Banner for Vesterålen's Omega-3

Vesterålen's Omega-3 Avaliações 260

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter en sjukperiod i början av 2000-talet, behövde jag något som skulle förbättra mitt mående. Jag hittade info om Omega-3 och av en tillfällighet började jag testa Vesterålens produkt. Jag mådde bät... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omega-3 har hjälpt mig med min psoriasis som nu är nästan helt borta. När min hudläkare såg att det hjälpe så rekomenderade han att jag skulle fortsätta. Jag tar tre kapslar per dag och då är det bekv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har nu ätit dessa omega 3 i drygt ett år (fr o m okt 2024) och för mig så försvann stelheten i mina ben. Efter ca 4 veckor var stelheten helt borta, helt otroligt! Jag kan inte påstå att de hjälp... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte en produkt från Västerålen Omega-3 för ungefär ett år sedan och avslutade sedan abonnemanget. Trots att jag flera gånger tydligt sagt att jag inte är intresserad har företaget fortsatt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Loja de Produtos Saudáveis

Vesterålen's Omega-3 är ett företag med rötter från Nordnorge med över 25 års expertis inom kosttillskott. Vår Omega-3 har varit den mest sålda i både Sverige och Norden i många år. Vesterålen's distribueras av varumärket Edge of Arctic, som är en del av NutraQ OY. NutraQ är ett internationellt företag inom hälsa och skönhet som ägs av Orkla ASA. Vi utvecklar, producerar och distrubuerar ett brett utbud av produkter av hög kvalité direkt till förbrukarna genom en digital och abonnemangsbaserad affärsmodel. Idag finns vi i Sverige, Norge, Danmark och Finland, med kontor i varje land. Det svenska kontoret ligger i Trollhättan. Vårt främsta mål är att alltid leverera hög kvalitet till våra kunder. Med ny teknik har vi kunnat höja innehållet av omega-3 i kapslarna och vi kommer fortsätta göra det i framtiden, så att vår Omega-3 alltid ligger överst som ett komplement till din hälsa. Våra experter arbetar ständigt med att förbättra våra produkter –naturligtvis baserat på ny vetenskaplig kunskap så du får bästa möjliga resultat. Förutom hög kvalitet på våra produkter så brinner vi även för kundvård. Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Att abonnera på våra produkter ska förenkla ditt liv så vi gör allt i vår strävan för att underlätta och hjälpa till. Och till vår hjälp har vi en fantastisk kundtjänst på plats i Trollhättan.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

260 avaliações

Mycket bra

Funkar för mej

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tusen takk for tilbakemeldingen! Veldig hyggelig å høre at det fungerer bra for deg 😊

Företaget levererar kosttillskottet…

Företaget levererar kosttillskottet punktligt!
Rabatt på det ordinarie priset är mkt positivt för en trogen kund!
Mer info om bonuspoäng önskas!

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – vi uppskattar den verkligen! Vad roligt att höra att du upplever leveranserna som punktliga och att rabatten för trogna kunder uppskattas. Vi tar med oss ditt önskemål om tydligare information kring bonuspoäng i vårt fortsatta arbete 😊

Omega3 i postlådan …

Jag får hem mitt Omega3 i postlådan precis när jag behöver påfyllning. När priset skulle höjas blev jag informerad I förväg. Föredömligt!

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Vad roligt att höra att leveranserna kommer i rätt tid och att informationen vid prisändring upplevdes som tydlig. Föredömligt att du delar detta med oss 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Känns bra att det finns sätt att få i…

Känns bra att det finns sätt att få i sig omega3 utan krill eller andra skaldjur.
Att kunna.prenumerera så man slipper försöka komma ihåg att köpa nytt i tid.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din feedback – det betyder mycket för oss! Vad fint att höra att du uppskattar ett omega-3-alternativ utan krill eller andra skaldjur, och att prenumerationen gör vardagen lite enklare 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leveranserna fungerar perfekt i tid

Leveranserna fungerar perfekt i tid. Och innehållet i tabletterna upplever vi gör nytta, för kroppen.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Det gör oss verkligen glada att läsa detta.
Att leveranserna fungerar smidigt och kommer i tid, och att produkten är en uppskattad del av er vardag, är precis den trygghet och kvalitet vi vill erbjuda. Tack snälla för att ni tog er tid att skriva.

Bra service

Bra service , lätt att få kontakt med kundtjänst vid behov.

24 de outubro de 2025

Så fint att läsa.
Vi blir verkligen glada av att du upplever vår service som bra och att det är lätt att få kontakt med kundtjänst när det behövs – det är något vi lägger stor vikt vid. Tack snälla för att du tog dig tid att skriva.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lätt att avbeställa o ändra order

Lätt att avbeställa o ändra order. Hur själva produkten är kan jag ju inte veta. För jag har ju inget att jämföra med…

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Det är fint att läsa att du upplever det som enkelt att ändra och pausa dina leveranser – den flexibiliteten är viktig för oss.

