Banner for Voordelig Design Sanitair

Voordelig Design Sanitair Avaliações

4.304
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toilet bril was kapot na opening van de doos. Helaas omdat de verbouwing uitgelopen was na 1 maand pas er achter gekomen. Na foto's sturen gelijk zonder problemen een nieuwe opgestuurd gekregen. Top... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zonder enkel probleem zijn de onderdelen die we 3 jaar geleden besteld hebben en nu hun kleur verloren hadden, ons nieuw toegestuurd! Fijne communicatie via de mail en binnen enkele dagen de onderde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service! Vroeg om hulp bij lekkende kraan en kreeg meteen een onderdeel opgestuurd. Reparatie lukte me zelf niet en maakte zelfs meer kapot en kreeg toen binnen 1 dag onder garantie een hele nie... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De levering was als afgesproken. De kraan was zoals verwacht. Jammer dat het uittrekbare gedeelte net iets te klein iets voor het vaste gedeelte, waardoor het een heel klein beetje slap hangt.

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Banheiros
  2. Reforma de Banheiros
  3. Loja de box para banheiro

Sobre Voordelig Design Sanitair

Voordelig Design Sanitair

Waarom kiezen voor Voordelig Design Sanitair?

🚚 Gratis bezorging
Bestellingen boven de €100,- worden gratis thuisbezorgd.

↩️ Recht op retour
Mocht uw product niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retour sturen.

⚡ Snelle levering
Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis.

📦 Direct uit voorraad leverbaar
98% van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar.

🔒 Veilig winkelen
Onze website is goed beveiligd en betalingen verlopen via betrouwbare verbindingen zoals iDEAL.

📞 Goed bereikbaar
Wij staan klaar voor al uw vragen. Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Over ons

Een luxe badkamer hoeft niet duur te zijn.
Bij Voordelig Design Sanitair vind je design sanitair voor de scherpste prijzen. Van badkamermeubels, baden en toiletten tot kranen, spiegels, tegels en accessoires.

Wij vinden dat iedereen een luxe designbadkamer verdient – zonder onnodig veel te betalen!

Onze belofte

Sanitair dat niet alleen functioneel en betaalbaar is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.
Bij Voordelig Design Sanitair beloven wij betaalbare kwaliteit en stijlvol design voor iedereen. Wij maken luxe badkamers toegankelijk zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Ons familiebedrijf werkt elke dag met passie en vakmanschap aan een assortiment dat verrast en een service die voelt alsof je bij een goede vriend koopt. Geen poespas, wel eerlijk advies, een scherpe prijs en altijd met oog voor jouw wensen. Kortom: sanitair dat niet alleen functioneel is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.

Onze garantiebelofte

5 jaar garantie en

5 jaar garantie en

Bij Voordelig Design Sanitair willen we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun droombadkamer te realiseren. Daarom doen we een aantal heldere beloftes:

🚚 Snelle levering
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. In 99% van de gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien is bezorging gratis vanaf €100,-.

↩️ Retourrecht
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je bestelling eenvoudig te retourneren.

🛠 Garantie
En om het helemaal zorgeloos te maken: op ál onze producten geldt standaard 5 jaar garantie.
Zo weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit.

Met deze beloftes willen wij het verschil maken:
Een luxe designbadkamer voor de scherpste prijs én met de zekerheid van een betrouwbare service.

Informações de contato

Promotion box for Voordelig Design Sanitair

Ontdek ons assortiment

Iedere maand hebben we nieuwe, super scherpe aanbiedingen.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(4.304)

511 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Hoi Joop, bedankt voor je bestelling en de vier sterren. Fijn dat alles op tijd binnen was en dat het product goed bevalt. We horen graag wat er nog aan ontbrak voor die vijfde ster, dan pakken we dat op. Groet, Team Voordelig Design Sanitair

Super service

Super service! Vroeg om hulp bij lekkende kraan en kreeg meteen een onderdeel opgestuurd. Reparatie lukte me zelf niet en maakte zelfs meer kapot en kreeg toen binnen 1 dag onder garantie een hele nieuwe kraan!

