Allt var helt perfekt, från min beställning fram till leveransen av de fina rosa simfötterna av hög kvalitet. Mitt barnbarn är helnöjd och simmar omkring som den lilla sjöjungfrun i simbassängen och j... Ver mais
Dagen efter beställning var mina dotters simglasögon med styrka redan packade och redo att skickas till mig. Jag kunde följa paketets resa och efter 5 dagar kunde jag hämta det hos ombud. Trots att... Ver mais
Mitt tredje par. Läcker aldrig. jag behöver inte ens justera in dem första gången. Simmar både i bassäng och öppet vatten med dem. Under utesäsongen kan de imma igen lite grann men nästan aldrig ino... Ver mais
Välkommen till Watery.se! SVERIGES STÖRSTA SIMBUTIK ✔ Allt inom badkläder ✔ Allt inom simutrustning ✔ Allt inom snorkling ✔ Allt inom öppet vatten ❤ 08:00-22:00 kundservice ❤ Snabb leverans ❤ +300 000 nöjda kunder
Respondeu a 74% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Lätt att beställa, bra beskrivning av badblöjan som har en mycket bra passform. Snabb leverans 🥳
Baddräkten är fin och passar min storlek. Har ej använt den än.

Resposta de Watery.se
Bra information om produkten man är intresserad av. Snabb och smidig leverans. Bra pris. Fina tips om skötsel och liknande efter man fått sina produkter

Resposta de Watery.se
Bra sortiment, bra priser och snabb leverans.

Resposta de Watery.se
Minus att de gick sönder men fick nya på garantin. Annars så fungerar de bra som mp3 spelare. Har inte provat de andra funktionerna.

Resposta de Watery.se
Mycket nöjd med mitt köp av simglasögon! Barnen älskar dem!

Resposta de Watery.se
Bra vara, funkade jättebra. Jag kände mig mycket säkrare i bassängen

Resposta de Watery.se
Jättefin passform i rumpan, som jag själv inte tycker att några andra av mina badkläder passar lika bra.

Resposta de Watery.se
Sitter snyggt och känns skön i vattnet

Resposta de Watery.se
Äntligen så hittade jag en baddräkt som passade min kroppsform

Resposta de Watery.se
Väldigt snabb leverans. Bra grejor, mycket nöjd som kund.

Resposta de Watery.se
Simmar både i bassäng och öppet vatten med dem.
Under utesäsongen kan de imma igen lite grann men nästan aldrig inomhus.

Resposta de Watery.se
Väskan är underbar, super nöjd. Snabb leverans, fick varan i mindre än 48 timmar.

Resposta de Watery.se
Snabb service- enkelt att beställa och byta! Mycket hög trovärdighet och service.

Resposta de Watery.se
Extremely poor customer experience. I ordered their shampoo and shower gel online on March 1st. As of today, March 30th, I still haven't received them. They deliberately withhold shipments to scam customers out of their money. They require payment upfront and refuse refunds, claiming the amount isn't large enough to constitute a crime. They're just trying to swindle money from customers in increments of a few hundred dollars.

Resposta de Watery.se
Jag fick begagnade trasiga varor i mitt paket.

Resposta de Watery.se
Skicker ut spam i samme sekund du har handlat! :-(

Resposta de Watery.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.