Banner for Voordelig Design Sanitair

Voordelig Design Sanitair Avaliações

4.307
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toilet bril was kapot na opening van de doos. Helaas omdat de verbouwing uitgelopen was na 1 maand pas er achter gekomen. Na foto's sturen gelijk zonder problemen een nieuwe opgestuurd gekregen. Top... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service! Vroeg om hulp bij lekkende kraan en kreeg meteen een onderdeel opgestuurd. Reparatie lukte me zelf niet en maakte zelfs meer kapot en kreeg toen binnen 1 dag onder garantie een hele nie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zonder enkel probleem zijn de onderdelen die we 3 jaar geleden besteld hebben en nu hun kleur verloren hadden, ons nieuw toegestuurd! Fijne communicatie via de mail en binnen enkele dagen de onderde... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De levering was als afgesproken. De kraan was zoals verwacht. Jammer dat het uittrekbare gedeelte net iets te klein iets voor het vaste gedeelte, waardoor het een heel klein beetje slap hangt.

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Banheiros
  2. Reforma de Banheiros
  3. Loja de box para banheiro

Sobre Voordelig Design Sanitair

Voordelig Design Sanitair

Waarom kiezen voor Voordelig Design Sanitair?

🚚 Gratis bezorging
Bestellingen boven de €100,- worden gratis thuisbezorgd.

↩️ Recht op retour
Mocht uw product niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retour sturen.

⚡ Snelle levering
Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis.

📦 Direct uit voorraad leverbaar
98% van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar.

🔒 Veilig winkelen
Onze website is goed beveiligd en betalingen verlopen via betrouwbare verbindingen zoals iDEAL.

📞 Goed bereikbaar
Wij staan klaar voor al uw vragen. Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Over ons

Een luxe badkamer hoeft niet duur te zijn.
Bij Voordelig Design Sanitair vind je design sanitair voor de scherpste prijzen. Van badkamermeubels, baden en toiletten tot kranen, spiegels, tegels en accessoires.

Wij vinden dat iedereen een luxe designbadkamer verdient – zonder onnodig veel te betalen!

Onze belofte

Sanitair dat niet alleen functioneel en betaalbaar is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.
Bij Voordelig Design Sanitair beloven wij betaalbare kwaliteit en stijlvol design voor iedereen. Wij maken luxe badkamers toegankelijk zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Ons familiebedrijf werkt elke dag met passie en vakmanschap aan een assortiment dat verrast en een service die voelt alsof je bij een goede vriend koopt. Geen poespas, wel eerlijk advies, een scherpe prijs en altijd met oog voor jouw wensen. Kortom: sanitair dat niet alleen functioneel is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.

Onze garantiebelofte

5 jaar garantie en

5 jaar garantie en

Bij Voordelig Design Sanitair willen we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun droombadkamer te realiseren. Daarom doen we een aantal heldere beloftes:

🚚 Snelle levering
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. In 99% van de gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien is bezorging gratis vanaf €100,-.

↩️ Retourrecht
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je bestelling eenvoudig te retourneren.

🛠 Garantie
En om het helemaal zorgeloos te maken: op ál onze producten geldt standaard 5 jaar garantie.
Zo weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit.

Met deze beloftes willen wij het verschil maken:
Een luxe designbadkamer voor de scherpste prijs én met de zekerheid van een betrouwbare service.

Informações de contato

Promotion box for Voordelig Design Sanitair

Ontdek ons assortiment

Iedere maand hebben we nieuwe, super scherpe aanbiedingen.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(4.307)

514 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super had sample besteld

Super had sample besteld. Er kwam een verkeerde kleur mee. Gemaild gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. En daar zat tot mijn verbazing een prachtige badeend bij super

9 de julho de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Wat een leuk verhaal, Lisette! Fijn dat onze klantenservice de verkeerde kleur meteen heeft rechtgezet en je snel het juiste sample sanitair kon ontvangen. Die badeend was inderdaad een klein extraatje om je toch met een glimlach te laten wachten. We hopen dat het sample precies past bij het design dat je voor ogen hebt voor je badkamer en dat je snel je definitieve keuze kunt maken. Groetjes en tot snel!

Quick and easy service

Quick and easy service. The quality of the product is also good.

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Hi Marek, thanks for the kind words, ze doen ons goed! Fijn om te lezen dat de bestelling soepel en snel is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit van het sanitair. We letten altijd goed op dat onze producten voor de badkamer net dat beetje extra bieden, dus het is mooi om te zien dat dit ook bij jou is opgevallen. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en tot een volgende bestelling!

Goede en snelle service!

De bestelde spiegel kwam beschadigd aan, maar hele snelle en goede service, direct een mail en een nieuwe spiegel ontvangen! Zeer klantvriendelijke en behulpzaam!

