Detalhes da empresa

3. Designer Gráfico
  4. Agência de Marketing
  5. Agência de media e marketing

Escrito pela empresa

Vojens Stickers – Specialdesignede klistermærker med personlighed Vojens Stickers er en dedikeret dansk virksomhed med base i hjertet af Sønderjylland, der specialiserer sig i fremstilling af unikke klistermærker og foliedekorationer til både private og erhverv. Med fokus på kvalitet, kreativitet og kundetilfredshed tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til alt fra biler, skilte og vinduer til personlige projekter og firmabranding. Vi benytter slidstærk folie i høj kvalitet og sørger for, at hvert eneste klistermærke lever op til kundens ønsker – uanset om det gælder en enkel tekst, et logo, et grafisk element eller noget helt fjerde. Vores produktion er fleksibel, og vi kan levere både enkelte stickers og større serier til konkurrencedygtige priser. Hos Vojens Stickers er god kundeservice og hurtig levering en selvfølge. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre et resultat, der både er flot, holdbart og præcist tilpasset behovet. Vælg Vojens Stickers, når du vil have professionelle klistermærker med kant og karakter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

God og hurtig service

Super flot arbejde, og et rigtig flot resultat på min følgebil. Tak for god og hurtig service. 5 stjerner er fuld ud fortjent

12 de julho de 2025

Resposta de Vojens Stickers

Mange tak skal du have :) vi gør altid vores bedste for at levere en god service. Vi er glade for at kunne hjælpe med mærker til den nye flotte bil i vognparken. Mvh Kenneth.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har fået en sindssyg god oplevelse…

Vi har fået en sindssyg god oplevelse med firmaet. Levering hurtig (vi har selv afhentet) perfekt service og en der tager sig tid til sin kunde med ønsker efter eget design. Vi er total tilfredse og næste projekt er allerede sat i gang med Vojens Stickers.
Han er dygtig til reklame og kreativ
Vi kommer igen når vi mangler mere
5 stjerner herfra

12 de junho de 2025

Resposta de Vojens Stickers

Mange tak for de fine ord og den gode anmeldelse. Vi sætter stor pris på jeres tillid, og det er spændende at få lov til at følge med i jeres motorsportrejse. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og flotte stickers!

Super service og flotte stickers!
Købte nogle stickers og blev virkelig imponeret. Ejeren var super venlig og lavede endda stickers på arabisk til mig. Kan klart anbefales!😎🤘🏼

1 de junho de 2025

Resposta de Vojens Stickers

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os utrolig meget at høre, at du er tilfreds med både vores service og stickers – og dejligt at du satte pris på de speciallavede stickers på arabisk. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du får masser af glæde af dine nye stickers. Du er altid velkommen igen!

De bedste hilsner,
Kenneth – Vojens Stickers

Legendarisk Levering!

Legendarisk Levering!
Vi har for noget tid siden indgået et samarbejde med Vojens stickers, med aftale om at de varetager alle vores team stickers, men også vores andre brands.!
Vi startede samarbejdet ud med en ordentlig stor levering, og det rystede dem overhovedet ikke, de leverede til tiden påtrods af STRAM DEADLINE..
Og med en knivskarp kvalitet.
Vi har siden kastet flere opgaver deres vej, og en del af vores følgere, alle med sammen positive feedback!
Så 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Martin Lewis
Loud ‘n’ Proud Productions

1 de maio de 2025

Resposta de Vojens Stickers

Tusind tak for de søde ord, vi glæder os til et godt samarbejde med TeamLoudNProud fremover. ☺️

Skulle bruge nogle stickers

Skulle bruge nogle stickers, til min Kawasaki.

Efter en makker, repræsenterede mig for Vojens stickers. Tog jeg kontakt og fik fingrene i Kenneth, som var super hjælpsom og hurtig.

Virkelig imødekommende gut, med flag for præcision.

Har kun fine ord at give ud, til Vojens stickers.

29 de abril de 2025

Resposta de Vojens Stickers

Mange tak for de venlige ord, vi glæder os virkelig meget til at se motorcyklen når den er færdig. Send os gerne fotos 📸 ☺️🤙🏻

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais