Jeg vil helt klart anbefale at købe bil hos Volkswagen Ringsted Jeg handlede bil hos Nikolaj, som var super professionel og hjælpsom gennem hele processen. Jeg kan kun rose Nikolaj
A empresa respondeu
Dårlig service, ublu priser. Ingen kundeservice i reservedele eller værksted En flok pistolsælger = engangs salg De ser ikk langsigtet, derfor kommer jeg aldrig mere med mine biler til fas... Ver mais
A empresa respondeu
7. december var jeg på værkstedet medmin nye Passat GTE. Venstre bagblinklys virkede ikke. Ny lygte blev bestilt. 2 dage efter besked om at lygten endnu ikke var kommet. Telefonisk kontakt en uge sene... Ver mais
Wauuu hvor var det en god oplevelse at blive båret rundt i et højt service niveau men også en meget ærlig snak om det at få sig en ny elbil og alt hvad det indebærer. Stor professionalisme og engageme... Ver mais
A empresa respondeu
Volkswagen Ringsted er din autoriserede Volkswagen-forhandler og servicepartner. Her på vores hjemmeside finder du masser af information, praktiske råd, tilbud og meget andet, som skal medvirke til gøre livet lidt nemmere, når du skal købe bil og når du benytter den i hverdagen.
Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg hentede i går min nye let brugte Skoda Fabia Combi - det var en handel med Lars Amdi, som er gået helt uden noget som helst at klage på, tværtimod. Hurtig afklaring, god hjælp, villig til at lave de tilbud jeg havde brug for og hurtig levering af ny bil.
Bilen er jeg også rigtig glad for - en rigtig fin opgradering fra min lille røde Toyota Aygo.
Handler gerne med Lars igen næste gang jeg skal have ny bil, selvom der nok går laaang tid :)
Rigtig god oplevelse da vi skulle "nedgradere" fra en Rapid til en Citigo :)
Lars Amdi er både seriøs og faktuel, men han har også en rigtig god humor... - Undskyld :) (Lars ved hvad dette hentyder til ;) ;) )
Har Købt Skoda af Lars Amdi i 2015 og 2016. Begge gange har jeg været meget tilfreds med behandlingen jeg har fået. Næste gang skal Lars også have chancen for at give mig en god pris ;-)
Men værkstedet giver også en top service. Både når det handler om alm. service og garantireparation. Her er ikke noget med dårlige undskyldninger, om hvorfor garantien ikke lige dækker min situation.
Ved service får man også lige en vask og støvsugning på husets regning... Det er lige det ekstra der gør, jeg kommer igen hos Skoda i Ringsted.PS: Kaffen er også god
Alt i alt:
Flinke og imødekommende medarbejdere, min varmeste anbefaling.

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
Som flere har skrevet, så er køb af en ny bil noget specielt for mange, og det må siges at Skoda Ringsted, med Lars Amdi virkelig formår at møde den enkelte kunde på lige præcis den enkeltes kundes behov og tilgang. Reel i salgvejledning og god til opfølgning. Man føler sig i trygge hænder når man handler hos Lars og altid med et smil på læben og godt humør.
Det kan varmt anbefales.

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
God service og venlig sælger med et godt humør som smitter

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
Tusinde tak for yderst god service og en god og tryg oplevelse som førstegangskøber.
Særlig tak til Lars Amdi.
Mange Hilsner
Anna.

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
Køb af bil handler om tillid, og det får man til Lars Amdi fra Autohuset i Ringsted.
Lars brugte den tid, der skulle til, både ved køb og overdragelse.
Tusinde tak for god service.
Mange hilsner
Alice og Børge
Fanø

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
Fik en virkelig god behandling, også selvom vinterhjulene var uden hjulkapsler :-) Lars er utrolig rar at handle med og er meget ærlig om hvad man betaler for.
Fantastisk oplevelse!
Intet mindre.
Som førstegangskøber var jeg helt tryg og Lars fra Skoda forstår at yde en god service.
Jeg kan helt klart anbefale at handle bil her.

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
Fantastisk service og engageret medarbejder. Er yderst tilfreds med alt. Tak til Lars for hans store arbejde med at få bilen hurtigt klar.

