Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tyvärr var leveranstiden mycket längre än utlovat och fick ingen återkoppling från kundtjänst kring min order trots flera försök till kontakt. Synd - gillar annars produkterna, framförallt strumporn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa Bambusockorna Underbara strumpor som är lika sköna tvätt efter tvätt. Har testat bambusockor från andra leverantörer så jag har underlag för att kunna säga att Weard har de allra bästa. Härlig,... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ok. So I love weards socks, the are high quality, soft feel and great fit. However, the delivery takes ages. I e-mailed customer support twice, with no answer. When I sent an e-mail saying I would lik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det har gått en månad sedan jag beställde och varorna har fortfarande inte skickats. Jag har mejlat kundtjänsten flera gånger och ingen svarar på mina mejl. Eftersom jag betalade direkt i samband med... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de lingerie
  2. Loja de lingerie
  3. Loja de moda masculina

Weard designar och tillverkar underkläder och basplagg av ekologisk bambu.

Informações de contato

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

446 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Fantastiska produkter

Fantastiska produkter, kan inte få nog av dem! Rekommenderar dem till alla. Snabb leverans, till och med små överraskningar i större ordrar, som bambutandborstar.
Skönaste och bästa strumpor, T-shirtar och underkläder jag haft. Kommer beställa ännu fler produkter.

5 de maio de 2022

Bästa trosorna EVER!!

Jag har otroligt svårt att hitta trosor som passar (kläder överlag). "Tjock", stor rumpa och breda höfter som alltid ställer till det. Jag vann ett presentkort hos Weard och var väl lite skeptisk till om storleken verkligen skulle passa, men ack så fel jag hade! Jag köpte "Invisible Thong" i storlek XL och ärligt talat så är dessa de bästa trosorna jag någonsin haft!! Förutom att dom sitter som en smäck, så är dom sååå sköna!!! (Har använt ett par andra trosor sedan jag köpte dom, men det går verkligen inte nu när jag testat dessa 🙈). Trodde faktiskt aldrig att jag skulle hitta ett par string som är så förbaskat sköna och som sitter så bra! (Stretchiga är dom också). Köpte även "Chill Sport Top" i storlek L (har små bröst) och även den är super skön och sitter bra 😍 Tack snälla Weard för presentkortet så jag fick testa era produkter, kommer garanterat köpa fler 🤩

1 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Värdelösa strumpor som så långt ifrån…

Värdelösa strumpor som så långt ifrån lever upp till sitt namn. Dålig passform, slappa. Och en massiv söm i framkanten av strumpan som stör. Går givetvis att använda men definitivt inte best socks ever!

29 de abril de 2022

Hej Jakob,

Det måste vara ett måndagsexemplar eller någon dålig batch av något slag, för det låter verkligen inte som våra strumpor alls. Maila oss på hello@weard.com så skickar vi nya paket. Är övertygad om att du kommer få en annan uppfattning :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kalsongerna är 10/10

Kalsongerna är 10/10 - Sjukt bra passform och materialet är så skönt! BRA DÄR WEARD

Knappade även hem ett par tishor - som jag måste tyvärr lämna tillbaka, då jag tycker att kragen/halsringen är lite för djupt skuren för min del. Det är annars en bra t-shirt som hade varit perfekt till sommaren!

29 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

För tunna dåligt stöd för bysten trots…

För tunna dåligt stöd för bysten trots att jag har hyfsat små bröst.

23 de abril de 2022

Hej Sofia,

Tack för din feedback.

Våra toppar hör till low support-kategorin och är inte framtagna för att ge speciellt mycket stöd.

Upplever du detta på båda topparna eller bara ena modellen? Vi har precis tagit fram en ny modell på sporttoppen med ilägg som vi gärna skickar över så du får testa om du uppskattar den mer?
Maila oss isåfall på hello@weard.com så skickar vi detta :)

Ser fram emot att höra från dig!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lång levereras och alldeles för stora…

Lång levereras och alldeles för stora varor

22 de abril de 2022

Hej Anna,

Vi brukar i stort sett alltid leverera inom 2 dagar. Ska kika vad som gått tokigt här. Gällande dina produkter är du välkommen att höra av dig till oss på födelsedagen så byter vi dessa mot mindre storlek! Maila till hello@weard.com så hjälper vi er direkt :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fick fel beställning med mindre saker

Fick fel beställning med mindre saker, men betalade för min riktiga...

21 de abril de 2022

Hej Sebastian,

Maila vad som blev tokigt till hello@weard.com så korrigerar vi självklart detta! Klart du inte ska betala för något du inte fått. Vi ser även till att kompensera för vårt misstag :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag har fått 3 x "lämna omdöme" utan…

Jag har fått 3 x "lämna omdöme" utan att ens fått produkterna som beställdes i början av månaden....

20 de abril de 2022

Hej Anna,

Er order har funnits att hämta sedan den 8:e april. Märkligt att ni inte fått någon avisering!

Ber om ursäkt för spam från Trustpilot. Ska kika vad vi har för automatiska inställningar här och ta bort detta!

Om det är några konstigheter så maila oss på hello@weard.com så hjälper vi er vidare därifrån :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.