Visst missar tvätten vissa ställen men det är bilens konstruktion och former som är skulden till detta. Däremot är det inte så ofta numer som tvätten stannar mitt i programmet. Så jag fortsätter som... Ver mais
Batterigatan 4, 212 41 Malmö, SE
Very professional customer service and always help the customers which reflect how good and serious the company is and the emergency line always answer fast and help you Its great to wash the car... Ver mais
Generellt tycker jag att det är mycket bra, dock tycker jag att priset har ökat en hel del sedan jag började att tvätta hos er. Kanske jag inte kommer att ha råd i fortsättningen. Gränsen är nådd.
+ Smidigt att komma till att tvätta + Vaxet är bra + Torkningen med borstarna gillade jag, väldigt lite droppar kvar på backspeglarna. - Jag tog abonnemang Premium Shine för insektsborttagning, d... Ver mais
Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.
Batterigatan 4, 212 41, Malmö, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Visst missar tvätten vissa ställen men det är bilens konstruktion och former som är skulden till detta. Däremot är det inte så ofta numer som tvätten stannar mitt i programmet. Så jag fortsätter som kund

Resposta da WashWorld SE - Malmö - Batterigatan
Tvättresultatet är bra men priset är för högt för mina två tvättar i månaden.

Resposta da WashWorld SE - Malmö - Batterigatan
Bra pris o man kan tvätta när o hur många gånger man vill

Resposta da WashWorld SE - Malmö - Batterigatan
Smidigt och enkelt och oftast lättillgängligt och hyggliga priser.

Resposta da WashWorld SE - Malmö - Batterigatan
Tesla Y. Hjul ff smutsiga. Bakluckan ej ren. Enbart liggande ytor rena. Riktigt dålig. Kontaktade support och förklarade att det är ngt fel på deras maskintvätt. Dosering eller valsar. Svar: Wash world vill helst att man ska tvätta bilen innan man kör in i deras maskintvätt🤯

Resposta da WashWorld SE - Malmö - Batterigatan
Önskar att reperationer gick lite snabbare och att incheckning gick att nå utan att behöva backa och krångla

Resposta da WashWorld SE - Malmö - Batterigatan
Det är verkligen dåligt service, oftast en av de fungerar inte eller båda två

Alt funkade bra

Resposta da WashWorld SE - Malmö - Batterigatan
Jag vill uppmärksamma att det har luktat illa i tvätthallen de senaste tre veckorna när jag har tvättat bilen, och detta gäller båda stationerna. Lukten fastnar dessutom i bilen efter tvätten. Kanske behöver tvättbladen eller något annat i anläggningen bytas eller rengöras?

Resposta da WashWorld SE - Malmö - Batterigatan
Perfekt att bara köra in och sen dras pengarna, enkelt!

Resposta da WashWorld SE - Malmö - Batterigatan
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.