Wandel Music Avaliações 63

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Christian spillede på Omsorgscenter Nordhøj den 14.1.26 til Nytårskur. Meget fin eftermiddag, Christian spiller dejligt, både solo og til fællessang. Han er meget nem at samarbejde med ang. program... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Christian leverede klaverspil til vores vielse d. 14 juni 2025. En absolut gennemført performance, der skabte de perfekte rammer om vores udendørs vielse. Christian var i forløbet nem at få fat... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Músico
  2. Banda
  3. Locadora de artigos de festa

Escrito pela empresa

Wandel Music tilbyder musik af høj kvalitet til dit arrangement... Her kan du bl.a. booke Hyggepianist, Band eller Sanger. Der er garanti for en god musikalsk oplevelse med rutinerede musikere/sangere og der er samtidig styr på alt det praktiske... Wandel Music drives af Christian Wandel, der har 25 års erfaring med at levere musik til bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, julefrokost m.m. Christian kan bl.a. bookes som pianist til at spille afdæmpet dinnermusik på klaver, som sanger til et musikalsk indslag med sang og med et super velspillende band til at spille op til dans... Wandel Music tilbyder også Pianist/akkompagnatør og sanger til vielse, dimission, årsafslutning, indstiftelse, bisættelse og begravelse og har også erfaring med at sammensætte musikprogram ud fra ønsker og behov... Gospelkoncert/indslag eller workshop Christian Wandel underviser til daglig i gospel, og tager jævnligt ud og optræder til gospelkoncerter og varetager gospelworkshops/teambuilding for virksomheder og foreninger... God musik fortjener god lyd! Vi har altid for øre at levere ikke blot god og velspillet musik, men også sørge for at lyden blir perfekt til ethvert arrangement og medbringer derfor altid professionelt high-end lydudstyr og tilpasser lyden til det lokale den være i... Wandel Music har base på Sjælland, men leverer også musik til arrangementer i resten af landet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Christian spillede på Omsorgscenter…

Christian spillede på Omsorgscenter Nordhøj den 14.1.26 til Nytårskur.
Meget fin eftermiddag, Christian spiller dejligt, både solo og til fællessang. Han er meget nem at samarbejde med ang. program og så undervejs i arrangementet. Han kan nemt improvisere så man føler at tingene lykkes.
De bedste anbefalinger herfra.
Lisa Nielsen - Pædagog.

14 de janeiro de 2026

Tusind tak for den meget fine anmeldelse, Lisa 😊

Det var en fornøjelse at spille til jeres nytårskur på Omsorgscenter Nordhøj. Jeg er rigtig glad for at høre, at musikken – både solo og fællessang – var med til at skabe en god eftermiddag, og at samarbejdet omkring programmet fungerede godt.

For mig er det vigtigt at kunne tilpasse musikken undervejs og mærke stemningen i rummet, så arrangementet føles levende og nærværende – så det betyder meget at få netop den feedback.

Tak for tilliden og de varme anbefalinger.

Alsidighed og dybde

Christian underholdt under middagen til min 70 års fødselsdagsfest som hyggepianist på fremragende vis: særdeles dygtigt flygelspil, alsidigt og afstemt til gæsterne. Toppen var hans “minikoncert” med sang, hvor også hans store stemme rørte os alle i dybet. Christian er endvidere en meget sympatisk, fleksibel og hjælpsom person 😀👍.

14 de outubro de 2025

Hej Kurt
Tusind tak for de meget fine ord og for at jeg måtte være en del af fejringen af din 70-års fødselsdag i oktober 😊
Det glæder mig virkelig at høre, at både klaverspillet under middagen og minikoncerten med sang ramte stemningen og gæsterne på den måde. Netop balancen mellem afdæmpet hygge og nærværende musik er noget, jeg lægger stor vægt på – så din feedback betyder meget for mig.
Også tak for de pæne ord om mig som person. Det var en fornøjelse at være med til din fest, og jeg er glad for at have kunnet bidrage til en mindeværdig dag. :)

Musik til bryllup

Vi havde fornøjelsen af, at have Christian med hele dagen til vores bryllup i weekenden.
Han sang i kirken, spillede derefter klaver under middagen og til sidst som en del af 3-mands band, som fyrede op for festen. Det var en fornøjelse! Og virkelig alle pengene værd. Christian synger så godt og gæsterne har efterfølgende rost ham til skyerne.
Vi er så glade for at vi valgte denne løsning til vores bryllup og vil uden tvivl anbefale ham til alle!

