Virker godt til dansk TV, det er desuden nemt at komme i kontakt med VPNbyen telefonisk og få hjælp/rådgivning hvis der opstår problemer. Min lokale internet-udbyder er uvant med VPN'er, men med... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi tilbringer nogle måneder af året i Spanien, og benytter derfor den nemme tilmelding/afmelding af abonnementet. En af fordelene ved vpn forbindelsen via VPN Byen er, at forsinkelsen (ping tiden)... Ver mais
A empresa respondeu
Rejser +300 dage og har efterhånden brugt VPN-byen en del år. Har stået set aldrig oplevet problemer. Har en enkelt gang været igennem til kundeservice, som var kompetente og løste mit problem indenf... Ver mais
God og stabil forbindelse i Tyrkiet. Har et par gange haft spørgsmål til opsætning og har fået svar og hjælp inden for kort tid. Bedste anbefalinger herfra
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Har du brug for at se dansk TV i udlandet? Så har vi løsningen. Med en VPN forbindelse fra VPN-Byen, kan du få din udenlandske IP adresse skiftet til en dansk IP.
Informações de contato
Fabriksvej 1a, 6270, Tønder, Dinamarca
- +45 30 80 90 90
- support@vpn-byen.dk
- vpn-byen.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har benyttet VPN byen i flere år
Jeg har benyttet VPN byen i flere år og det fungerer upåklageligt. Jeg tilbringer flere måneder i udlandet og en særlig fordel her er at jeg kan vælge nøjagtig de perioder jeg har brug for. Det er utroligt nemt at installere og benytte.
Fremragende produkt og service
Fremragende produkt og service
Har brugt VPN-BYEN i mange år nu næsten dagligt
Bedste VPN jeg har fundet og brugt som udenlands dansker i næsten 20 år nu
Altid tilfreds
Har brugt VPN-byen mange gange og det virker altid rigtig fint.
Er billig
Er billig, nem at oprette når man har brug for den, og det fungerer altid upåklageligt.
Det virker upåklageligt
Det virker upåklageligt. Og en fair pris
En VPN, der rent faktisk virker når du er i udlandet!
Du har måske siddet på en badeferie i Thailand eller fodboldferie i London og prøvet at hoppe på en dansk streamingtjeneste med en VPN, du har købt, fordi den var kendt. Men den virkede ikke vel? Sådan er det med næsten alle VPN's i dag. De virker ikke, men det gør VPN-Byens. Jeg har ikke forstand på det tekniske i det, men det er vist noget med deres servere som er i DK. Hvad det end er, så er det den eneste VPN, der virker for mig fra Storbritannien. Den eneste!
Den bedste VPN på markedet til at…
Den bedste VPN på markedet til at servicere danske kanaler o.lig.
VPN-byen leverede fin ydelse gennem tre år
Jeg har brugt VPN-Byen under tre års ophold i Beirut. Det var ikke altid muligt at streame TV uden afbrydelser - men fejlen lå ikke ved VPN-byen men derimod i Libanons notorisk ustabile og svage internetforbindelserne, som maks kan trække 20 mb/s.
VPN-Byens medarbejdere gjorde, hvad de kunne for at løse evt. problemer, og jeg har grundlæggende kun godt at sige om produktet.
Hurtig og god hjælp fra hotline
Det er at man kan se Dansk TV når man…
Det er at man kan se Dansk TV når man er ude for DK grænse
Og så er det prisen det er hel Ok 👍
Jeg kan og vil anbefale VPN-Byen
Til en hver tid
Er yders tilfreds
Virker altid og er helt brugervenlig
Største anbefaling
Jeg er bosiddende i udlandet, og har brugt VPN-Byen i flere år. Det virker altid upåklageligt. Det er nemt at sætte op, og priserne er gode. Kan helt klar anbefale!
Fremragende produkt
Fremragende produkt - god service og god kvalitet.
Bedste kundeservice
God og hurtig kundeservice. Jeg havde problemer med at kunne se vores kabel tv i Tyrkiet. Jeg skrev til VPN Byen en lørdag formiddag og fik hjælp med det samme.
Elsker min vpn
Elsker min vpn, jeg er bosat i udlandet og ville ikke være foruden
Virker altid og super god service :)
Virker altid perfekt !
Den bedste vpn på farten
Den bedste vpn på farten, nem at installere funker perfekt 😋
Jeg elsker VPN-Byen
Jeg elsker VPN-Byen. Jeg har brugt dem i mange år. Super service, og deres net er stabilt og pålideligt. Jeg kan kun anbefale dem :)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.