När det gäller upplevelsen av produkten kan det skilja sig åt hur tydligt man själv märker något. Omega-3-fettsyror har flera godkända hälsoeffekter i kroppen, bland annat för hjärtats och hjärnans normala funktion, även om man inte alltid känner en direkt skillnad i vardagen.

Tack snälla för att du tog dig tid att dela med dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leveranser sker i tid och vill man…

Leveranser sker i tid och vill man hoppa över en omgång så är det aldrig några problem. Mår man bättre??

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Det är verkligen fint att läsa.
Vi är glada att leveranserna fungerar smidigt och att det är enkelt att justera eller pausa när det behövs – den flexibiliteten är viktig för oss. Tack snälla för att du tog dig tid att skriva.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

för dyr alla dyr reklam

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för att du delar med dig av din åsikt.
Vi förstår att både pris och marknadsföring kan upplevas olika. Vi är väldigt kostnadsmedvetna i hur vi arbetar med reklam, men i dagens samhälle är det också en nödvändighet för att kunna nå ut och driva verksamheten vidare. Din feedback är viktig för oss och vi tar med oss den.

Brab

Behöver inte

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Det ser nästan ut som att du råkade skicka iväg ditt omdöme lite snabbt 😊
Men vi ser både ordet ”bra” och betyget, så vi tolkar det som att du är nöjd – och det gör oss verkligen glada. Tack snälla för att du tog dig tid att skriva.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hjälper mig med min AuADHD samt kärl…

Hjälper mig med min AuADHD samt kärl och leder

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och berätta hur du upplever Vesterålen’s Omega-3 i din vardag.

Aldrig sjuk!

Allt tror jag, man har inget att jämföras med men vi är aldrig sjuka någon av oss. Så kan rekommendera det! Mvh Bengt

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack Bengt för att du tog dig tid att skriva.
Det är fint att höra att Vesterålen’s Omega-3 har varit en del av er vardag under lång tid, och vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra att de levereras hem till…

Bra att de levereras hem till brevlådan. Svarar snabbt i kundtjänst om man har frågor. Det hade varit spännande att ta någon form av prov om det hjälper bra för har nu tagit 3 kapslar i 2 år

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tack för din fina feedback! Vad bra att höra att leveransen direkt till brevlådan och snabb respons från kundtjänst uppskattas. Vi tar med oss din tanke kring möjligheten att följa upp effekten – och uppskattar verkligen att du har använt produkten så länge 😊

Enkelt o bra🫶

Jag blir piggare tycker jag 🤩❤️❣️

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du synes det er enkelt og bra, og at du føler deg litt piggere – det gjør oss veldig glade 🤩❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkt med väl avvägd tid för…

Bra produkt med väl avvägd tid för försändelserna.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Takk for tilbakemeldingen! Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet og opplever leveringstidene som godt tilpasset 😊

leveranssäkra

leveranssäkra, lätt att justera när man vill ha leveransen via hemsidan. Verkar hålla god kvalite.
Höll nere mitt kolesterol under många år.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vad roligt att höra att både leveranserna och flexibiliteten fungerar bra för dig.
Vi är också glada att du upplever produkten som hög kvalitet – tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Att produkten kommer i god tid innan…

Att produkten kommer i god tid innan jag får slut på den och det är svårt att säga hur effekten är då jag ätit den så länge men eftersom jag är 86 år och fortfarande sköter mig själv så är det väl bara bra.

Det är fint att läsa.
Vi är glada att du uppskattar abonnemangsformen och att leveranserna kommer i god tid. Härligt att höra att du känner dig nöjd – tack snälla för att du tog dig tid att skriva ditt omdöme.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det fungerar bra att handla från…

Det fungerar bra att handla från Vesterålen’s.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vi är glada att du tycker det är bra att handla från oss på Vesterålen's! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Vesterålens Omega 3 till hund

Mina två långhåriga hundar har fått Vesterålens omega 3 i många år. De får 1 kapsel dagligen till frukosten ch mår jättebra. Pälsen blänker och är mjuk och fin.

Vad härligt att läsa.
Omega-3 är något som många arter mår bra av att få i sig via kosten, och vi tycker det är fint att du delar med dig av hur ni använder produkten. Vad kul att du är nöjd – tack snälla för att du tog dig tid att skriva om dina hundar.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Verkar vara en bra produkt

Verkar vara en bra produkt. Använt den i säkert 20 år. Är prenumerant både jag och maken. Lätt att ändra datum på leverans om man vill det.

Resposta da Vesterålen's Omega-3

Vi är glada att höra att ni har haft en bra upplevelse med vår produkt under så lång tid. Tack för att ni delar med er av er positiva erfarenhet och att ni uppskattar möjligheten att ändra leveransdatum.

Emma – Vesterålen’s

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.