6 de setembro de 2025

Hej Sophie

Tusind tak for at du har taget dig tid til at fortælle om jeres oplevelse og tak for de rosende ord. Det gør mig rigtig glad at høre at I havde en god oplevelse af musikken :)

Håber at kunne optræde for jer igen en anden god gang :)

Endnu en gang stort tillykke med jeres bryllup og tak for at jeg måtte levere musikken til jeres store dag :)

Sølvbryllup

Christian spillede på flygel til vores sølvbryllup. Han leverede helt fantastisk musik under middagen og han sang et par sange - bl.a Malaga af Thomas Helmig - flere af gæsterne sagde, at han gjorde det bedre end Thomas Helmig.
Under velkomstdrink blev han akkompagneret af en saxofonist - det var en fantastisk start på festen.
Kæmpe roser herfra.

30 de agosto de 2025

Hej Henrik
Tusind tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse 😊
Jeg er rigtig glad for at høre, at I og jeres gæster havde en god oplevelse med musikken til jeres fest.

Jeg håber at kunne spille for jer igen en anden god gang. 🎹🎤

Endnu en gang tak for en dejlig aften og tak for de rosende ord ❤️

Verdens STØRSTE anbefaling

Selv da vejret tvang os til at flytte vielsen fra haven til kirken få timer før, håndterede Christian ændringen fuldstændig professionelt, roligt og med en masse overskud.

Til reception og middag leverede han et bredt og smukt repertoire, og under middagen kunne gæsterne koble sange relateret til deres taler op til hans anlæg. Han var eminent til at fornemme stemningen i rummet og spille med på den.

Som prikken over i’et sang han endda en duet med en af vores gæster (Island in the Stream), og hans sang var lige så imponerende som hans spil. Vi endte med at forlænge hans tid, fordi vi simpelthen ikke kunne få nok.

Vi kan VARMT anbefale Christian Wandel – han leverede langt over vores forventninger og var en uvurderlig del af vores store dag♥️ Vi havde fornøjelsen af at have Christian Wandel som pianist til vores bryllup d. 5. juli 2025, hvor han spillede til både vielse, reception og middag – og han gjorde det helt exceptionelt! Han skabte en eventyrlig ramme for dagen, og hans spil løftede virkelig stemningen til noget helt særligt.

Selv da vejret tvang os til at flytte vielsen fra haven til kirken få timer før, håndterede Christian ændringen fuldstændig professionelt, roligt og med overskud. Til vielsen havde han arrangeret en smuk indgangsmedley med Canon in D og All You Need is Love, og til udgangen spillede han Don’t Stop Believin’. Det var både unikt, rørende og energifyldt – hans entusiasme for piano skinnede virkelig igennem og smittede af på både os og gæsterne.

Til reception og middag leverede han et bredt og smukt repertoire, og under middagen kunne gæsterne endda ønske sange relateret til deres taler, hvilket gjorde det hele endnu mere personligt. Han var eminent til at fornemme stemningen i rummet og spille med på den.

Vi kan kun VARMT anbefale Christian Wandel – han leverede langt over vores forventninger og var en uvurderlig del af vores store dag♥️

5 de julho de 2025

Hej Amalie

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling ❤️
Det gør mig rigtig glad at høre, at musikken var med til at fuldende jeres dag.
Dejligt at det hele alligevel flaskede sig, trods de vejrmæssige udfordringer på dagen. Synes bestemt at vielsen i kirken endte med at være et rigtig godt alternativ og det blev en overraskende festlig ceremoni med plads til latter og smil 😀

Jeg håber at kunne spille for jer igen en anden god gang.

