Virker godt til dansk TV, det er desuden nemt at komme i kontakt med VPNbyen telefonisk og få hjælp/rådgivning hvis der opstår problemer. Min lokale internet-udbyder er uvant med VPN'er, men med... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi tilbringer nogle måneder af året i Spanien, og benytter derfor den nemme tilmelding/afmelding af abonnementet. En af fordelene ved vpn forbindelsen via VPN Byen er, at forsinkelsen (ping tiden)... Ver mais
A empresa respondeu
Rejser +300 dage og har efterhånden brugt VPN-byen en del år. Har stået set aldrig oplevet problemer. Har en enkelt gang været igennem til kundeservice, som var kompetente og løste mit problem indenf... Ver mais
God og stabil forbindelse i Tyrkiet. Har et par gange haft spørgsmål til opsætning og har fået svar og hjælp inden for kort tid. Bedste anbefalinger herfra
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Har du brug for at se dansk TV i udlandet? Så har vi løsningen. Med en VPN forbindelse fra VPN-Byen, kan du få din udenlandske IP adresse skiftet til en dansk IP.
Informações de contato
Fabriksvej 1a, 6270, Tønder, Dinamarca
- +45 30 80 90 90
- support@vpn-byen.dk
- vpn-byen.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har aldrig før skrevet her på…
Svar fra Jesper:
VPN-Byen kundeservice
Hej Palle,
1-stjernet anmeldelse er lig med 1-stjernet behandling så det er det du må forvente at få fra nu af. Du må jo huske at 1 stjerne på Trustpilot er lig med den ringeste behandling du kan forestille dig at modtage.
Mine kunder får 1:1 den samme tone og behandling tilbage som de giver mig.
Når man først begynder at sende flere udråbstegn i streg så står jeg hurtigt af. Det er jo de samme som hvis du i telefonen sad og råbte af mig. Jeg behøver ikke tolerere ubehøvlet adfærd fra mine kunder. Jeg har trodsalt rigeligt af dem der godt kan finde ud af at opføre sig pænt når de mangler hjælp.
VPN forbindelsen fungerer hvis man følger de anvisninger vi har skrevet i ganske få trin beskrevet på dansk.
Jesper Nissen
VPN-Byen.dk A/S
Fabriksvej 1
6270 Tønder
Tlf: +45 30 80 90 90
Jeg har aldrig før skrevet her på TrustPilot
Jeg har skrevet flere Mail på jeres hjemmeside som i ikke har modtaget og jeg kan heller ikke se dem nu. Sendte dig en kopi af forrige mail som du reagerede på. Jeg har forsøgt at gøre som du skrev, dette også uden et positivt resultat.
Jeg skrev Mail i morges nu for 6 timer siden. Jeres 15 minutters reaktionstid holder ikke.
Jeg vil bede jer tilbagebetale mit Honorar.
Kopi af mail fra i morges.
Palle Christophersen
VPN-Byen
Hej Jesper. VPN-Byen
I går skrev jeg mail til dig og der kom intet svar selvom du skriver i jeres materiale at i vender tilbage inden for 15 min.
I går forsøgte jeg at gøre som du skrev ved at genopsætte. Det virkede i nogle få minutter så blev skærmen død på alle programmer. Når jeg slukkede jeres VPN kunne jeg se alle de programmer som ikke kræver VPN igen.
Jeg fastholder at jeg gerne vil have mine penge tilbage.
Med Venlig Hilsen
Palle Christophersen
Hej Jesper.
Jeg kan konstatere at min skolelærdom ved ”Udråbstegn”! virker som jeg lærte i skolen for 65 år siden.
I hvert fald reagerer du nu.
Du har en hjemmeside hvor der står ”KONTAKT” her kan vælges Phonen eller Mail. Jeg valgte Mail. Det er dem som tilsyneladende forsvinder! Den sidste valgte jeg også at Kopierer og sende på normal Email.
At du ikke havde tålmodighed til at hjælpe i januar gjorde at jeg vurderede at det ville du heller ikke have denne gang.
Jeg fik hjælp af en ”IT-Expert” som heller ikke kunne få det til at fungerer.
Derfor Be’r/Bad jeg om mine penge tilbage.
Hvad du mener/Påstår at du kan se berettiger dig ingenlunde til at opfører dig som du gør. Allerede i januar gjorde jeg dig opmærksom på at du godt kunne trænge til et kursus i Kundepleje/Kommunikation.
I hvert fald har du ikke haft succes med at afhjælpe en Ældre, ikke IT- kyndig person.
Med det som jeg læser her må jeg jo nok vinke farvel til det betalte Honorar. Da du mener at din virksomhedsregel vedr. betaling tilsidesætter Den Danske Købelov.
Vedr. Trustpilot kendte jeg ikke til det før, men blev opfordret til at lære det at kende og bruge det, med den behandling som jeg blev udsat for.
Dette svar er hverken ”Opfarende eller Aggressivt” som du mener jeg er, men en ren konstatering af det hændelsesforløb jeg har været i siden januar.
Palle

Den allerbedste service
Rigtig mange kunne lære noget af den service og hjælp, man får hos VPN-Byen. Aldrig har jeg fået så hurtigt, tålmodig og god hjælp, uden at føle mig smådum, som jeg har fået her gennem ca. 10 år.
Det er bare et spørgsmål hvordan kommer…
Det er bare et spørgsmål hvordan kommer jeg igang med vpn og hvad skal jeg vælge for at kunne se motor gp kan jeg streame direkte til mit smart tv og kan man eventuelt download appen til sit tv 😉

