Min kæreste fik tidligere skiftet skærmen på sin iPad, men efterfølgende oplevede vi problemer med, at en del af skærmen ikke reagerede. I første omgang fik vi afslag, hvilket var frustrerende. E... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Endnu en verdensklasse service hos vRep! Netop hentet min PC hos Shaho efter nulstilning pga. virus. VRep er simpelthen den mest betryggende og servicemindede IT-butik at få hjælp hos. Masser af... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kom ned i butikken, 5 minutter før lukketid, med en blocked chargerport. Ejeren som betjente mig brugte endda noget af sin fritid blot på at lave et ekstra gennemtjek af telefonen til en billig pr... Ver mais
Detalhes da empresa
- Oficina de reparos de celulares
- Loja de Celulares
- Assistência Técnica de Informática
- Oficina de Produtos Elétricos
- Loja de peças e componentes eletrônicos
Escrito pela empresa
Vores speciale er Mobil, Tablet og PC reparationer. Alt fra et simpelt skærm,- batteri,- kameraskifte mm. til mere komplicerede software og hardware problemer kan vi klare. Igennem årene har vi lavet flere tusinder Mobiler, Tablet's & Computere. Vores mål er, at skabe fremragende service og kvalitetsarbejde, så jeres enheder forlader vores værksted med nyt liv. Vi er et team af veluddannede og erfarne teknikere, der hver især har ekspertise indenfor henholdsvis Apple, Mac, Samsung, Android og Computer reparationer. Vores reservedele er af højeste kvalitet og vi tøver ikke med at give jer 2 års fuld garanti på alle reparationer. Alle reparationer bliver fortaget på vores værksted i Køge, derfor kan de fleste reparationer laves samme dag og oftest på under 30 min.
Informações de contato
Nørregade 22D, 4600, Køge, Dinamarca
- 4248 1234
- vrep@mail.com
- vrep.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bare tip top
Bare tip top.
Ville have ny ladeport.
Men endte på sælgers rådgivning. Bare med en rensning af ladeport til en ¼ af pris på ny port.
Fantastisk service.
Klar anbefaling. Var bekymret for erfaring med ikke Apple/Samsung. Men det var slet slet ikke et problem. Tværtimod 👍

Det kan varmt anbefales
Det kan varmt anbefales. Han var simpelthen så flink. Min skærm på samsung a71 var i stykker sidst på måneden, og har ikke det store rådighedsbeløb. Han satte panzer glas på og sagde jeg bare kunne betale for den til den 1. Tusind tak 🤗

Resposta de vRep
I strid med markedsføringsloven?
Jeg gik på nettet for at finde en god brugt iphone og så, at vRep også solgte bruge iphones. Og da jeg selv bor i nærheden, var det oplagt for mig at se, hvad de kunne tilbyde.
Der er flere gode brugte modeller, og der står en pris ud for hver. Jeg kiggede på en brugt iPhone X, og ved den står prisen kr. 2.799,-. Så den klikkede jeg på med det formål at købe den.
Her bliver jeg stillet for nogle valg:
Vælg GB - der var kun én mulighed - 64 GB - så den vælger jeg.
Vælg Farve - også kun én mulighed - sort - så den vælger jeg.
Vælg Stand - også kun én mulighed - perfekt stand - så den vælger jeg.
Og hov! Pludselig ændrer prisen sig til kr. 3.499,-.
Der er reelt kun én iPhone X, og den står til kr. 2.799,- på forsiden. Men den koster i virkeligheden 3.499,- - altså kr. 700,- mere.
Jeg tjekkede derefter nogle af deres andre telefoner, og det var desværre fuldstændig samme mønster på dem alle sammen.
Derefter gik jeg ind og fandt andre forhandlere, og der var flere, som havde samme opsætning, men her stemte deres priser. Så den pris, der var på forsiden, kunne man også købe til. De havde så flere telefoner, så hvis man ville have en med flere GB eller bedre stand, var dette muligt mod en merpris, hvilket er helt reelt.
Men vRep's prissætning/markedsføring er i strid med - hvis ikke markedsføringsloven (hvilket jeg tror det er) så bestemt i strid med god etik.
Hej vRep
Tak fordi I tog jer tid til at svare. Jeg har læst jeres andre anmeldelser, og jeg er glad på jeres vegne, at I har mange gode anmeldelser. Tillykke med det.
Men jeg synes, det er lidt tyndt, at I trækker “vi er et lille firma, og vi har ikke råd til”-kortet. Jeg ved lidt om at lave hjemmesider, og hvis I kun har én telefon i en kategori, og det har I i flere kategorier, så tager det ingen tid og koster ikke en fis at sætte den rigtige pris på forsiden på den ene telefon I har. Jeg foretrækker at lave rosende anmeldelser, men det her lugter lidt for meget af for smart markedsføring i min verden.
Men hey det er bare min mening, og det er bare den jeg ytrer. Om I bruger det til noget eller ej er helt jeres valg. Indtil videre bliver den lysende stjerne stående...