Endnu en gang tak for at jeg måtte levere musikken til jeres store dag og tak for anmeldelsen 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde fornøjelsen af Christian fra…

Vi havde fornøjelsen af Christian fra gennem hele vores brullyp. Han sang til vielsen, spillede under middagen og senere på aftenen spille bandet igennem. Helt igennem fantastisk oplevelse. Nogle af de bedste penge, vi har brugt til brylluppet. Christian synger fantastisk og var bare så sød og rar og nem at kommunikere med. Hvis jeg kunne give 6 stjerner, havde jeg gjort det. Vi vil helt klart booke ham igen en anden gang, hvis vi får behov for musik. Så magisk! Alle vores gæster var helt oppe at køre over det. Bare tak!

26 de agosto de 2025

Hej Karoline

Tusind tak for den magiske anmeldelse 😀
Er så glad for at I havde en god bryllupsdag og at I nød musikken.
Også tak for de flotte rammer I havde valgt for jeres bryllup, som var inspirerende at optræde i 😊🎹🎤

Jeg håber at kunne optræde for jer igen ved en fremtidig lejlighed. 😊

Endnu en gang tak for tilliden og for at vi måtte levere musikken til jeres bryllup ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Christian Wandel spillede på terrassen…

Christian Wandel spillede på terrassen på Alsik til vores kobberbryllup d 21 juni. Det var helt forrygende og vildt lækkert, han ramte den lige i øjet, hverken for højt eller for lavt, og folk begynde spontan at danse.

Vi har kun de varmeste anbefalinger!

Udover at Christian er en dygtig pianist, er han også et fantastisk menneske som man bare har lyst til er en del af festen. Vi vil helt sikkert ringe til Christian igen

21 de junho de 2025

Hej Mikael

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse af musikken til jeres bryllup.

Det betyder rigtig meget for mig at høre, at I havde en god oplevelse.

I skal være mere end velkomne en anden gang, hvis der igen bliver brug for musik til en særlig anledning. :-)

Også tak for den opfølgende samtale over telefonen. :-)

De bedste sommerhilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekte musikalske rammer til vielse

Christian var i forløbet nem at få fat i, fleksibel og altid klar med gode råd ift. hvordan vi fik det bedste setup.

Hvis vi skal bruge musik igen, vil jeg absolut kigge mod Wandel Music igen - stor anbefaling herfra!

14 de junho de 2025

Hej Benjamin
Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af musikken :) Det glæder mig meget at I har været tilfredse og har haft en god oplevelse. :)
Det var også en stor fornøjelse at spille for jer og jeres gæster i de smukke unikke rammer I havde valgt for jeres vielse.

Håber at kunne spille for jer en anden god gang.

Rigtig god sommer.

Den varmeste anbefaling

Christian Wandel har netop været med til at vi fik en fantastisk sølvbryllupsfest. Han var god til at læse gæsterne og stemningen. Han spiller og synger fantastisk.

21 de setembro de 2024

Hej Rikke
Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse og bedømme din oplevelse.
Det glæder mig meget at høre at I havde en god oplevelse.

I skal altid være velkommen en anden gang, hvis I får brug for musik til et arrangement.

Tak for den varme anbefaling og rigtig god dag.

Kæmpe anbefaling herfra!

Vi havde booket Christian til vores bryllup, hvor han spillede under hele middagen.

Christian var virkelig dygtig, rar og imødekommende. Han spillede meget varieret musik, som skabte den helt perfekte stemning. Han fik meget ros af alle gæsterne og vi kan klart anbefale Christian til alle!

7 de setembro de 2024

Hej Cecilie
Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse og tak for den varme anbefaling. Jeg er rigtig glad for at I havde en god musikoplevelse og at det var med til at skabe god stemning til middagen.

Endnu en gang stort tillykke med brylluppet og tak for at jeg måtte være en del af jeres store dag 😃🎹

Vi kan varmt anbefale Christian Wandel

Vi kan varmt anbefale Christian Wandel.
Min kone og jeg holdt vores fælles 30 års fødselsdag. Han spillede solo under middagen, i en passende højde så både musik og snak kunne nydes.
Efter middagen ankom to dygtige musikere (Bas-Tromme)
Dansegulvet var fyldt hele tiden, og musikken som blev spillet, passede perfekt til os og vores gæster. Der var virkelig god musik til alle, og til alle aldre. Husk at få Christian til at synge, han har en fantastisk sangstemme!