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
Har netop været i kontakt med reservedelsafdeling hos Autohuset Ringsted i forbindelse med køb af vinterdæk på fælge.
Her blev jeg prompte mødt med god og indsigtsfuld rådgivning samt relevante muligheder.
Rigtig god service - kan anbefales.

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
Vi har igennem hele vores handel med Autohuset Ringsted A/S(Lars Amdi) fået en super fin service. Lige fra den første gang vi satte vores ben i butikken til vi hentede vores nye bil. Kan kun på det varmeste anbefale Autohuset Ringsted - vi kigger/køber gerne bil der igen.

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
Som første gangs købere af nye biler, blev vi på Volkswagen mødt med fremragende rådgivning, venlighed og service.
Vi blev taget vel i mod af sælgeren Søren Baunsgaard, som gav os en helt fantastisk service og vejledning, da min kone og jeg befandt os i særdeleshed på udebane jf. bilkøb og vores behov.
Søren Baunsgaard var og er uden tvivl en grundlæggende faktor for, at vi valgte at købe ikke bare én, men to biler hos Autohuset i Ringsted.
Det er så absolut ikke sidste gang, at vi handler med Autohuset i Ringsted.
Medarbejderne på værkstedet er ligeledes uden tvivl, nogle dygtige og kompetente folk, der giver én en følelse af at de "altid" er klar til at hjælpe.
Kaffen er heller ikke dårlig! :-)

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
Det kan bare siges med tre ord : Alt var perfekt. !!!!!!
Stor tak til Lars Amdi....
Jeg har ingenting at sætte på VW Ringsted. Jeg har været tilfreds fra start til slut i forløbet! Tak for hjælpen med at finde vores nye drømmebil til Søren Baunsgaard.
- Birgitte og Jeppe
Tak for en god handel
Så har vi endnu en gang købt bil hos Skoda Ringsted. Bil nr. 8 :-) De 6 af handlerne er lavet med Lars Amdi. Som altid forrygende service, godt humør og gode jokes. Jeg kan i den grad anbefale Lars og Skoda Ringsted hvis man skal handle bil. Man får en god og helt reel service og der bliver svaret helt ærligt på spørgsmål. Vi handler der igen, men der går nok lige et par år for med køb af både Fabia og Kodiaq, så er ny bil ikke lige om hjørnet. Det afholder os dog ikke fra at køre forbi og få en god snak :-)
I øvrigt var denne handel udfordret af regeringens ændring af registreringsafgiften men vi blev holdt godt orienteret undervejs så snart Lars havde ny information, blev de videregivet til os.

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
Den varmeste anbefaling til VW i Ringsted. Det er et fantastisk sted at komme, personalet er altid super imødekommende, hjælpsomme og går gerne den ekstra meter for sine kunder, uanset om det blot er en tur på værkstedet eller blot for at kigge.
Søren Kallehauge er fænomenal til sit arbejde, og den ekspertise han lægger for dagen, er intet mindre end fantastisk. I forbindelse med mit nye bilkøb (nummer to i ringsted), har Søren været tilgængelig for os uanset om han har ferie, eller om det er efter arbejdstid. Han er super nærværende og udviser altid forståelse og empati.
Jeg vil til hver en tid anbefale VW i Ringsted - altid super positivt at lægge vejen forbi, uanset om turen går fra Amager hver gang.

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
Min absolut største anbefaling til VW Ringsted og alle med tilknytning dertil.
Man møder mange mennesker på sin vej i livet, men den dedikation og empati de mennesker der er ansat hos VW Ringsted er sjældent set. Alle, og jeg gentager ALLE har i tidens løb fået mig til, ikke bare at føle mig velkommen, men helt særlig.
Der er ingen smalle steder og man får altid den bedste service. Derfor kører jeg gladeligt fra min bopæl på Amager til Ringsted for at få klaret hvad der nu skal klares.
En personlig ros skal der lyde til søren Kallehauge. Fantastisk imødekommende, nærværende og dygtig til sit arbejde. En fornøjelse at købe bil hos dig, og det er absolut ikke sidste gang jeg gør det.

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
60000 km service, konkurrencekraftig pris, professionel service, bilen vasket som afslutning. Tak.

Resposta de Volkswagen Ringsted - en del af Semler Mobility
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.