Toilet bril was kapot na opening van de doos. Helaas omdat de verbouwing uitgelopen was na 1 maand pas er achter gekomen. Na foto's sturen gelijk zonder problemen een nieuwe opgestuurd gekregen. Top... Ver mais

Super service! Vroeg om hulp bij lekkende kraan en kreeg meteen een onderdeel opgestuurd. Reparatie lukte me zelf niet en maakte zelfs meer kapot en kreeg toen binnen 1 dag onder garantie een hele nie... Ver mais
De levering was als afgesproken. De kraan was zoals verwacht. Jammer dat het uittrekbare gedeelte net iets te klein iets voor het vaste gedeelte, waardoor het een heel klein beetje slap hangt.
Zonder enkel probleem zijn de onderdelen die we 3 jaar geleden besteld hebben en nu hun kleur verloren hadden, ons nieuw toegestuurd! Fijne communicatie via de mail en binnen enkele dagen de onderde... Ver mais
🚚 Gratis bezorging
Bestellingen boven de €100,- worden gratis thuisbezorgd.
↩️ Recht op retour
Mocht uw product niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retour sturen.
⚡ Snelle levering
Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis.
📦 Direct uit voorraad leverbaar
98% van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar.
🔒 Veilig winkelen
Onze website is goed beveiligd en betalingen verlopen via betrouwbare verbindingen zoals iDEAL.
📞 Goed bereikbaar
Wij staan klaar voor al uw vragen. Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.
Een luxe badkamer hoeft niet duur te zijn.
Bij Voordelig Design Sanitair vind je design sanitair voor de scherpste prijzen.
Van badkamermeubels, baden en toiletten tot kranen, spiegels, tegels en accessoires.
Wij vinden dat iedereen een luxe designbadkamer verdient – zonder onnodig veel te betalen!
5 jaar garantie en

Bij Voordelig Design Sanitair willen we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun droombadkamer te realiseren. Daarom doen we een aantal heldere beloftes:
🚚 Snelle levering
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. In 99% van de gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien is bezorging gratis vanaf €100,-.
↩️ Retourrecht
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je bestelling eenvoudig te retourneren.
🛠 Garantie
En om het helemaal zorgeloos te maken: op ál onze producten geldt standaard 5 jaar garantie.
Zo weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit.
Met deze beloftes willen wij het verschil maken:
Een luxe designbadkamer voor de scherpste prijs én met de zekerheid van een betrouwbare service.
Rietwijkeroordweg 22, 1432JE, Aalsmeer, Holanda

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
goed materiaal voor een goede prijs, en snelle levering. Dat is wat we zochten én ondervonden hebben bij Voordelig Design Sanitair.Top !
Georges

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Ik ben zeer tevreden over mijn bestellingen en de service

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Het duurde heel lang voordat we de bestelling binnen kregen. Ik heb daar 2 keer over gemaild; kreeg dan wel meteen een antwoord. Uiteindelijk blij met een mooi kastje

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Je suis très déçu de mon achat cette fois-ci, cela fait 5 jours que j'ai passé la commande et je n'ai toujours rien reçu

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Goede kwaliteit regendouche. Snelle levering.
Ik had een vraag over de douchekop. Er werd, om te vergelijken, meteen een nieuwe toegestuurd.
Zéér goede service van dit bedrijf.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
mooi product, mooie prijs, mooi verpakt en snel verzonden. alle doucheproducten overzichtelijk op één design plateau

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Bestellen en verzenden oké. Product ook in orde, maar toch ervoor gekozen om het product te retourneren ivm smaak. Terugsturen kost ook weer 6,95 net als de eerste keer verzenden. Dus nu bijna 15 euro verder en nog geen product.
2x verzendkosten betalen is wat mij betreft too much :-(
Dat dus…. Ik had beter eerst de voorwaarden moeten lezen. Dus denk 2x na voor je besteld!!

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Dank voor de snelle nette service. Zeer tevreden!

Bestel hier niet.
voordelige prijzen lokken je ze. maar helpen ho maar.
pakje is al 3 weken weg en ze helpen 0,0. ik ga hier een zaak van maken wees maar zeker.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Ik heb eerder kranen voor de badkamer besteld bij Voordelig Design Sanitair en dat was naar volle tevredenheid. Duidelijke communicatie en kwalitatief goede producten. Onlangs weer bij dit bedrijf besteld, nu een wc-fonteintje, omdat onze ervaring de vorige keer positief was en ik alle vertrouwen had dat het goed zou komen. Weer zeer tevreden!

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Oprecht een top service!!
In deze tijden ongekend hoe snel er wordt gereageerd en geleverd. Direct na de levering ondekte we een kras op 1 van de producten, dit was door toe doen van de bezorgdienst, en direct kregen wij een vervangend product toegezonden. Erg betrouwbare partij met mooi spul tegen een goede prijs. We zijn enorm blij tot dusver met de geleverde spullen en zien er naar uit alles te installeren straks!

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Zeer goed geholpen en uiterst klantvriendelijk.

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Geweldig goede service,eind vorig jaar nieuw sanitair besteld zeer snel geleverd en prima kwaliteit
De fontein kraan bleef druppelen na afsluiting contact opgenomen en een nieuwe kraan werd ons opgestuurd een dikke tien voor voordelig design sanitair

Resposta da Voordelig Design Sanitair
mooi product, zoals ook beschreven was. vlot geleverd. dus helemaal zoals gewenst

Resposta da Voordelig Design Sanitair
Snelle levering. Goed product. Volgende keer svp handleiding meesturen. Deze ontbrak.