Virker godt til dansk TV, det er desuden nemt at komme i kontakt med VPNbyen telefonisk og få hjælp/rådgivning hvis der opstår problemer. Min lokale internet-udbyder er uvant med VPN'er, men med... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi tilbringer nogle måneder af året i Spanien, og benytter derfor den nemme tilmelding/afmelding af abonnementet. En af fordelene ved vpn forbindelsen via VPN Byen er, at forsinkelsen (ping tiden)... Ver mais
A empresa respondeu
Rejser +300 dage og har efterhånden brugt VPN-byen en del år. Har stået set aldrig oplevet problemer. Har en enkelt gang været igennem til kundeservice, som var kompetente og løste mit problem indenf... Ver mais
God og stabil forbindelse i Tyrkiet. Har et par gange haft spørgsmål til opsætning og har fået svar og hjælp inden for kort tid. Bedste anbefalinger herfra
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Har du brug for at se dansk TV i udlandet? Så har vi løsningen. Med en VPN forbindelse fra VPN-Byen, kan du få din udenlandske IP adresse skiftet til en dansk IP.
Informações de contato
Fabriksvej 1a, 6270, Tønder, Dinamarca
- +45 30 80 90 90
- support@vpn-byen.dk
- vpn-byen.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
VPN byen - gode muligheder for at se dansk tv i udlandet
jeg er meget glad for at jeg fik taget mig sammen og lavet et abonnement på vpn byen - jeg sidder her i Jordan og kan nu låne film på filmstriben.dk - købe copenhagen.doc filmene fra cinemateket etc . etc. det har fungeret fint lige fra starten - ingen problemer. og det er ikke dyrt når man tænker på de muligheder det giver.
det virker godt og kun ganske få…
det virker godt og kun ganske få afbrydelser har brugt dem i flere år og er ovenud tilfreds med deres service

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Opholder mig i Qatar og det virker fint…
Opholder mig i Qatar og det virker fint til at se Viafree 👍

Sparker R..🤠
Har lige været 3 uger på zanzibar/Tanzania som nok har det ringeste internet EVER!! Men de steder vi kunne få net, sparkede VPN forbindelsen r.. og vi er taknemmelige over at kunne se nyheder hjemmefra da coronavirusen gjorde sit indtog i DK. TAK🤠
Det kører suverænt godt
Dejligt at kunne se dansk tv på langt…
Dejligt at kunne se dansk tv på langt udenlandsophold

Virker overalt på kloden
Det første, jeg gør, når jeg rejser i udlandet, er at forny mit abonnement på VGN Byen, så jeg kan streame fra Viaplay, Netflix og HBO m.m. Jeg har efterhånden benyttet VGN Byen i 40-50 lande og aldrig haft problemer.

Får fejlen L2 TP vpn svarer ikke
Får fejlen L2 TP vpn svarer ikke, det er jo ikke særligt smart, når man sidder i Vietnam og ikke kan følge med på Danske sider. Øv øv
Aldrig mere VPN byen
Tak Jesper for dit arrogant svar, at jeg bare kan ringe til jeres kundeservice???
Som beskrevet sidder jeg i Vietnam og kan ikke bare ringe, forbi jeres VPN IKKE virker.

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Giver en bedre forbindelse til dansk TV.
En af fordelene ved vpn forbindelsen via VPN Byen er, at forsinkelsen (ping tiden) til TDC i Danmark er 70 msek. medens den direkte forbindelse er 210 msek.. Det betyder at vi kan se både Yousee tv og DR tv stabilt i HD kvalitet.
Vi har installeret et eksta modem (billig Asus) med VPN Client. Installation/opsætning af det ekstra modem kræver lidt teknisk hjælp, men så kører det upåklageligt derefter. Opsætningen af vpn er beskrevet på VPN Byens side: opsætning - andet.
Med denne opsætning har måde iPad, iPhone og PC alle adgang til dansk IP adresse og Chrome Cast virker også.

Nemt
Nemt, billigt, stabilt og god kundeservice. Det kører bare.

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Virker perfekt dog lidt besværligt at…
Virker perfekt dog lidt besværligt at sætte op på mobilen når man ikke er god til den slags

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Let opsætning og funderer perfekt!

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Jeg er meget glad for Jeres service

Fremragende tjeneste
Har i mange år benyttet mig af VPN-Byens tjenester når jeg som bosiddende i udlandet skal have adgang til danske services der kræver en dansk IP-adresse.
Lever fuldt ud op til mine/vores behov og er som de fleste andre tjenester pålidelig. Jeg kan kun anbefale VPN-Byen givet andre har brug for en proxy udbyder.
Så tombs up :-)

Kan helt sikkert anbefale VPN- Byen
Kan helt sikkert anbefale VPN- Byen!
Den fungere efter hensigten.

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
VPN-Byen er perfekt for mig.
VPN-Byen er perfekt, når man som jeg er væk fra DK ca halvdelen af året.
Der kan tændes og slukkes for abonnementet helt efter behov. Når forbindelsen så næsten altid er stabil, er det et let valg når der skal vælges VPN udbyder

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Very happy with the customer service…
Very happy with the customer service function on the chat! The VPN is connecting fast and works in areas that the competitor VPN Express did not manage in my region. One star taken away for the price. Almost the double cost to my previous VPN since we need 4 users. Only one user is included in the price and then you add for each one. If you dont mind spending a little more I really recommend VPN Byen!

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.