4 de setembro de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Wat goed om te lezen dat we je snel konden helpen toen die kraan bleef lekken. Dat je binnen een dag een complete nieuwe kraan onder garantie had, is precies hoe we het willen doen. Bedankt voor je vertrouwen en de vijf sterren. Groet, Team Voordelig Design Sanitair

Mooie en stevige houder

Mooie en stevige houder, snelle levering.

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Fijn dat de houder stevig aanvoelt en dat de levering snel ging. Bedankt dat je de tijd nam om vijf sterren achter te laten. We hopen dat je er lang plezier van hebt. Groet, Team Voordelig Design Sanitair

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed en op tijd afgeleverd

Goed en op tijd afgeleverd , nog geen tijd gehad om te plaatsen, wel uitgepakt ziet er goed uit, mooie kwaliteit

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Wat prettig dat de levering op tijd was en dat de set er bij het uitpakken netjes uitzag. Bedankt voor de vier sterren. Mocht er na het plaatsen iets zijn wat beter kon, dan horen wij dat graag zodat het een volgende keer vijf sterren worden. Groet, Team Voordelig Design Sanitair

Badkamermeubel

Een woord ,geweldig met alles .Bestellen ,Aflevering en natuurlijk het Badmeubel set.Prachtig, erg blij mee.

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Hoi Pieter, geweldig om te lezen dat alles klopte, van het bestellen tot de aflevering en de badmeubelset zelf. Dat je er zo blij mee bent, maakt onze dag goed. Geniet er lekker van. Groet, Team Voordelig Design Sanitair

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

goede kwaliteit van producten en snelle…

goede kwaliteit van producten en snelle levering

26 de agosto de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Hoi Roel, wat fijn om te lezen dat zowel de kwaliteit als de snelle levering goed bij je zijn binnengekomen. Daar doen we het voor. Bedankt dat je de tijd nam om dit te delen en geniet van je nieuwe sanitair. Groet, Team Voordelig Design Sanitair

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Onderdeel nummer opgezocht

Onderdeel nummer opgezocht. En bij hun besteld. Het is niet hetzelfde. Jammer, maar bedankt.

25 de agosto de 2026

Beste,

Bedankt voor je review. We hebben geprobeerd je bestelling terug te vinden, maar kunnen deze helaas niet vinden op basis van de gegevens bij de review.

Zou je je ordernummer met ons willen delen? Dan zoeken we het direct voor je uit en helpen we je graag verder.

Groet,
Team Voordelig Design Sanitair

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Levering door pakketdienst niet volgens…

Levering door pakketdienst niet volgens afspraak helaas, waardoor de loodgieter onverrichte zaken kon vertrekken.
De montage voorschriften was ronduit slecht.

13 de agosto de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Hoi Richard, vervelend dat de pakketdienst zich niet aan de afspraak hield en dat je loodgieter daardoor onverrichter zake moest vertrekken. Juist op zo'n moment moet de levering kloppen, dus we snappen de frustratie goed. Ook je opmerking over de montagevoorschriften nemen we serieus en leggen we voor aan ons team. We horen graag wat er voor jou beter had gekund, dan gaan we daarmee aan de slag. Team Voordelig Design Sanitair

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling vlot binnen gekregen.

Bestelling vlot binnen gekregen. Goed verpakt en goed volgbaar. Duidelijke website tegen goed concurrerende prijzen. Zeker aan te bevelen en tot een volgende keer.

24 de agosto de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Wat leuk om te lezen, Pieter. Dat de bestelling vlot binnenkwam en goed te volgen was horen we graag, want daar doen we ons best voor. Ook fijn dat de website en de prijzen je aanspraken. Tot een volgende keer en veel plezier met je aankoop. Groet, Team Voordelig Design Sanitair

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd. Product ziet er goed uit.

27 de agosto de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te lezen dat de levering netjes en op tijd verliep en dat het product er goed uitziet. Precies zoals het hoort. Bedankt voor het nemen van de tijd om dit te delen. Groet, Team Voordelig Design Sanitair

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden net mijn bestelling

Ik ben zeer tevreden met de bestelling van voordeligDesign Sanitair , was heel snel bezorgt en alles was heel goed verpakt .

