Virker godt til dansk TV, det er desuden nemt at komme i kontakt med VPNbyen telefonisk og få hjælp/rådgivning hvis der opstår problemer. Min lokale internet-udbyder er uvant med VPN'er, men med... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi tilbringer nogle måneder af året i Spanien, og benytter derfor den nemme tilmelding/afmelding af abonnementet. En af fordelene ved vpn forbindelsen via VPN Byen er, at forsinkelsen (ping tiden)... Ver mais
A empresa respondeu
Rejser +300 dage og har efterhånden brugt VPN-byen en del år. Har stået set aldrig oplevet problemer. Har en enkelt gang været igennem til kundeservice, som var kompetente og løste mit problem indenf... Ver mais
God og stabil forbindelse i Tyrkiet. Har et par gange haft spørgsmål til opsætning og har fået svar og hjælp inden for kort tid. Bedste anbefalinger herfra
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Har du brug for at se dansk TV i udlandet? Så har vi løsningen. Med en VPN forbindelse fra VPN-Byen, kan du få din udenlandske IP adresse skiftet til en dansk IP.
Informações de contato
Fabriksvej 1a, 6270, Tønder, Dinamarca
- +45 30 80 90 90
- support@vpn-byen.dk
- vpn-byen.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fungere tip top. 100 % tilfred
Fungere tip top. 100 % tilfreds. Har man brug for hjælp er de altid flinke, og hjælper en videre.
VPN-Byen fungerer enkelt og…
VPN-Byen fungerer enkelt og uproblematisk
Venlig pålidelig og kompetent service
Jeg har været kunde hos vpn-byen i flere år og deres tekniske løsning fungerer rigtig godt. Hvis der har været problemer (som der jo stort set altid er med teknik), har jeg bare kunnet ringe og straks fået kompetent hjælp!
Top Service
VPN-byen er altid hjaepsom hvis der er noget som jeg skal have support til (updates etc)
Virker ALTID
Virker ALTID -og de meget få gange der har været et problem, så er det blevet løst inden for få minutter. Har brugt VPN-byen siden 2014.
Stabil og hurtig forbindelse
Stabil og hurtig forbindelse - har aldrig haft problemer med min forbindelse, som bruges ca. 30% af året i udlandet.
VPN Byen fungerer altid godt 👍😊
Har brugt VPN Byen i mange år, og det fungerer altid godt 👍😊
VPN-Byen fungere
VPN-Byen fungere
Jeg har brugt VPN-Byen i mange år da jeg rejser en del
Det fungere og hvis man har et problem kan man altid komme i kontakt med deres hjælp funktion
Klart en anbefaling fra mig
VPN-byen fungerer fint for mig
VPN-byen fungerer fint for mig. Hvis der har været problemer er de kyndigt og hurtigt blevet løst
Det funker bare og specielt når man er…
Det funker bare og specielt når man er i udlandet kan man via VPN stadig se de danske TV programmer, hvis man ønsker dette
Generelt er det bare noget der virker
Generelt er det bare noget der virker, og let at have med at gøre.
VPN-Byen har givet mig adgang til dansk…
VPN-Byen har givet mig adgang til dansk TV i mere end 10 år, hvor jeg har arbejdet i udlandet. Cool service, og meget befordrende at kunne følge med i udviklingen derhjemme, når man nu ikke lige er der.
Vpn-byen har i mange år været en tro…
Vpn-byen har i mange år været en tro følgesvend på rejser i udlandet. Den har aldrig svigtet. Jeg har altid kunnet sikre mig en god “ dansk “ forbindelse.
5 stjerner herfra.
Perfekt service
Perfekt service. Nem og hurtig forbindelse.
Altid velfungerende
Virker perfekt og god service når man…
Virker perfekt og god service når man kontakter kundeservice
Har kun positive oplevelser
Har kun positive oplevelser . Bor I England, og bruger det til at se DR og TV2 Play.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.