17 de agosto de 2024

Hej Alexander
1000-Tak for at du har taget dig tid til at fortælle om jeres oplevelse :)
Det var en fornøjelse at spille for jer endnu en gang og dejligt også at kunne spille for jer til dansen denne gang - sikken en fest det blev :-D

Jeg håber at kunne spille for jer igen en anden gang i fremtiden :)

Musiker til bryllup

Vi havde booket Christian til at spille til vores bryllup; dels til selve vielsen, til den efterfølgende reception og under middagen om aftenen. Christian er topprofessionel og nem at arbejde sammen med, og vi var meget glade for at have booket ham til vores fest. Stor ros herfra - og fra vores gæster, som nød både sang og musik fra Christian gennem hele dagen.

21 de junho de 2024

Resposta de Wandel Music

Tusind tak for anmeldelsen og de flotte ord :) Og tak for en rigtig dejlig dag sammen med jer og jeres gæster.

Skal I bruge musik en anden gang, er I altid velkommen til at kontakte mig.

Fantastisk sang

Fantastisk sang
Christian spillede til vores datters konfirmation. Vi havde valgt at inddrage to musiknumre i vores tale til vores datter, som Christian spillede undervejs. Den ene sang var “Slipping through my fingers” af ABBA og den anden “Flyv fugl” af Rasmus Seebach.
Christian leverede begge numre til perfektion og understøttede vores tale på fineste vis.
Christian spillede også under middagen og skabte en rigtig god stemning.
Vi kan kun varmt anbefale Christian, som fremstod professionel og meget dygtig!
Jeg håber, at vi får fornøjelsen af at høre ham synge en anden gang.

10 de maio de 2024

Hej Rikke
Mange tak for din flotte anmeldelse og tak for en dejlig dag til jeres konfirmationsfest :)

Jeg er glad for at høre at I havde en god oplevelse - det var også en fornøjelse for mig at optræde for jer :)

Ha en god sommer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En smuk sang til begravelse

Christian var helt fantastisk til vores far’s begravelse. Vi spurgte om han kunne synge en sang som er rigtig speciel for vores familie og han var 100% med på den og gjorde det ekstremt nemt for os ved at svare lige med det samme, kom med alt sit eget udstyr, og ordnede alt før dagen så vi ikke skulle håndtere noget på selve dagen. Hans optræden var helt perfekt og hver eneste person i kirken blev ekstremt rørt og det var lige præcis det vi havde ønsket os. Tusind tusind tak!

16 de junho de 2023

Resposta de Wandel Music

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.
Jeg er glad for at I havde en smuk oplevelse til trods for den triste begivenhed og er rigtig glad for at høre at musikken var med til at gøre en stor forskel for jer. :)

Christian Wandel - super festmusik

Christian Wandel har spillet aldeles fremragende til vores fest i marts 2024. Dejlig hyggemusik under middagen og efterfølgende med band, spillede han op til dans, så dansegulvet var fyldt.

9 de março de 2024

Hej Dan.
Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse :)
Det glæder mig meget at høre at musikken gjorde en positiv forskel til jeres arrangement, og at vi har gjort os fortjent til de 5 stjerner. :)

Vi er klar igen næste gang I skal holde fest.

Ha en dejlig dag :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wandel Music redede vores bryllupsfest!

Vi havde hyret Christian til vores bryllup, (efter at det oprindelige band meldte fra med 2 ugers varsel!), både som hyggepianist under middagen og med band om aftenen til dans. Begge opgaver blev løst på fremragende vis og selskabet hyggede sig under middagen og gav den MAKS gas på dansegulvet, mens Christian og de øvrige musikere ydede en kanon indsats, som det var umuligt at sidde stille til. Og det blev leveret med smil og godt humør til vores gæster, hele vejen igennem.

