Min kæreste fik tidligere skiftet skærmen på sin iPad, men efterfølgende oplevede vi problemer med, at en del af skærmen ikke reagerede. I første omgang fik vi afslag, hvilket var frustrerende. E... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har været inde med min telefon, hvor jeg troede den var gået i stykker. Her kunne de vælge at lave ny skærm til 2900, men hvor de valgte i stedet bare at genstarte den, da det kun var det som var... Ver mais
A empresa respondeu
Endnu en verdensklasse service hos vRep! Netop hentet min PC hos Shaho efter nulstilning pga. virus. VRep er simpelthen den mest betryggende og servicemindede IT-butik at få hjælp hos. Masser af... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kom ned i butikken, 5 minutter før lukketid, med en blocked chargerport. Ejeren som betjente mig brugte endda noget af sin fritid blot på at lave et ekstra gennemtjek af telefonen til en billig pr... Ver mais
Detalhes da empresa
- Oficina de reparos de celulares
- Loja de Celulares
- Assistência Técnica de Informática
- Oficina de Produtos Elétricos
- Loja de peças e componentes eletrônicos
Escrito pela empresa
Vores speciale er Mobil, Tablet og PC reparationer. Alt fra et simpelt skærm,- batteri,- kameraskifte mm. til mere komplicerede software og hardware problemer kan vi klare. Igennem årene har vi lavet flere tusinder Mobiler, Tablet's & Computere. Vores mål er, at skabe fremragende service og kvalitetsarbejde, så jeres enheder forlader vores værksted med nyt liv. Vi er et team af veluddannede og erfarne teknikere, der hver især har ekspertise indenfor henholdsvis Apple, Mac, Samsung, Android og Computer reparationer. Vores reservedele er af højeste kvalitet og vi tøver ikke med at give jer 2 års fuld garanti på alle reparationer. Alle reparationer bliver fortaget på vores værksted i Køge, derfor kan de fleste reparationer laves samme dag og oftest på under 30 min.
Informações de contato
Nørregade 22D, 4600, Køge, Dinamarca
- 4248 1234
- vrep@mail.com
- vrep.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk god service.
Jeg ringede og bestilte en ny skærm til min Samsungtelefon og fik det meget hurtigt svar, at det kunne tages hjem på 1-2 dage og en pris. Jeg sagde ja tak og tog derud efter aftale. Da jeg ankom kiggede den flinke herre på tlf. og sagde at det kun var panserglasset, der var gået i stykker. Han satte et nyt panserglas på og sparede mig for mange hundrede kroner.. Super service.

Super positiv oplevelse idag
Super positiv oplevelse idag. skulle have skiftet skærm på min Iphone 11 Pro. Skærmudskiftningen koster kr. 4000,00 så det havde jeg forberedt mig på.
Jeg afleverer telefonen og venter, så kommer reparatøren hen til mig og siger: Din skærm fejler ikke noget, det er dit panserglas, der er gået i stykker.
Jeg fik monteret et nyt panserglas til 199,00, så de sparede mig for kr. 4000,00. Det synes jeg er god og reel service!
De kunne have sagt at skærmen var skiftet og have krævet de 4000,00 - det havde jeg ikke opdaget.
Så vrep i Nørregade i Køge kan varmt anbefales, de er flinke og ærlige - tak for det 👍👍

Fantastisk service!
Fantastisk service! Jeg var i gang med at skrive en opgave når min bærbar pludselig var totalt offline! Det var en kæmpe lettelse at kunne komme ind til Vrep med det samme og i under 15 minutter være online igen. Mange, mange tak for dit hjælp Vrep!

Fantastisk service
Fantastisk service - kan ikke gøres bedre.
Kan varmt anbefale dem
1000 stjerner herfra :-)

Professional Service
Professional Service! ☆☆☆☆☆☆
=o) ☆☆☆☆☆☆

2 dårlige oplevelser…
Jeg har nu haft 2 dårlige oplevelser med denne butik. Seneste episode drejer sig om at jeg henvender mig til butikken, da skærm trænger til at blive udskiftet pga. ridser.
Efter udskiftingen, er der en sensor som ikke fungerer ved påvirkning på skærm. Derfor tager jeg fat i butikken igen den efterfølgende dag. De konstatere at det må være en defekt sensor, og at det vil koste X for at få udskiftet denne. Men ud fra at den først er defekt når jeg får telefonen retur, så vil det være meget tilfældigt at det skulle være sket ved påvirknig af det "indgreb" de laver ved udskiftning af skæmen. Samtidig med dette, så er det nu 2. gang jeg oplever en ekstra regning ved indlevering af en telefon, og derfor har jeg svært ved at se at det kan være tilfældigt...
Svar på besvarelsen. Det er jo på ingen måde korrekt det du skriver, den forklaring kan da kun være begrundet af at I ikke ønsker den negative omtale. Men når man kommer ind med en telefon som ikke fejler noget ud over ridser i skærm som derved trænger til at blive skifet, men efterfølgende får en telefon retur hvor senser i skærm ikke fungerer, så er der jo noget galt. Jeg ringer med det samme efter at jeg er kommet hjem, men I har ikke tid til at kigge på den før 1-2 dage efter. I telefonen siger I at I vil afhjælpe problemet, da I her giver forståelse for at det må være ved udskiftning af skærm. Når jeg så igen må forbi, dvs. at jeg skal bruge tid/kørsel for at få udberdret dette, så taler jeg med en anden, og får nu bedsked om at det koster X antal kroner for at få det udbedret. Og det er faktisk denne del der genere mest, tiden samt at I pluselig ikke står ved det som er oplyst i telefonen.
Og som tidligere nævnt så har jeg haft en anden episode hos jer med en tidligere telefon som var indleveret til jer, hvor der også opstod ekstra omkostninger ved udlevering af telefonen uden videre.
Og så har det vist iøvrigt aldrig taget mere end 20min skille en telefon af...;-)

