Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tyvärr var leveranstiden mycket längre än utlovat och fick ingen återkoppling från kundtjänst kring min order trots flera försök till kontakt. Synd - gillar annars produkterna, framförallt strumporn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa Bambusockorna Underbara strumpor som är lika sköna tvätt efter tvätt. Har testat bambusockor från andra leverantörer så jag har underlag för att kunna säga att Weard har de allra bästa. Härlig,... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ok. So I love weards socks, the are high quality, soft feel and great fit. However, the delivery takes ages. I e-mailed customer support twice, with no answer. When I sent an e-mail saying I would lik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det har gått en månad sedan jag beställde och varorna har fortfarande inte skickats. Jag har mejlat kundtjänsten flera gånger och ingen svarar på mina mejl. Eftersom jag betalade direkt i samband med... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de lingerie
  2. Loja de lingerie
  3. Loja de moda masculina

Weard designar och tillverkar underkläder och basplagg av ekologisk bambu.

Informações de contato

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

446 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Fakturan kom efter 3 dagar

Fakturan kom efter 3 dagar. Efter 3 veckor har jag fortfarande inte fått någon leverans.

Har nu fått reda på att det är post(m)ord som inte
hört av sig om att jag kan hämta min paket...

2 de agosto de 2022

Hej Agneta,

Er försändelse har funnits att hämta ut hos ert ombud sedan den 27:e juli. Ni ska ha fått flera aviseringar angående detta.

Om det är några problem så hör av er till hello@weard.com så hjälper vi er med detta ärende! :)

Hej Neil,

Enligt våra uppgifter skickades paketet morgonen efter ni lade er beställning och levererades hemma hos er dagen efter detta.

Är paketet ändå på villovägar så är det bara skriva till oss på hello@weard.com så kikar vi vad som gått tokigt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supernöjd! Upplever dem små i storlekarna

Köpt både trosor och linne och är supernöjd! Supersköna och känns som om de kommer hålla länge. Rekommenderas!
Upplever att de är aningen små i storlekarna så jag gick upp en storlek och då satt de helt perfekt. Har storlek 38 och tog M.

28 de julho de 2022

Bra kläder

Bra kläder, men vill skicka tillbaka några av kläderna jag beställt. Dock svarar dom ej på mail eller telefon.

19 de julho de 2022

Hej Ulrika,
Vi ber om ursäkt att ditt svar tog längre än väntat. Hoppas du fått hjälp med ditt ärende nu. Maila annars igen på hello@weard.com så lovar vi att svara supersnabbt :)

Riktigt bra

Nöjd med både passform, material och stil.
Fick hjälp direkt av deras kundtjänst då jag hade fått måndagsexemplar och nya kalsonger skickade, grym service

12 de julho de 2022

Hej Isak,
Tack för att du hör av dig. Så ska det självklart inte vara - låter som måndagsexemplar. Skicka ett mail till hello@weard.com så skickar vi nya kalsonger till er :)

Riktigt sköna kläder

Riktigt sköna kläder. Mina favoriter är underkläderna och lounge outfiten. Dvs hoodie och shorts. Rekomenderar stort detta märke då det tar hänsyn till olika aspekter såsom miljö och bekvämlighet!

7 de julho de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Minimalt stöd i toppen med breda…

Minimalt stöd i toppen med breda axelband för mig med 75D i kupa. Trosorna åker in i rumpan. Trist att de har minst två pack trosor så har man provat en och är missnöjd så kan man inte returnera den andra. Underställ överdel och underdel satt bra.

23 de junho de 2022

Var är leveransen?

Hej, Det står på hemsidan 1-3 dagars leverans och jag har försökt ringa utan svar samt skickat e-mail utan att ha fått svar på var min leverans är? Samtidigt får jag sedan köpet preleminär leveranstid som hela tiden uppdateras. Beställda i Söndags då jag tänkte använda dessa på fest på Fredag men känns som det inte kommer hinnas. Har paketid men inget ordernummer?

16 de junho de 2022

Hej Dawid,

Ber om ursäkt för det inträffade. Vi har återkopplat till dig på mail. Vi ska se till att du blir 100% nöjd i slutändan :)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Weard kalsonger

Skönt material. Inte den bästa passformen.

15 de junho de 2022

Hej Lars,

Tråkigt att du känner så - de flesta brukar tycka precis raka motsatsen :)

Maila gärna oss på hello@weard.com och berätta lite mer så skickar vi mer än gärna någon av våra andra produkter som du kan få testa på.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ni gjorde ett bra jobb och produkterna…

Ni gjorde ett bra jobb och produkterna är väldigt bra. Dock så vid leverans så ställdes paketet utanför min dörr och jag fick en notis om att den lämnats. Som tur var jag hemma och kunde hämta in paketet direkt efter notis. Men en ringning på dörren hade varit att föredra.

13 de junho de 2022

Väldigt små i strl

Väldigt små i strl. Tyvärr.

5 de junho de 2022

Hej Caroline,

Maila oss gärna på hello@weard.com så skickar vi en annan storlek till dig. De flesta brukar uppleva våra produkter true to size, vi kikar vad som blir bäst :)

Allt gott,

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.