Virker godt til dansk TV, det er desuden nemt at komme i kontakt med VPNbyen telefonisk og få hjælp/rådgivning hvis der opstår problemer. Min lokale internet-udbyder er uvant med VPN'er, men med... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi tilbringer nogle måneder af året i Spanien, og benytter derfor den nemme tilmelding/afmelding af abonnementet. En af fordelene ved vpn forbindelsen via VPN Byen er, at forsinkelsen (ping tiden)... Ver mais
A empresa respondeu
Rejser +300 dage og har efterhånden brugt VPN-byen en del år. Har stået set aldrig oplevet problemer. Har en enkelt gang været igennem til kundeservice, som var kompetente og løste mit problem indenf... Ver mais
God og stabil forbindelse i Tyrkiet. Har et par gange haft spørgsmål til opsætning og har fået svar og hjælp inden for kort tid. Bedste anbefalinger herfra
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Har du brug for at se dansk TV i udlandet? Så har vi løsningen. Med en VPN forbindelse fra VPN-Byen, kan du få din udenlandske IP adresse skiftet til en dansk IP.
Informações de contato
Fabriksvej 1a, 6270, Tønder, Dinamarca
- +45 30 80 90 90
- support@vpn-byen.dk
- vpn-byen.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Minus Chrome Cast
Virker kanon, men mangler det også kan bruges til Chrome Cast

Fantastisk
Fantastisk. Fungerer perfekt her i Norge.
Kan absolut anbefale dette produkt.

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Et meget brugbart stykke software
Et meget brugbart stykke software, der er brugervenligt lige fra købsfasen over installation og til den daglige brug. Tak for det.
PS. og så er prisen meget fornuftig

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Jeg har været kunde et par uger
Jeg har været kunde et par uger. Jeg havde et par spørgsmål- fik hurtig og god hjælp via chat.

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Fungere fint og der er ikke udfald når…
Fungere fint og der er ikke udfald når jeg er i udlandet.

Alle tiders
Alle tiders, vi har kun rigtig gode erfaringer og oplevelser

Det dur...!
Det dur...! (Man skal åbentbart bruge mere end 10 tegn for at poste noget, det skulle hermed være opnået)

Det virker super godt...
Virker super godt... brugte det i Toronto - Canada

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Har brugt VPN byen flere gange / bl.a…
Har brugt VPN byen flere gange / bl.a fra Tyrkiet - det “spiller” max 😁

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Super super Ingen problemer med det

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Dette er et knald godt produkt til hvis…
Dette er et knald godt produkt til hvis du rejser, og vil se dine danske kanaler udenfor EU

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Jeg var i Dubai og ønskede at følge med…
Jeg var i Dubai og ønskede at følge med i noget på tv gennem mit abonnement hos Yousee. Da jeg tidligere har brugt jer under ophold på ferie i Portugal, og det har fungeret fint, meldte jeg mig til igen, fordi jeg vidste, jeg kunne få adgang gennem jer på ganske få minutter. Alt klappede perfekt. Derfor har jeg brugt jer, og får jeg behov, vil jeg sikkert gøre det igen.
Med venlig hilsen
John Thomsen

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Til at begynde med kunne jeg ikke få…
Til at begynde med kunne jeg ikke få det til at virke. Skriv til vpn og fik dem til at hjælpe mig. En service medarbejdere ved navn Emil overtog styring af min computer og efter ca 5 min kunne jeg genstart computer og så virker det 😎

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Som udenlands dansker I USA på 30 år…
Som udenlands dansker I USA på 30 år har jeg endelig fået mulighed for at se dansk TV. Utroligt nemt.

Det virker Perfect her i USA
Det virker Perfect her i USA , så vi kan se tv og høre musik som derhjemme

SUper god service
SUper god service. Kan varmt anbefaleVPN-Byen.

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Nice at kunne se danske udsendelser i…
Nice at kunne se danske udsendelser i Afghanistan, når ellers tiden tillader!

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Super nemt og fungerer upåklageligt!

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.