 i många år och…

Jag har använt Omega 3 i många år och är mycket nöjd med produkten.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Vad roligt att höra att du har använt Omega-3 i många år och är mycket nöjd med produkten 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det är konstigt att ni vill att jag…

Det är konstigt att ni vill att jag skall vara ärlig. Förstår ej frågan.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback och för ditt fina betyg! 😊 Det vi önskar med frågan är just att få en ärlig bild av hur nöjd du är med vår produkt, och vi är glada att höra att du är nöjd. Tack för att du tog dig tid att svara!

Smidigt och enkelt

Smidigt med prenumeration. Funkar alltid! Lite bättre bonus/rabatter för oss som är kunder länge hade uppskattats.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – vi uppskattar den verkligen! Vad fint att höra att prenumerationen fungerar smidigt och pålitligt. Dina synpunkter kring bonusar och rabatter för långvariga kunder är viktiga för oss, och vi tar detta vidare i vårt fortsatta arbete 😊

Välfungerande Mycket nöjda!

Leveranserna har alltid fungerat bra!

Vi har använt det det under ca 15 år, och fortsätter att använda det!!
Det har fungerat bra!

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för er fina feedback – det betyder verkligen mycket för oss! Vad roligt att höra att leveranserna alltid har fungerat bra och att ni har använt produkten i omkring 15 år och fortsätter med det. Ert långvariga förtroende uppskattar vi enormt 😊

Lyssnar

Lyssnar, när man påpekar, att fsmiljefohållanden skiftar och man kanske behöver ändrat antal drageer vid varje leverans och länge eller kortsre tid mrllan leversnd.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! För oss är det viktigt att göra det så enkelt och smidigt som möjligt att anpassa leveranserna efter våra kunders behov. Vad fint att höra att detta fungerar bra för dig 😊

Enkelt

Enkelt med hemleverans när produkten börjar bli slut.

11 de dezembro de 2025

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Just hemleverans är en viktig del av vårt mål, och vi är väldigt glada att höra att det fungerar bra för dig och gör vardagen enklare 😊

Gillar produkten.

Gillar produkten.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – vad roligt att höra att du gillar produkten 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid bra personlig service och har…

Alltid bra personlig service och har aldrig upplevt något strul.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Vad fint att höra att du alltid upplever personlig service och att allt fungerar utan nåtot strul😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har använt Omega 3 från Västerålen…

Jag har använt Omega 3 från Västerålen i mer än 20 år och tycker det fungerar väldigt bra! Jag mår bra tack vare Omega 3 och kontakten med företaget är jag väldigt nöjd med!

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din fina feedback – det betyder oerhört mycket för oss! Att du har använt Vesterålen’s Omega-3 i över 20 år och upplever att det fungerar bra gör oss verkligen glada. Så fint att höra att du mår bra och är nöjd med kontakten med oss 😊

Vesterålen’s Omega-3

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.