30 de junho de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Marie, wat fijn om te lezen! Het is natuurlijk balen dat de spiegel beschadigd aankwam, maar mooi dat ons team er direct achteraan is gegaan zodat je snel een nieuwe kon ontvangen. Dit is precies de service die we willen bieden als het om badkamerspiegels en sanitair gaat: snel schakelen en de klant vooropstellen. Veel plezier met je nieuwe spiegel en hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen!

Handdoek-en theedoekrek

Het keuken rek dat ik besteld heb is prachtig, zwaar metaal en echt design. Een heel snelle en correcte levering, heel blij mee!

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Hoi Dorien, wat leuk om te lezen dat het handdoek- en theedoekrek zo goed bevalt! Zwaar metaal en een strak design maken inderdaad net dat verschil bij badkamer- en keukenaccessoires, en het is fijn dat de levering ook nog eens snel en zonder gedoe verliep. We willen onze klanten altijd een topervaring bezorgen, dus ik ben benieuwd of er misschien toch nog een puntje was waar we scherper op hadden kunnen zijn. Laat het gerust weten, daar leren we graag van. Nogmaals dank voor het delen van je ervaring en veel plezier met je nieuwe rek in huis!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kortingen zijn misleidend en kwaliteit…

Kortingen zijn misleidend en kwaliteit erg slecht

25 de junho de 2026

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. We hebben geprobeerd uw bestelling terug te vinden op basis van de naam bij deze review, maar dat is ons helaas niet gelukt.

We komen graag met u in contact om te achterhalen wat er precies is misgegaan. Wilt u ons uw bestelnummer of contactgegevens sturen via contact@voordeligdesignsanitair.nl? Dan kijken we het direct voor u na en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er was een klein probleempje van mijn kant,super services

Er was een klein probleempje van mijn kant,en het werd gelijk goed opgenomen en heel goed opgelost,heel blij mee.Ik zou het zeker aanraden om hier te kopen

6 de julho de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te lezen, Danny! Fijn dat we het probleempje snel konden oppakken en oplossen zodat je alsnog helemaal tevreden bent met je sanitair aankoop. Dat je ons zou aanraden aan anderen doet ons echt goed. We blijven ons best doen om iedereen goed te helpen bij vragen over kranen, douches of andere badkamerartikelen. Tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelde artikelen werden heel snel…

De bestelde artikelen werden heel snel geleverd. Hele goede kwaliteit. In de toekomst zal ik zeker weer artikelen bestellen bij Voordelig Design Sanitair.

6 de julho de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Leuk om te horen dat je bestelling zo snel bij je is bezorgd en dat de kwaliteit van de sanitairartikelen goed bevalt. Dit is precies waar we voor gaan bij Voordelig Design Sanitair, snelle levering gecombineerd met stevige, mooie producten voor in de badkamer. We vinden het geweldig dat je aangeeft graag weer bij ons te bestellen en staan klaar om je ook de volgende keer weer snel te helpen. Fijne dag verder!

Mooie items

Duidelijke website met goede omschrijving materialen en Makkelijk bestelproces. Duidelijke Track and Trace geleverd.
Daarna snel geleverd.
De items zijn van degelijk materiaal gemaakt.
Nog niet gemonteerd maar ziet er mooi uit.

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Dank je voor deze uitgebreide reactie, Groot. Fijn om te lezen dat onze website je een duidelijk beeld gaf van de materialen en dat het bestelproces soepel verliep, inclusief de track and trace van je sanitairbestelling. Het doet ons deugd dat de producten degelijk aanvoelen, we zijn benieuwd hoe alles eruitziet zodra het gemonteerd is in de badkamer. Mocht je bij de montage nog ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten, we denken graag mee. Veel plezier met je nieuwe sanitair!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke kraan voor een voordelige prijs.

Leuke kraan voor een voordelige prijs.
Snel geleverd.

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Willem, super om te lezen dat de kraan zowel qua prijs als kwaliteit precies is wat je zocht. Fijn dat de levering ook nog eens snel ging, dat proberen we bij elke sanitairbestelling waar te maken. Veel plezier met je nieuwe kraan in de badkamer en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

prima product

prima product, snelle levering

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen, Frits! Dat onze sanitairproducten én de levering in de smaak vallen maakt ons echt blij. Snelle bezorging vinden wij net zo belangrijk als de kwaliteit van het product zelf, dus het doet ons goed dat je dat ook zo ervaart. Hopelijk heb je nog lang plezier van je aankoop!

snelle levering

snelle levering, helaas klein deukje in een pedaalemmertje maar ik ontving gelijk een nieuwe dus echt goeie service ! kan dit bedrijf iedereen aanraden

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Renate, wat vervelend dat het pedaalemmertje met een deukje aankwam — dat hoort natuurlijk niet zo. Maar het doet ons enorm veel plezier dat dit meteen goed is opgelost en dat je toch zo positief terugkijkt op de ervaring. Kwaliteitsproducten voor de badkamer of toilet verdienen ook een nette levering, en we zorgen er altijd voor dat dit klopt. Heel fijn dat je ons bedrijf aanbeveelt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd en goede service

Snel geleverd, na levering kwam ik er achter dat de bestelling niet compleet was. 's avonds een mail gestuurd en de volgende ochtend was het al opgelost. Missende items zijn ook direct achteraf verstuurd. Goede service!