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Sindsyg god service og hurtig svar!👌…
Sindsyg god service og hurtig svar!👌 jeg havde et problem med teknikken og selvom det egentlig ikke var firmaets skyld at jeg ikke kunne logge på min konto kvitterede de med at dække dagene uden beregning og de svarede på mit spørgsmål udenfor normal åbningstid. Men generelt virker deres app uden problemer og det er mega let at navigere i appen
Det virker en gang imellem men er…
Det virker en gang imellem men er utroligt langsomt i forhold til andre udbydere og over dobbelt så dyrt som de andre har lige prøvet 3 dage gratis og hvis du skal se dr tv så virker det ok men skal du streaming så fungerer det ikke så jeg beholder nord vpn plus det er meget besværligt at oprette sin profil da vpn byen ikke har deres egen app ligesom andre udbydere så jeg forstår simpelthen ikke de gode anmeldelser her på trust pilot og nu har vpn byen blokeret mig og slettet min konto efter adskillige henvendelser til kundeservice de svarer ikke på mail eller tlf og om jeg er i Tyskland eller på Filippinerne det burde ikke være nogen forskel

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Er i Tyrkiet og prøver de 3 dages…
Er i Tyrkiet og prøver de 3 dages gratis tilbud. Det fungerer super godt. Jeg køber efterfølgende en måneds VPN. Alt er fint og ikke mindst supporten. Der svares lynhurtigt på mails. Kan virkelig anbefales.
Everything is great
Everything is great, there are really a lot of locations, it's easy to work and switch, the helpers are always in touch. I plan to continue using this service in the future as well, thank you
Altid service minded
Altid service minded, løsningsorienteret når teknikken driller, svarer selv på skæve tidpunkter. Har brugt dem i mange år fra Thailand og det virker bare. Godt produkt + god service = glad kunde.
Endelig
Sidder i Thailand og havde glædet os til Formel 1.
For første gang kunne vi ikke bare slå internetdeling på vores danske telefoner til.
Streamingtjensterne vil også have lokalitettjeneste til og så var det slut med at streame.
Vpn var løsningen, men vi prøvede flere vpn tjenester, men ingen virkede. Du skal slå vpn fra fik vi besked på, når vi forsøgte at streame. Vi gik glip af både første og anden træning og havde indstillet os på at vi ikke fik formel 1 at se.
Den får det sidste skud tænkte jeg og prøvede at gå på nogle Thailands på Facebook. Der var en der nævnte vpn byen.
Okay pr øver sidste skud og nu sidder vi og ser Formel 1.
Tak vpn-byen. Det fungere.
Super service og hurtig VPN!
Det gør det det skal
Det gør det det skal - Det virker bare :-)
Prøvede deres Vpn til og se lidt dansk…
Prøvede deres Vpn til og se lidt dansk tv. alt fungede fint, kan kun sige god for dette produkt!
Fungerer fint med Android 10
Fungerer fint med Android 10. Nemt at indstille.
Serveren virker på alle de sider hvor…
Serveren virker på alle de sider hvor jeg vil benytte den.
Desværre er den for alt for langsom.
Jeg kan se 2 sekunder af en fodboldkamp, så er der op til 2 minutters pause inden jeg igen kan se 2 sekunder.
Somme tider virker den næsten upåklagelig
Generel er den for ustabil
Det faktum at jeg uden varsel bliver koblet fra efter en til 2 timers brug, gør at jeg ikke kan anbefale VPN byen - Dessværre.

Rigtig godt produkt
Udførlig og nem guide til at sætte det op. Virker på alle hjemmesider jeg har prøvet. Kan helt klart anbefales
Virker perfekt og Facebook kan ikke…
Virker perfekt og Facebook kan ikke banne mig på min egen IP adresse når jeg laver trolle profiler og troller de politisk korrekte ;o)
jeg ville idag prøve denne ydelse og…
Svar til VPN-Byen.
Bare ved at I svare på den måde viser hvor uprofessionelle I er.
Svar på svaret fra VPN-Byen:
Jeg må sige at det du svare der ikke er en afspejlning af virkeligheden. Jeg har fulgt Jeres instrukser på Jeres side og det fungere ikke.. Derfor den dårlige anmeldelse og desuden fik jeg ikke noget hjælp der kunne bruges fra Jeres medarbejder.
Husk at fortælle ting som det sker.. det er sådan man kommer længst som firma
Trist, Hvis jeg kunne give minus stjerner ville det være korrekt.
_______________________________________________
jeg ville idag prøve denne ydelse og valgte at tage en prøveperiode og derefter månedlig betaling. Da jeg kom til at skulle til at anvende mit abonnement, virkede dette ikke og jeg kontaktede kundeservice.
Det blev informeret at det var fordi de ikke kunne ligge en betaling på kortet til når prøveperioden var forbi.
Ifg. det der står på deres side er prøveperioden GRATIS og det burde derfor ikke være nødvendigt at der skal ligges nogen betaling på et kort til at trække når de 3 dage er forbi.
Falsk reklame, og jeg kan IKKE anbefale denne side.

Virker super
VPN-Byen kan varmt anbefales til brug af Disney+ på Færøerne. Viaplay, Netflix, HBO Nordic og Rakutten Tv virker uden problemer men Disney+ virker ikke uden så man har en dansk ip adresse, og fik installeret den på min TP-Link vpn router. Det kører bare uden problemer, kan varmt anbefales, hvis man ønsker Disney+

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Tilfreds kunde i Finland!
Jeg har hidtil ikke haft problemer med min VPN. Installationsguiden var desuden meget brugervenlig. Jeg nyder at kunne se dansk tv i Finland. Jeg ville gerne have haft muligheden, da mine børn var små.

Resposta da VPN-Byen.dk A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.