25 de agosto de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Bedankt voor je bestelling en je bericht. Mooi dat de bezorging snel ging en dat alles goed verpakt bij je aankwam. We zijn benieuwd wat er nog beter had gekund, want we gaan graag voor die vijfde ster. Laat het gerust weten. Groet, Team Voordelig Design Sanitair

Snel netjes

Snel netjes , prijs kwaliteit goed , goede communicatie

26 de agosto de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Dank voor deze mooie woorden. Snelle levering, een goede prijs kwaliteitverhouding en heldere communicatie, daar doen we het voor. Fijn dat je dat zo hebt ervaren bij je bestelling. Groet, Team Voordelig Design Sanitair

Artikelen werden snel geleverd

Artikelen werden snel geleverd en voldoen aan de verwachtingen aan de hand van de beschrijving en foto's op de website.

24 de agosto de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Goed om te horen dat de artikelen snel geleverd zijn en dat ze precies zijn wat je op de website zag. We besteden veel aandacht aan duidelijke omschrijvingen en foto's, dus dit doet ons plezier. Bedankt voor je review. Groet, Team Voordelig Design Sanitair

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kwalitatief hoge sanitair accessoires…

Kwalitatief hoge sanitair accessoires mogen ontvangen van dit bedrijf; ook nog tegen een super prijs.

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit én onze prijzen. Veel plezier met je aankoop!

Flexibel en prima service

Handdoek beugels te groot besteld en wilde deze ver na retourtermijn terugsturen. Dit werd zonder probleem (alles was nog met originele verpakking) geaccepteerd. Zeer vriendelijke en professionele communicatie!!!!! Chapeau voor "Voordelig design sanitair"!

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn dat we het ondanks het verstrijken van de retourtermijn toch naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Graag gedaan!

De service is geweldig

De service is geweldig. Zondag een berichtje gestuurd en dinsdag een nieuw onderdeel ontvangen . Alles op een zeer vriendelijke manier. Topservice heet dat.

17 de agosto de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Bedankt voor je review! Super om te horen dat het vervangende onderdeel zo snel binnen was en je onze service als prettig hebt ervaren.

super bedrijf

super bedrijf! alles netjes en snel binnen gekomen!

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat alles netjes en snel is binnengekomen. Veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Al meer dan een week geleden besteld en…

Al meer dan een week geleden besteld en nog altijd geen info over mijn zending

11 de agosto de 2026

Beste Paulina,

Bedankt voor je review. We hebben je bestelling erbij gepakt en zien inmiddels wat er mis is gegaan.

Helaas is de bestelling zonder huisnummer bij de vervoerder terechtgekomen, waardoor de levering niet goed ingepland kon worden. Dit hadden we eerder moeten signaleren en communiceren.

We nemen graag persoonlijk contact met je op om het juiste huisnummer te ontvangen en zorgen er vervolgens voor dat de bestelling zo snel mogelijk opnieuw wordt ingepland.

Team Voordelig Design Sanitair

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, mooie spullen en snelle levering! Ik had een vraag aan de telefoon, geholpen door Juan , super vriendelijke en goede service. Complimenten.

10 de agosto de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Bedankt voor de mooie review en het compliment aan Juan! Goed om te horen dat je zowel over onze producten, levering als service tevreden bent. Veel plezier met je aankoop!

Aangeleverde kraan lekte

Aangeleverde kraan lekte, mail gestuurd en binnen 5 minuten bericht met levering vervangend onderdeel wat de volgende dag binnen was. Dit is service van de bovenste plank.

13 de agosto de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Wat een fijn verhaal om te lezen! Een lekkende kraan is nooit leuk, maar het is precies waar wij als sanitairspecialist voor staan: snel schakelen en zorgen dat je zo min mogelijk hinder ondervindt. Fijn dat ons team binnen vijf minuten kon reageren en dat het vervangende onderdeel al de volgende dag bij je op de mat lag. Dit soort service proberen we bij elke levering van kranen en ander sanitair waar te maken. Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring, we wensen je nog veel plezier met je nieuwe kraan!