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Mitchell, fijn dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! Dat je een onvolledige bestelling ontving is uiteraard niet de bedoeling, maar we zijn blij dat ons team dit al de volgende ochtend heeft opgelost en de ontbrekende sanitairartikelen alsnog snel jouw kant op zijn gestuurd. Goede service mag je altijd verwachten, ook áls er iets misgaat. Veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en vlotte verzending.

Snelle en vlotte verzending.
Bezorgers ook een dikke pluim

22 de junho de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie woorden! Snel en vlot leveren van sanitairproducten is iets waar we elke dag hard voor werken, dus het doet ons goed te weten dat dit ook écht zo beleefd wordt. En dat je de bezorgers apart noemt, geeft ons een extra warm gevoel. We zullen dat compliment zeker doorgeven! Hopelijk tot de volgende bestelling.

Veel voorradig

Veel voorradig, duidelijke site

23 de junho de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen dat je het assortiment ruim en de site overzichtelijk vond! Een duidelijke, goed gesorteerde webshop is voor ons écht een prioriteit, dus dit soort feedback doet ons deugd. Of je nu op zoek bent naar sanitair, badkameraccessoires of installatiebenodigdheden — we proberen altijd een breed aanbod beschikbaar te houden. Kom je er een volgende keer niet uit, dan helpen we je graag verder. Fijne dag!

Veel keuze

Heel snel geleverd en veel keuze

22 de julho de 2025

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Leuk dat je de snelle levering en ons ruime assortiment sanitair weet te waarderen, Mario! Snel en betrouwbaar leveren is iets waar we dagelijks hard aan werken, dus fijn dat dat zo ervaren wordt. We zien dat je vier sterren hebt gegeven en zijn natuurlijk benieuwd wat er in jouw beleving nog beter kon. Heb je tips of punten die we als sanitairspecialist kunnen verbeteren? We horen het graag, zodat we jouw volgende bestelling nog soepeler kunnen laten verlopen!

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen dat het product en de bezorging naar wens waren! Snelle levering van sanitairproducten is iets waar we echt ons best voor doen, dus dat is goed om te weten. We zien dat je vier sterren hebt gegeven en zijn natuurlijk benieuwd wat er nog beter had gekund. Heb je misschien een tip of iets dat je een nóg completere ervaring had gegeven? We horen het graag!

Mooie Led vergrotings scheerspiegel

De Ledspiegel is precies zoals ik hem verwachte.
Degelijke spiegel en makkelijk op te hangen.

15 de junho de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Geweldig om te lezen dat de LED vergrotingsspiegel precies aan je verwachtingen voldeed! Een goede badkamerspiegel moet degelijk zijn en gemakkelijk te monteren, dus het is mooi dat dat bij jou ook zo was. Geniet ervan!

Fijne klantenservice

Mijn bestelde vloerwisser was niet juist aangekomen. Ik heb dit zelf proberen te verhelpen maar dit bleek helaas niet van lange duur. Uiteindelijk contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg meteen netjes een nieuw exemplaar. Topservice!

19 de junho de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Wat vervelend dat de vloerwisser niet goed aankwam, maar des te fijner dat ons klantenserviceteam je snel kon helpen met een nieuw exemplaar! Dat is precies hoe we het voor onze klanten willen regelen. Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit te delen, dat motiveert ons enorm. Veel plezier met je nieuwe vloerwisser!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The order arrives quite quickly and the…

The order arrives quite quickly and the products are of good quality. I would improve the packaging, a tap packaged separately and glued to the box with the radiator fell out of the packaging during delivery.

15 de junho de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen dat je bestelling snel bij je was en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze sanitairproducten! We doen ons best om alles zorgvuldig te verpakken, maar je opmerking over de kraan die los zat in de doos nemen we zeker serieus. Veilige verpakking is voor ons net zo belangrijk als snelle levering, dus dit is waardevolle feedback die we meenemen. Mocht je nog vragen hebben over je bestelling, dan helpen we je graag verder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen!

12 de junho de 2026

Resposta da Voordelig Design Sanitair

Fijn dat je bestelling snel is aangekomen, Jacqueline! Snelle levering van sanitairproducten staat bij ons hoog in het vaandel, dus het is fijn te horen dat dit goed is gelukt. We zijn wel benieuwd of er nog iets is dat we kunnen verbeteren aan jouw ervaring, want je hebt ons 4 sterren gegeven. Is er iets specifieks waarbij het nét wat beter had gekund? We staan altijd open voor feedback om onze service nog verder te verbeteren. Hopelijk tot de volgende bestelling!