Resposta de vRep
Har lige været inde med min One-Plus med ødelagt skærm, det viste sig dog kun at være sikkerhedskærmen, og ikke selve skærmen, (og noget de nemt kunne snyde sig til at skulle lave en rap. på) men ikke her.. SUPER SERVICE, og en glad kunde

Resposta de vRep
Jeg har været inde med min telefon
Jeg har været inde med min telefon, hvor jeg troede den var gået i stykker. Her kunne de vælge at lave ny skærm til 2900, men hvor de valgte i stedet bare at genstarte den, da det kun var det som var galt med den. Dette er kæmpe service, og kan virkelig anbefale dette sted!

Resposta de vRep
Helt fantastisk rådgivning og hjælp.
Helt fantastisk rådgivning og hjælp.
Personalet var nærværende og meget hjælpsomme..

Resposta de vRep
Super søde og i mødekommende, rigtig godt og hurtigt service!
Kan klart anbefales

Resposta de vRep
Høflige og kompetente samt informerende…
Høflige og kompetente samt informerende medarbejdere.
Jeg har ofte brugt butikken da deres betjening er i top og priserne er gode.

Resposta de vRep
Super god betjening og perfekt hurtigt…
Super god betjening og perfekt hurtigt reparation af min IPhone 8+👍🏻♥️👍🏻

Resposta de vRep
Super serviceminded og fair priser.
Super serviceminded og fair priser.
Jeg har flere gange fået sat nyt glas på familiens iPhone’s og det er gået hurtigt og prisen har været fornuftig.
De køber også brugte telefoner og her har jeg også fået en god behandling.
Kan varmt anbefales.

Resposta de vRep
Simpelthen det bedste sted i…
Simpelthen det bedste sted i Køgeområdet at få repareret telefon/og handle brugt telefon, med den bedste service, når det driller med at sætte ny telefon op. Kan kun på det varmeste anbefale dem.

Resposta de vRep
Kom ned med min ipad der fillmede i…
Kom ned med min ipad der fillmede i skærmen
De genstartede den og vupti den fungerede igen
Smilende og rigtig god service
Kommer helt sikkert igen
Det kostede ikke noget

iPhone7 rep
indleverede en iPhone7 til div. udskiftninger. Fik den hurtigt retur og i fin stand inkl. panserglas som kostede gratis
Super service!

købte en brugt telfon
jeg købte en brugt iphone, til en god pris. God betjening, og de er super venlige.

Dårlig Service i Vrep
Øv jeg indleverede mandens iPhone x der skulle skiftes batteri , så ringede de fra Vrep 1/2 time efter og spurgte om den havde fået skiftet noget før og jeg sagde nej aldrig , og vi har haft forsikring indtil for en måned siden , da vi havde købt nye mobiler og tænkte at iPhone x kunne være reserven .
Men han sagde så må din mand have tabt den fordi skruen til mobilen var gået over gevind. så han ville nu snakke om at vi også skulle betale for et skærmskift også .Det var jo ikke mening , jeg blev noget skuffet over butikken så jeg tog min iPhone og gik , da han nægtede at han havde gjort det , så jeg tog iPhonen med til en anden reparatør i byen der sagde det var fordi den ikke var rensende i skruen for møj , så derfor kunne den gå over gevind .
Øv det kostede mig 1000 kr extra til skærmskift pga . En Fejl som Vrep havde lavet , dårlig oplevelse :(

Virkelig et besøg værd
Virkelig et besøg værd hvis man har problemer med sin telefon. Kan kun anbefales herfra. Fik skiftet min batteri i går på 30 min, trods jeg kom uden tidsbestilling

Resposta de vRep
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.