Jeg havde fået et tilbud på gulvvarmestyring
Jeg havde fået et tilbud på udskiftning af gulvvarmestyring fra et andet firma i byen. Prisen var 29.000 kr. for det, der svarede til én styreboks, fem rumfølere og telestater.
Det skal dog siges, at vi ønskede en model med både WiFi- og appstyring samt et par mindre opgaver ved gulvvarmemanifolden.
Jeg syntes, prisen var lidt i den grove ende og valgte derfor at få en second opinion fra Vvstex.
Vvstex lavede et tilbud, som var 1:1 – altså samme mærke og samme antal dele – men til en pris på blot 15.000 kr. Altså næsten 50 % billigere end det andet tilbud.
Jeg må ærligt indrømme, at jeg var en smule skeptisk over den pris og bad derfor om at få det på skrift.
Vvstex ankom på den aftalte dag og inden for den aftalte tidsramme. En venlig VVS-montør, som tog skoene af og tog affaldet med sig igen.
Jeg havde efterfølgende en snak med montøren om, hvorfor der kunne være så stor prisforskel på samme arbejde, da det i mine øjne ikke burde kunne lade sig gøre, medmindre der var tale om bondefangeri. Hertil svarede han, at nogle virksomheder tager “listepriser”, som er urealistisk høje, men som kunde kan man have svært ved at gennemskue det, da de dele, der bruges, ofte ikke er nemme at forstå.
Jeg modtog fakturaen tre dage senere, og prisen var 1:1 med tilbuddet. Ingen skjulte ting – blot en aftale, der holdt.
Arbejdet er lavet pænt, det virker, og hele forløbet har været meget tilfredsstillende.