Resposta de vRep
Sødeste mennesker og den bedste…
Sødeste mennesker og den bedste service! De gør lige det ekstra, for sine kunder, så de bliver tilfredse, når man står og er i knibe! Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta de vRep
Verdens sødeste medarbejdere og den…
Verdens sødeste medarbejdere og den bedste service! Tusind tak!

amatører
Har for travl til at tage telefonen, men send bare en SMS. Ja goddaw du, den blev læst 10 minutter efter, men svare gad de ikke. Amatøragtigt foretagende.

Resposta de vRep
Altid god og hurtige service hos vRep
Altid god og hurtige service hos vRep, tak igen :)

Resposta de vRep
Profesionelle mennesker som ved hvad de…
Profesionelle mennesker som ved hvad de laver 😎

Resposta de vRep
Den bedste kundebetjening jeg har…
Den bedste kundebetjening jeg har oplevet.. Har fået lavet min iPhones hos vrep, siden de åbnede.

Resposta de vRep
Fantastik service og rigtig flinke og…
Fantastik service og rigtig flinke og imødekommende ejer.
Kom en med mine nye iPhone xr som var i perfekt stand men var åbnet fra kassen . Og fin den pris for den som en splinter ny i uåbnet kasse stod til .. den fik jeg byttet til en iPhone 8 i guld perfekt stand og med i prisen fik jeg et appel cover og panserglas. Det kalder jeg en go handel .
Mange tak for det 😊👍🏻

Særdeles serviceminded virksomhed.
Super god service med venlig, behagelig og kompetent betjening, Man føler sig godt tilpas når man har været i dialog med dem og er ikke i tvivl om at det er kunden der kommer i første række, det er med ro i sjælen og 100% tillid at man overlader sin telefon/tablet til reparation hos dem.
Jeg har tidligere benyttet vRep og vil absolut fortsætte med at gøre det.

Resposta de vRep
Super service og altid søde
Nu har min Kone og jeg brugt Vrep igennem en del år og i dag var jeg igen nede for at købe et Cover til min nye Samsung S9+. Endnu engang fik jeg en super service. Både min Kone og jeg selv har flere gange fået skiftet skærm og købt diverse panser glas. Havde jeg kunnet give flere stjerner så havde jeg bestemt gjort det. Kan varmt anbefale Vrep.

Flinke gutter
De er søde, og gode til deres job
Bredt udvalg :-)

Fantastisk og kompetent service
Fantastisk service og imødekommende betjening. Fixede mit udbrændte batteri på mac book på 10 min, og den virker igen!! Gode priser og produkter. Kommer hel sikkert igen!!😁

Rigtig god service
Jeg kom ind i butikken lige før lukketid med en IPhone som ikke kunne lade. Med det samme blev telefonen taget under behandling og 10 min efter kunne jeg igen forlade butikken med en telefon der fungerede. Det er ikke første gang jeg har benyttet Vrep og det er bestemt heller ikke sidste gang. Kan varmt anbefales også pga altid venlig og smilende betjening

Resposta de vRep
Jeg er psykisk syg (angst mm) men…
Jeg er psykisk syg (angst mm) men ekspedienten gav sig tid til at hjælpe mig med opstart af min iPhone i over 30 min.
Da jeg spurgte ang betaling, smilte han og sagde godt nytår. ☺ Tak for jeres måde at behandle jeres medmennesker på..

Resposta de vRep
vRep.dk har lige reddet min JUL big…
vRep.dk har lige reddet min JUL big time <3
Jeg er så glad så glad .... Jeg troede at jeg havde smadret mit glas på min Iphone, og så skulle have nyt på til 2.000-3.500 og det kunne den flinke ekspedient nemt have fået ....MEN, han fjernede blot panserglasset og min Iphone var som ny... og med et nyt panserglas til halv pris ...kr. 125... kunne jeg pludselig både bruge min Iphone og fejre jul ... Jeg er glad!
Hvis jeg nogensinde skal have lavet min Iphone, mobil, tablet eller pc, så er det helt sikkert, at jeg først går til vRep.dk

Resposta de vRep
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.