Toen ik last minute een wandelvakantie naar het Zwarte Woud had geboekt, moest ik snel nieuwe wandelschoenen hebben. Wandelschoenen expert was de enige die mijn grote maat nog tijdig kon leveren. Het... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik had 2 verschillende maten schoenen besteld waarvan ik een pasr retourneerde. Helaas liep de aanmelding hiervan vast. Echter via het mailadres vrijwel meteen een retourlabel ontvangen
Zeer snelle levering! In het weekend besteld en toch al maandag in huis! Levering in pakketautomaat, dus wel zo makkelijk.
Ben enorm tevreden met de lowa renegade mid wandelschoenen. Opmijn werk draag ik dezelfdelowa renegade's, alleen het werkschoenmodel incl.stalen neus en bodem. Ik heb 6 jaar geleden mijn hielbe... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Wandelschoenenexpert
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Wandelschoenen Expert kunt u terecht voor al uw wandelbenodigdheden; wandelschoenen, wandelstokken, wandelkleding en rugzakken. We zijn specialist op het gebied van wandelen en bieden advies over alles van onderhoud tot het uitzoeken van de beste wandelschoenen. U vindt bij ons de beste merken zoals LOWA, Merrell, Hanwag, Grisport, Jack Wolfskin en Falke.
Informações de contato
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- wandelschoenenexpert.nl
Pede aos clientes que avaliem
Goede service! Eerste bestelling had een product met een defect maar is perfect opgelost door de verkoper.
Goede informatie, prima prijzen en eenvoudig besteld
Lowa Renegad3
Schoenen voor een mooie prijs kunnen kopen. Levering van de schoen was binnen 24 uur.
Goede ervaring
Een dag na kerst besteld, de dag erop geleverd, erg scherp geprijsd, wat wil je nog meer?
Goede ervaringen met deze winkel
Goede ervaringen met deze winkel. Bestellingen zijn snel verstuurd en ook de retourzendingen (helaas kwam ik niet uit met de maten van de schoen) zijn heel snel verwerkt. Fijn!
Vandaag besteld en de volgende dag al…
Vandaag besteld en de volgende dag al in huis daar kunnen verl webshops een voorbeeld aan nemen.
Prima service is al het tweede paar wandelschoenen dat ik bij deze webshop heb besteld.
Aanrader
Snelle levering .goed verpakt.duidelijke website
Hele fijne schoen nadat ik ze opgerkt had bij de schoenmaker bij de tenen deden ze zeermaar na oprekking kan ik er uren op lopen
Levering op tijd en goed nagekomen
Snelle levering, door de reviews wist ik dat ik een maat groter moest bestellen en dit klopte.
geen schoen voor mij
de schoen had nare drukpunten tussen de hiel en de enkel waardoor de voet eerst gevoelloos en later vrij pijnlijk werd. Ik kon er niet op lopen.
Snelle levering en administratieve…
Snelle levering en administratieve afhandeling van retour. Had al schoenen besteld die te groot en stug waren retour gestuurd. Wilde meteen 2 paar schoenen van een andere serie en een maat kleiner bestellen, maar omdat terugbetaling nog niet gedaan was, en het voor drie paar schoenen dan bij elkaar een groot bedrag was, gebruik maken van de aangeboden optie om deze keer via Riverty achteraf te betalen, maar deze werkte niet. De andere schoenen bleken ook niet goed te zijn, maat 41 viel in de ene serie (innox)als maat 40 en bij de andere serie (innova) als maat 42 (!?) beide van het zelfde merk, en heb deze ook retour moeten sturen. ben nu groot bedrag kwijt in afwachting van terugbetaling en heb helaas geen schoenen.
Netjes afgeleverd, goed verpakt. Prima schoenen
Netjes afgeleverd, prima schoenen.
Alles gewoon goed gegaan
Alles gewoon goed gegaan! Heldere communicatie. En fijne producten. Snelle levering ook.
Goede omschrijving product.
Snelle leveringen van verschillende…
Snelle leveringen van verschillende maten waardoor ik een goede keuze heb kunnen maken! Top!!!
Betaalde bedrag snel retour! Top!!!
Salomon wandelschoenen
Duidelijke website met goede beschrijving van alle type schoenen. Geen bla, bla marketingtechnisch verhaal
Goede kwaliteit voor een mooie prijs.
Goede kwaliteit voor een mooie prijs.
Snelle levering.
Met zorg gemaakt.
Deze schoenen verslijt ik tot op de draad. Ze zitten als gegoten, ik moet altijd weer even wennen aan m’n nieuwe lowa’s maar dan kan ik weer jaren vooruit
Goede ondersteuning
Deze zolen bieden een goede ondersteuning. Ook als je met een zware rugzag loopt.