Toilet bril was kapot na opening van de doos. Helaas omdat de verbouwing uitgelopen was na 1 maand pas er achter gekomen. Na foto's sturen gelijk zonder problemen een nieuwe opgestuurd gekregen. Top... Ver mais

Zonder enkel probleem zijn de onderdelen die we 3 jaar geleden besteld hebben en nu hun kleur verloren hadden, ons nieuw toegestuurd! Fijne communicatie via de mail en binnen enkele dagen de onderde... Ver mais
Super service! Vroeg om hulp bij lekkende kraan en kreeg meteen een onderdeel opgestuurd. Reparatie lukte me zelf niet en maakte zelfs meer kapot en kreeg toen binnen 1 dag onder garantie een hele nie... Ver mais
De levering was als afgesproken. De kraan was zoals verwacht. Jammer dat het uittrekbare gedeelte net iets te klein iets voor het vaste gedeelte, waardoor het een heel klein beetje slap hangt.
🚚 Gratis bezorging
Bestellingen boven de €100,- worden gratis thuisbezorgd.
↩️ Recht op retour
Mocht uw product niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retour sturen.
⚡ Snelle levering
Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis.
📦 Direct uit voorraad leverbaar
98% van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar.
🔒 Veilig winkelen
Onze website is goed beveiligd en betalingen verlopen via betrouwbare verbindingen zoals iDEAL.
📞 Goed bereikbaar
Wij staan klaar voor al uw vragen. Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.
Een luxe badkamer hoeft niet duur te zijn.
Bij Voordelig Design Sanitair vind je design sanitair voor de scherpste prijzen.
Van badkamermeubels, baden en toiletten tot kranen, spiegels, tegels en accessoires.
Wij vinden dat iedereen een luxe designbadkamer verdient – zonder onnodig veel te betalen!
5 jaar garantie en

Bij Voordelig Design Sanitair willen we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun droombadkamer te realiseren. Daarom doen we een aantal heldere beloftes:
🚚 Snelle levering
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. In 99% van de gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien is bezorging gratis vanaf €100,-.
↩️ Retourrecht
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je bestelling eenvoudig te retourneren.
🛠 Garantie
En om het helemaal zorgeloos te maken: op ál onze producten geldt standaard 5 jaar garantie.
Zo weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit.
Met deze beloftes willen wij het verschil maken:
Een luxe designbadkamer voor de scherpste prijs én met de zekerheid van een betrouwbare service.
Rietwijkeroordweg 22, 1432JE, Aalsmeer, Holanda

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Fijne communicatie via de mail en binnen enkele dagen de onderdelen binnen!
Heldere website om alles te bestellen tegen scherpe prijzen. Goede communicatie en snelle reactie op mails. En fantastische service bij een onderhoudsvraag.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Snelle levering, super goede service. Reageren snel op mailtjes. Zeer mooie spullen

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Overzichtelijke website, scherpe prijzen. Wat ik bestelde werd vlot verstuurd en door mij onbeschadigd ontvangen.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Netjes geleverd en goed verpakt.
Mag alleen wel een gebruiksaanwijzing bij.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Zelfs na 2 maanden geen gehoor ze blokkeren je als je een aankoop gedaan hebt PAS OP !

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Dramatische service + kwaliteit was al stuk voor gebruik

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Voldoende keus en aantrekkelijke prijzen.
Snelle levering. Bestelling goed te volgen. Netjes verpakt en een goed product.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Eerder bestelde product was defect. Zonder een enkele twijfel is dit kosteloos vervangen. Hartelijk dank voor het begrip en de snelle service. Een fijne service die tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Na foto's sturen gelijk zonder problemen een nieuwe opgestuurd gekregen. Top service!

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Roestvorming op kraan, gelijk reactie en snelle afwikkeling, wordt nieuwe uitloopkraan toegestuurd.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Great service, products and delivery and if you ask questions on product it is very well explained. We had some damage with one of the product and it was replaced immediately , impressive service.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Producten zijn precies zoals op de website beschreven. Snelle levering en goe verpakt.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Hele mooie bedieningspanelen, precies degene die ik wilde.
Goed verpakt en snel verzonden