Banner for Vesterålen's Omega-3

Vesterålen's Omega-3 Avaliações 260

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter en sjukperiod i början av 2000-talet, behövde jag något som skulle förbättra mitt mående. Jag hittade info om Omega-3 och av en tillfällighet började jag testa Vesterålens produkt. Jag mådde bät... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omega-3 har hjälpt mig med min psoriasis som nu är nästan helt borta. När min hudläkare såg att det hjälpe så rekomenderade han att jag skulle fortsätta. Jag tar tre kapslar per dag och då är det bekv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har nu ätit dessa omega 3 i drygt ett år (fr o m okt 2024) och för mig så försvann stelheten i mina ben. Efter ca 4 veckor var stelheten helt borta, helt otroligt! Jag kan inte påstå att de hjälp... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte en produkt från Västerålen Omega-3 för ungefär ett år sedan och avslutade sedan abonnemanget. Trots att jag flera gånger tydligt sagt att jag inte är intresserad har företaget fortsatt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Loja de Produtos Saudáveis

Vesterålen's Omega-3 är ett företag med rötter från Nordnorge med över 25 års expertis inom kosttillskott. Vår Omega-3 har varit den mest sålda i både Sverige och Norden i många år. Vesterålen's distribueras av varumärket Edge of Arctic, som är en del av NutraQ OY. NutraQ är ett internationellt företag inom hälsa och skönhet som ägs av Orkla ASA. Vi utvecklar, producerar och distrubuerar ett brett utbud av produkter av hög kvalité direkt till förbrukarna genom en digital och abonnemangsbaserad affärsmodel. Idag finns vi i Sverige, Norge, Danmark och Finland, med kontor i varje land. Det svenska kontoret ligger i Trollhättan. Vårt främsta mål är att alltid leverera hög kvalitet till våra kunder. Med ny teknik har vi kunnat höja innehållet av omega-3 i kapslarna och vi kommer fortsätta göra det i framtiden, så att vår Omega-3 alltid ligger överst som ett komplement till din hälsa. Våra experter arbetar ständigt med att förbättra våra produkter –naturligtvis baserat på ny vetenskaplig kunskap så du får bästa möjliga resultat. Förutom hög kvalitet på våra produkter så brinner vi även för kundvård. Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Att abonnera på våra produkter ska förenkla ditt liv så vi gör allt i vår strävan för att underlätta och hjälpa till. Och till vår hjälp har vi en fantastisk kundtjänst på plats i Trollhättan.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

260 avaliações

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du opplever det som enkelt og smidig 😊

Vennlig hilsen

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jag märker inte någon skillnad mot tidigare och vill avsluta prenumerationen.

Det är alldeles för dyrt och jag märker ingen skillnad.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för att du delar din upplevelse – det uppskattar vi verkligen. Vi har full förståelse för att man kan uppleva att skillnaden inte märks tydligt. Omega-3 är ett av de mest välstuderade näringsämnena och har dokumenterade effekter, särskilt för den som inte får i sig tillräckligt med fet fisk via kosten. Samtidigt är det ett tillskott vars effekt ofta byggs upp gradvis över tid och därför inte alltid känns direkt i vardagen.

Tack för att du har varit kund hos oss och för att du tog dig tid att lämna din feedback – den är viktig för oss 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid blivit positivt och fint bemött

Alltid blivit positivt och fint bemött, trogen kundrabatt.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Vad fint att höra att du alltid har blivit positivt bemött och att du uppskattar förmånerna som trogen kund 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är jätte nöjd med precis allt

Jag är jätte nöjd med precis allt. Det flyter på så bra! Så även blodet märker man att det är mer lättflytande tycker det känns bra.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din fina feedback – det betyder mycket för oss! Vad härligt att höra att allt fungerar smidigt och att du känner dig nöjd. Vi uppskattar att du delar din upplevelse och hur det känns för dig – det är värdefullt för oss 😊

Omega 3

Hej! Har varit kund hos er sedan hösten 2012. Så det har varit "fritt flyt" med Omega 3 piller länge. Tyvärr går det inte att "mäta" om pillren har gjort nytta för mig, men förhoppningsvis är fiskolja nyttig, som det sägs. Leveranserna fungerar bra och det är lätt att ändra på leveranstiden.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din fina feedback och för att du har varit kund hos oss sedan 2012 – det betyder verkligen mycket! Omega-3 är ett av de mest välstuderade näringsämnena och är en viktig del av en hälsosam kost, särskilt för den som inte får i sig tillräckligt med fet fisk. Vad bra att höra att leveranserna fungerar smidigt och att det är enkelt att ändra leveranstid. Tack för ditt långvariga förtroende 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Då jag inte äter fisk i nån större…

