Toen ik last minute een wandelvakantie naar het Zwarte Woud had geboekt, moest ik snel nieuwe wandelschoenen hebben. Wandelschoenen expert was de enige die mijn grote maat nog tijdig kon leveren. Het... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik had 2 verschillende maten schoenen besteld waarvan ik een pasr retourneerde. Helaas liep de aanmelding hiervan vast. Echter via het mailadres vrijwel meteen een retourlabel ontvangen
Ben enorm tevreden met de lowa renegade mid wandelschoenen. Opmijn werk draag ik dezelfdelowa renegade's, alleen het werkschoenmodel incl.stalen neus en bodem. Ik heb 6 jaar geleden mijn hielbe... Ver mais
Niet moeilijk doen. Wat je besteld komt correct aan. Ietje later dan aangeven maar dat is de pakketbezorger te verwijten. Wandelschoenen hebben de eerste kilometers al afgelegd. Aanbeveling als je... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Wandelschoenenexpert
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Wandelschoenen Expert kunt u terecht voor al uw wandelbenodigdheden; wandelschoenen, wandelstokken, wandelkleding en rugzakken. We zijn specialist op het gebied van wandelen en bieden advies over alles van onderhoud tot het uitzoeken van de beste wandelschoenen. U vindt bij ons de beste merken zoals LOWA, Merrell, Hanwag, Grisport, Jack Wolfskin en Falke.
Informações de contato
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- wandelschoenenexpert.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ervaring
Prijs, kwaliteit en levering schoenen zijn goed gegaan. Na betaling duurde het even voordat er een bericht kwam over de bevestiging en levering. Kleine week later zijn de schoenen ontvangen.
Top bedrijf
Al een paar keer besteld.en gaat altijd goed.ze doen wat ze beloven..is mijn ervaring
Loop al jaren op lowa wandelschoenen. Prima.
Het loopt lekker en geeft een fijne aansluiting aan de voet.Ook als het nat is blijft de schoen fijn lopen.
Goede schoen
Goede schoen, maar levensduur is minder dan verwacht.
Gebruik de schuin alleen bij dagelijkse wandelingen met mijn hond. Hardere hiel zou welkom zijn.
Een prima kwaliteit en comfortabel.
Snelle bezorging en reactie
Mooie website met heel veel wandelschoenen. Snelle en nette bezorging en bij retourzending weer snelle mail en goede service.
Goede prijskwaliteit verhouding
Goede prijskwaliteit verhouding, snel en correct geleverd. Tevreden!
Keuze uit vele merken e soorten…
Keuze uit vele merken e soorten schoenen naar de juiste is een eitje op deze site. En dan een juiste prijs die past bij jou maakt de bestelling als vanzelf.
Goede website
Duidelijke website en vrij snelle verzending. Prijzen zijn wel iets duurder dan gemiddeld.
Snelle levering en netjes verpakt
Het zat netjes in een juiste formaat doos verpakt, de maat was goed en het was vrij snel bezorgd.
Wandelschoenen
De bestelling via de website is overzichtelijk. Netjes op de hoogte gehouden. Alleen is de levertijd iets langer dan we gewend zijn. :) Uiteindelijk is het pakket netjes geleverd.
2 paar lowa wandelschoen hier…
2 paar lowa wandelschoen hier besteld.snelle levering.
Goede prijs en kwaliteit.
Weer een tevreden klant
Duidelijke communicatie omtrent levering etc.
Verder is het product ook scherp geprijsd
Xsensible wandelschoenen Oulu
Goede website..duidelijke communicatie en levering binnen de aangegeven termijn.
Een aandachtspunt..het zou handig zijn bij wandelschoenen ook de breedte maat aan te geven
De schoenen lopen perfect!!
Heel stevige en goed wandelschoenen
Heel stevige en goed wandelschoenen, zeker bij hielspoor.
Fijne winkel
Heel snelle bezorging! Product komt overeen met de beschrijving. Ik had nog nooit bij deze winkel besteld, maar zeer tevreden. Erg blij mee :)
Heerlijke wandelschoen en lekker licht…
Heerlijke wandelschoen en lekker licht .
Ze zitten meteen goed