Under hele processen op til og under brylluppet, var der god dialog med Christian og han var meget lydhør overfor vores ønsker. Vi kan ikke understrege hvor glade vi og alle gæster var for Christian og bandet den aften. Publikum bestod af en del hobby- og professionelle musikere, så kritiske ører var der nok af, men dem blev der slet ikke brug for.
Der var ikke noget at sætte en finger på!
Varmeste anbefalinger herfra.

19 de agosto de 2023

Hej Jens
Tusind tak for at du har givet dig tid til at fortælle om jeres oplevelse - hvis der findes en perfekt anmeldelse, er denne nok en af de anmeldelser der kommer tættest på, så tusind tak for de varme ord og anbefalinger. 😊

Det glæder mig meget at I havde en dejlig bryllupsfest og at vi kunne gøre en positiv forskel for jeres dag 😊
Det var absolut også en super oplevelse for os at optræde for jer - det gør vi gerne igen! 😊

Anbefaler Christian / Wandel Music

Hver gang jeg tænker tilbage på fejringen af vores festdag, går mine positive tanker straks til Christian / Wandel Music, der med sin meget kompetente musikalske understøttelse ydede et væsentlig bidrag til festen
Endnu engang mange tak.

18 de agosto de 2023

Hej John
Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner.
Jeg er glad for at I havde en god musikoplevelse.

Skulle I igen få brug for musik, er I altid velkommen til at hive fat i mig.

Glædelig jul og godt nytår til jer :-)

Med Christian Wandel på klaveret

Med Christian Wandel på klaveret var der feststemning på Sortebro kro fra start til slut!

28 de outubro de 2023

Hej Rolf
Tusind tak for de 5 stjerner. Det glæder mig at I havde en god oplevelse 😊 og det var en sand fornøjelse at spille for jer 🎹

Håber at kunne levere musik til jer igen en anden god gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste musiker til vores bryllup

Vi bookede Christian til vores bryllup, og fra første mail følte vi os i virkelig gode og kyndige hænder. Man kunne tydeligt fornemme at Christian havde fuldstændig styr på det hele og på alle processerne.
Vi havde booket Christian til både at spille i kirken og til at spille under hele middagen, og senere kom to professionelle musikere og akkompagnerede Christian om aftenen. Det var virkelig en fantastisk oplevelse, både den vokalmæssige præstation, men også den musikalske. Han/de gav os en uforglemmelig dag og aften.
Vi vil til hver en tid anbefale Christian til alle former for begivenheder.

22 de julho de 2023

Hej Katrine og Thomas

Tusind tak fordi I har taget jer tid til at fortælle om jeres oplevelse. :-) Og tak for jeres flotte anbefaling.

Det gør mig så glad at høre at I havde en uforglemmelig dag og at I havde en god musikoplevelse til jeres vielse og bryllupsfest.

Både jeg og bandet nød at spille til jeres bryllup og I var i den grad også gode til at gøre det til en god oplevelse at spille for jer :-)

Jeg håber I går en god og spændende fremtid i møde som gifte, og at vi ses igen en anden god gang :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pianist og sanger til udendørs vielse og reception.

Vi havde fornøjelsen af Christian til vores vielse og efterfølgende som hyggepianist til receptionen i haven.
Han har fra første kontakt været yderst professionel og venlig. Han var med på alle mine "tossede" idé og tog sig tid til at kigge forbi og snakke om al det praktiske. Christian er meget imødekommende og smilende.
Han skabte den smukkest stemning til vores bryllup med sit klaverspil. Vi fik efterfølgende en masse ros fra gæsterne om Christians præsentation.

Vi vil til en hver tid anbefale Christian og vi håber at kunne benytte ham en anden gang.

5 de agosto de 2023

Hej Mia
Tak for at jeg måtte levere musikken til jeres vielse og bryllupsreception :-)
Og 1000-tak for at du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse. Det glæder mig at høre at I har haft en god oplevelse gennem hele forløbet.

I skal altid være velkommen en anden gang I får brug for musik :)

Christian

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais