Virker godt til dansk TV, det er desuden nemt at komme i kontakt med VPNbyen telefonisk og få hjælp/rådgivning hvis der opstår problemer. Min lokale internet-udbyder er uvant med VPN'er, men med... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi tilbringer nogle måneder af året i Spanien, og benytter derfor den nemme tilmelding/afmelding af abonnementet. En af fordelene ved vpn forbindelsen via VPN Byen er, at forsinkelsen (ping tiden)... Ver mais
A empresa respondeu
Rejser +300 dage og har efterhånden brugt VPN-byen en del år. Har stået set aldrig oplevet problemer. Har en enkelt gang været igennem til kundeservice, som var kompetente og løste mit problem indenf... Ver mais
God og stabil forbindelse i Tyrkiet. Har et par gange haft spørgsmål til opsætning og har fået svar og hjælp inden for kort tid. Bedste anbefalinger herfra
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Har du brug for at se dansk TV i udlandet? Så har vi løsningen. Med en VPN forbindelse fra VPN-Byen, kan du få din udenlandske IP adresse skiftet til en dansk IP.
Informações de contato
Fabriksvej 1a, 6270, Tønder, Dinamarca
- +45 30 80 90 90
- support@vpn-byen.dk
- vpn-byen.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har været kunde hos VPN-Byen i 14…
Jeg har været kunde hos VPN-Byen i 14 år efter vi flyttede til Canada og pludselig ikke kunne se Borgen.
Det har været en god og næsten problemfri oplevelse.
I de 14 år vi har været kunder hos VPN-Byen har der været et par gange, hvor vi har haft problemer, men en opringning eller email var nok til at problemet blev løst.
Jeg har mange gang anbefalet VPN-Byen til venner.
Nogen har valgt andre firmaer tiltrukket af billig pris og tilsyneladende mulighed for at se flere landes fjernsyn, men jeg ved også, at det ofte ikke har været så kraftfuldt og variabelt, som det gav sig ud for. VPN-byens produkt er enkelt og det virker.
Super VPN
Super VPN. Super Service. Har haft VPN i over 5 år.
Super flot Service
Super flot Service, aldrig oplevet problemer med forbindelse, kan kun anbefales.
Super let og simpel set-up
Virker som det skal
Virker altid som det skal og har brugt det i flere år nu. Intet at klage over
God stabil vpn service har brugt dem i…
God stabil vpn service har brugt dem i over 3 år
Virker upaaklageligt.
Har brugt dem i en del aar, er bosat i Spanien. Har altid virket upaaklageligt. Ingen problemer, det koerer.
Hurtig svar på mit problem.
Meget fleksibel service
Meget fleksibel service. Man kan vælge til og fra og samtidig har man gode servere der en den bedste VPN DK hastighed.
Har ca 240 rejse dage om året
Har ca 240 rejse dage om året. Flere gange har viaplay været blokeret og umuligt at bruge.
Siden jeg har fået vpnbyen er det ikke sket. Fungerer meget godt for mig.
Virker godt og altid hurtig til at…
Virker godt og altid hurtig til at svare hvis et problem
VPN.
VPN.
Virker upåklageligt og opfylder til fulde mit behov.
Jeg nyder at se Dansk TV selv om jeg…
Jeg nyder at se Dansk TV selv om jeg bor i Italien Tak til VPN-byen
Super smart løsning til at følge med hvad der sker i Danmark når vi er i udlandet
Super smart, let tilgængeligt og hurtigt og enkel opkobling
God service !
Stabil Dansk VPN
Stabil VPN for udenlandsdanskere, god og hurtig support ved spørgsmål
Det virker upåklageligt
Det virker upåklageligt, deres app er super nem at bruge og den tekniske support er hurtig og effektiv.
Kan på de varmeste anbefale VPN-Byen.
Jeg har brugt VPN byen i flere år nu og…
Jeg har brugt VPN byen i flere år nu og har aldrig oplevet problemer. Da jeg ikke kunne finde ud at tilkoble til deres VPN på lidt fjernsyn var de tilbage med et svar inden for 24 timer.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.