Begin augustus Visconti Milo Lederen Portemonnee besteld en vandaag binnengekomen met PostNL. Mooi exemplaar kwaliteit en keurig afgewerkt ben er blij mee. Het moest wel uit Luxemburg 🇱🇺 komen da... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
First they do not react on received shipment. Only after MY reclamation there is some action. MIND YOU PEOPLE, when returning the product the reimbursement is WITHOUT the shipping costs. Small time be... Ver mais
Buiten schuld niet geleverd, netjes binnen 12 uur reactie voorzien van oplossing. No Nonsens, gewoon direct tegen 0 afgeleverd. Alles bij elkaar een kostbare €10,- handel - €10,- nalevering -... Ver mais
Duurde 2 weken voordat alles binnen was. De bestelde waterfles lekte meteen bij het eerste gebruik.. Geen kwaliteitsproducten helaas.. Gemeld per e-mail bij het bedrijf. Ze zouden een nieuwe waterf... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
The brokerage, VCT2550, Victoria, Malta
- +356 21239890
- order@walletking.eu
- walletking.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Zeer snelle levering.
Product werd snel en in goede staat…
Product werd snel en in goede staat geleverd. Opvallend: het pakje kwam per vliegtuig uit Malta. In deze tijden van klimaatopwarming zou het beter zijn om het product in Nederland te fabriceren.
prachtige portemonnees
Overzichtelijke website, ruime keuze en scherpe prijzen, daarnaast gemakkelijk bestellen en betalen, snelle levering.
Ben heel tevreden met mij portemonnee.
Voor mij is Walletking een aanrader.
Goede en snelle service
Troika sleutelhanger gekocht
Troika sleutelhanger gekocht. Goede prijs, snelle levering
Heel blij met deze aankoop
Heel blij met deze aankoop! Eindelijk een overzicht voor alle munten.
Een tip: voorzie nog een clips in het deksel waar je een muntbiljet achter kan steken, m.i. veel nuttiger dan de magneet om de 1 euro centjes aan te kleven,
Het product is niet geleverd!
Helaas een erg negatieve ervaring. Het product is simpelweg niet geleverd. Zeer teleurgesteld in Walletking!
Отличное качество !
Slecht ervaring,op 1 april mijn…
Slecht ervaring,op 1 april mijn portemonnee betaald maar geen portemonnee ontvangen. Oplichting? Weg €16.90.bedrijf is gevestigd in Malta en heet,
Aitos internationaal LTD
Pas op!

Resposta da Walletking
Wij hebben al vroeger besteld
Wij hebben al vroeger besteld en hebben nu besteld voor onze dochters. Tevreden klant.
Product was zoals besteld
Product was zoals besteld. Levering mocht wel iets sneller.
Alles verliep vlot en ik ben blij met…
Alles verliep vlot en ik ben blij met mijn aankoop! Snelle levering.
Uitstekend en snel.
Gedaan wat werd beloofd en sneller dan vooraf aangegeven levertijd. Top!
Goeie site
Goeie site, goeie prijzen, en een snelle bezorging.
Snelle levering, tevreden met aankoop
Ik had een troika toolinator besteld bij Walletking en had hiervoor de standaard levering geselecteerd (ongeveer 10 werkdagen). Echter heb ik deze binnen 3 werkdagen ontvangen. Ik ben zeer blij met mijn aankoop!
Snel en goede reactie op email