Toen ik last minute een wandelvakantie naar het Zwarte Woud had geboekt, moest ik snel nieuwe wandelschoenen hebben. Wandelschoenen expert was de enige die mijn grote maat nog tijdig kon leveren. Het... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik had 2 verschillende maten schoenen besteld waarvan ik een pasr retourneerde. Helaas liep de aanmelding hiervan vast. Echter via het mailadres vrijwel meteen een retourlabel ontvangen
Zeer snelle levering! In het weekend besteld en toch al maandag in huis! Levering in pakketautomaat, dus wel zo makkelijk.
Ben enorm tevreden met de lowa renegade mid wandelschoenen. Opmijn werk draag ik dezelfdelowa renegade's, alleen het werkschoenmodel incl.stalen neus en bodem. Ik heb 6 jaar geleden mijn hielbe... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Wandelschoenenexpert
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Wandelschoenen Expert kunt u terecht voor al uw wandelbenodigdheden; wandelschoenen, wandelstokken, wandelkleding en rugzakken. We zijn specialist op het gebied van wandelen en bieden advies over alles van onderhoud tot het uitzoeken van de beste wandelschoenen. U vindt bij ons de beste merken zoals LOWA, Merrell, Hanwag, Grisport, Jack Wolfskin en Falke.
Informações de contato
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- wandelschoenenexpert.nl
Pede aos clientes que avaliem
Heerlijke wandelschoen en lekker licht…
Heerlijke wandelschoen en lekker licht .
Ze zitten meteen goed
Ik loop al wel 25 jaar op Lowa-schoenen…
Ik loop al wel 25 jaar op Lowa-schoenen (niet op dezelfde)maar ze hebben een perfecte pasvorm en ben er zeer tevreden over.
Prima eerste bestelling gedaan.
Duidelijke site. Gemakkelijk besteld en op tijd geleverd.
Goede informatie die ook daadwerkelijk…
Goede informatie die ook daadwerkelijk wordt nagekomen.
Prachtig product. Zeer blij mee. En ben meteen gestart met het inlopen.
De volgende dag geleverd en goed verpakt met een aantrekkelijke korting voor de Lowa Wandelschoen.
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Teleurstellende garantieafhandeling
Helaas een zeer teleurstellende ervaring met de klantenservice van Wandelschoenenexpert (Etrias).
Na ongeveer 14 maanden normaal gebruik was de binnenzijde van de hak van mijn wandelschoen volledig kapot, waardoor de schoen niet meer goed te gebruiken is. Ik heb een garantieclaim ingediend, maar deze is meerdere keren afgewezen.
In de communicatie werd mijn klacht consequent afgedaan als “gebruiksslijtage”, zonder objectief onderzoek. Daarbij werden aannames gedaan over mijn gebruik (zoals ondergrond, pasvorm en het aantrekken zonder schoenlepel), die ik niet heb bevestigd. Dit voelde voor mij alsof de verantwoordelijkheid bij voorbaat bij de klant werd gelegd.
Hoewel de communicatie formeel correct was, voelde ik mij niet serieus genomen. Er werd geen echte inhoudelijke beoordeling gedaan en er was geen ruimte voor een eerlijk gesprek. Als tegemoetkoming werd slechts een korting van €25 aangeboden, wat in geen verhouding staat tot een onbruikbare wandelschoen.
Voor mij gaat het niet alleen om de uitkomst, maar vooral om de manier waarop met klachten wordt omgegaan. Die vond ik onzorgvuldig en teleurstellend.

Resposta da Wandelschoenenexpert
De schoenen waren er nog in mijn maat
De schoenen waren er nog in mijn maat, ik draag deze Lowa Renegade altijd de laatste jaren. Ze waren nu zelfs afgeprijsd en er was ook nog extra korting op de Lowa. Het is mijn tweede paar zodat ik kan afwisselen.
Altijd zelfde type en past altijd
Altijd zelfde type en past altijd. Makkelijk te vinden op internet met een goede aantrekkelijke aanbieding
Tevreden over gekochte wandelschoenen van het merk LOWA.
De schoenen werden al een dag nadat ik ze had besteld, bezorgd.
Ik kende de schoenen, omdat ik dezelfde al had en die waren helemaal versleten.
Zodoende wist ik ook merk en maat.
Prima website, tijdig bezorgd
Prima website, duidelijk bestelproces en bezorgd conform de toezegging.
Jammer dat ik eerst de verkeerde…
Jammer dat ik eerst de verkeerde schoenen ontving. Uiteindelijk wel goed opgelost maar het heeft uiteindelijk toch 1 maand geduurd voordat ik de juiste schoenen thuis had. De klantenservice is wel vriendelijk en duidelijk en reageerde snel.
Je wordt netjes op de hoogte gehouden…
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. Ik had gekozen voor achteraf betalen, helemaal prima verlopen! Aanrader
Goed geïnformeerd
Goed geïnformeerd, prima webwinkel maar helaas later dan beloofd verzorgd
Goede uitleg schoenen en snel geleverd
Goede service! Eerste bestelling had een product met een defect maar is perfect opgelost door de verkoper.
Goede informatie, prima prijzen en eenvoudig besteld