Då jag inte äter fisk i nån större utsträckning tyckte jag att jag borde prova produkten. Den har jag att tacka för att inte bli förkyld , den ger mig bättre motstånd mot bakterier i luften o allmänt. Mitt allmäntillstånd har med åren varit bra, kanske på grund av produkten.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Precis som du säger är det just det som är fördelen med Vesterålen’s Omega-3: att få i sig omega-3 på ett enkelt sätt även när fisk inte är en naturlig del av kosten. Så fint att höra att produkten passar dig och ditt välbefinnande 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra bemötande då jag ville pausa mitt…

Bra bemötande då jag ville pausa mitt abonnemang

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Vad bra att höra att du upplevde ett bra bemötande när du ville pausa ditt abonnemang. För oss är det väldigt viktigt att våra kunder känner sig trygga och nöjda, och din upplevelse betyder mycket 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Man hoppas att kapslana gör nytta för…

Man hoppas att kapslana gör nytta för välbefinnadet jag tror det.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Vi tycker det är fint att höra att du har en positiv känsla kring kapslarna och ditt välbefinnande. Tack för att du delar din upplevelse 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tycker att kosttillskottet är perfekt…

Tycker att kosttillskottet är perfekt och kapslarna är små och lätta at svälja det är perfekt att dom innehåller vitamin D och E tycker att det hjälpt mig, inte lika torr i ögonen och blivit mer återfuktad generellt.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din fina feedback – det betyder mycket för oss! Vad roligt att höra att du uppskattar de små, lättsvalda kapslarna och innehållet av vitamin D och E. Vi är glada att du upplever en positiv skillnad och att produkten passar dig bra 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har en kundservice som är bemannad ( en…

Har en kundservice som är bemannad ( en människa ) att prata med. Inte bara mail och chat. Som mångårig kund får jag ingen rabatt eller prisreduktion på det sätt som erbjuds nya kunder.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Vi vill gärna bekräfta att vår kundservice alltid är bemannad av riktiga människor som finns där för att hjälpa till, och vi är glada att det uppskattas.

Vi tar också till oss din synpunkt kring förmåner för långvariga kunder. Dina åsikter är viktiga för oss och hjälper oss i vårt fortsatta arbete med att bli bättre. Tack för ditt förtroende och för att du har varit kund hos oss under lång tid 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans trevlig personal man får…

Snabb leverans trevlig personal man får svar på allt,nästan ingen väntetid

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du uppskattar den snabba leveransen, trevlig personal och att du får svar snabbt när du har frågor 😊

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Svår förpackning

Svår förpackning.
Jag får inte upp asken på egen hand.
Får be någon att öppna den, sen får den vara öppen.
Har du stela fingrar, ledvärk eller reumatism så är det inget för dig (om du inte får hjälp).
Själva kapslarna är inget att klaga på.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – det uppskattar vi verkligen. Vi förstår att förpackningen kan upplevas som svår att öppna, särskilt om man har stela fingrar eller ledvärk, och vi tar detta vidare som ett viktigt förbättringsförslag. Samtidigt är vi glada att höra att du är nöjd med själva kapslarna. Tack för att du hjälper oss att bli bättre 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har ätit Omega-3 i många år så för…

Jag har ätit Omega-3 i många år så för mig har det blivit självklart att ta mina kapslar varje dag.
När jag någon gång varit i kontakt med Västerålen
har jag alltid blivit vänligt bemött ock alla verkar kunniga och tillmötesgående.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din fina feedback – det betyder mycket för oss! Vad härligt att höra att Omega-3 har blivit en naturlig del av din vardag, och att du alltid har upplevt ett vänligt och kunnigt bemötande när du varit i kontakt med oss. Det uppskattar vi verkligen 😊

Kanoners

Mycket snabb leverans och stod när man skulle ta tabletterna och hur många

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och den tydliga informationen om dosering 😊

leverans

snabb leverans

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback! Vad bra att höra att leveransen har varit snabb 😊

Det har funkat

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback! Skönt att höra att det har fungerat bra 😊

Har använt Omega trettio år

Har använt Omega

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – och för ditt långvariga förtroende! Att du har använt Omega i 30 år betyder oerhört mycket för oss. Så fint att ha dig som kund 😊

Pålitlig leverantör

Funkar alltid bra med leverans och även när jag vill ändra lev tillfälle, är det bara att skicka ett meddelande.
Jag mår bra, men vet ju inte hur jag skulle må utan omega👌🙏

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – vi uppskattar den verkligen! Vad fint att höra att du upplever oss som pålitliga, att leveranser och ändringar fungerar smidigt, och att Omega 3 har blivit en naturlig del av din vardag 🙏😊

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.