Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Simpelthen den værste kundeservice jeg længe har oplevet. I er glade for at opkræve jeres samarbejdspartnere et pænt beløb, men servicen den har I da valgt at spare godt og grundig væk. I kan ikke sva... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wrost integration for any webshop. We incurred an incident in which the Webshippers system suffered a bug, which they were aware of but didn't inform their customers about. This resulted in 8000dkk+... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kundeservice! Vi har altid været glad for webshipper - super løsning - MEN Vores webshipper gik ned fredag efter fyraften - vi har forsøgt at kontakte deres kundeservice/support via deres formular... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Provedor de soluções em e-commerce
  2. Serviço B2B
  3. Mensageiro

Escrito pela empresa

Webshipper's multi-carrier system helps you to automate the entire fulfillment flow. Book a free demo, and let us show you how to optimize your fulfillment flow!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Vi er totalt utilfredse!

Vi er totalt utilfredse! Vi har betalt for opsætning og abonnement siden sidst i januar og det er stadig ikke op at køre endnu. De har fra første møde, og indtil vi underskrev kontrakten lovet at det nok skulle fungere med både salg til engroskunder og private, m.m.
Liiige pludselig efter flere måneder, imens vi stadig er igang med at få det til at virke, så kan de ikke gøre det de lovede.
De har utrolig lang svar tid og deres ellers flinke supporter skal lige undersøge noget med en kollega og så går der en masse tid på det.
Vi er ikke tilfredse og ønsker pengene retur.

29 de abril de 2021

Hej Diana

Vi er rigtig kede af at du har haft denne oplevelse i opstartsforløbet.

Vi vil altid forsøge at løse vores kunders fragtudfordringer. Men webshops har forskellige setups, hvor det i få tilfælde, ligesom her, ikke er muligt at lave en direkte integration med vores system uden nogle ændringer. Det er vi altid meget ærlige omkring og vi er frygtelig kede af hvis du ikke føler dette har været tilfældet fra starten.

Vi er i dialog med dig og dit team for at sikre, at vi kan finde den bedste løsning for begge parter.

Hasse Larsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bruger Webshipper og er ovenud…

Vi bruger Webshipper og er ovenud tilfredse, de yder altid en super service.

15 de abril de 2021

Hej Sara

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Det er dejligt at høre at vi lykkes og glæder os til fortsat at supportere jer.

Hilsen Helene

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft et problem med en printer

Har haft et problem med en printer, der drillede, men selv om det tog sin tid at løse det, så var WebShippers support særdeles vedholdende, og nu kører det bare. Fantastisk brugervenligt og tidsbesparende program.

14 de abril de 2021

Hej Dorte

Selvom det tog lidt tid at svare, er vi rigtig glade for din anmeldelse!
Din ros er videresendt til vores support, og vi glæder os til fortsat at hjælpe, når der er behov for det.

Hilsen Helene
Customer success

Stor anbefaling herfra!

Vi har brugt Webshipper de sidste 3 år og det kan kun anbefales. Imponerende udvikling at kunne følge UI/UX, funktionalitets og tech mæssigt. Altid dygtige og servicemindede support og tech-support.
Når det gælder shipping af pakker på skala, så kan fejl og løbende udfordringer ikke undgås. Webshipper har altid været imødekommende og gode til at hjælpe os samt været god støtte til os i forbindelse med en del af vores egne customized tilføjelser til vores lager og forsendelser. Vi ser frem til de næste 3 år!
/Potedask og logrende haler fra hele Vuffeli :-)

30 de março de 2021

Hej

Tak for anmeldelsen - dejligt at gå på påskeferie med den i bagagen :-)

Godt at høre at I er glade for vores service - og jeg skal nok sende rosen videre til mine kollegaer i supporten.

(knap så kreativ) hilsen

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse
Havde en virkelig god oplevelse med Webshipper fra første opkald til vi gik live. Kompetent og ultra hurtig service. Kæmpe anbefaling herfra.

23 de março de 2021

Hej Peter

Velkommen til - og tusind tak for de pæne ord!
Vi glæder os til samarbejdet med jer.

5 Stjerner +++++

Jeg har brugt Webshipper i lang tid og er yderst tilfreds med både produktet og den yderst kompentente service, de altid tilbyder. De arbejder i øjenhøjde med kunderne, og er altid til rådighed.

22 de março de 2021

Hej Christian

Mange tak for din anmeldelse - det er netop den kundeoplevelse, vi gerne vil levere!
Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med jer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I worked together with Mathias Krogh…

I worked together with Mathias Krogh Jensen on my implementation
and I am so satisfied with the whole process.
Not just was he fast and very solution oriented but also very flexible in the way he worked. We managed to solve a various amount problems and challenges with a high quality result. He really helped us and me out when I wasn’t sure, suggested solutions that I would never had thought.
About Webshipped as a platform I would say it’s the best when you are working with Shopify and sending parcels yourself. It also helped out with optimize our shipping options for the costumer in a way that Shopify couldn’t support.
I Highly recommend Webshipper and Mathias.

17 de março de 2021

Hi Matilde,

Thank you for the kind words - your feedback has already been passed on to Mathias.

We are looking forward to handling your shipping :-)

Always ready to help.

19 de fevereiro de 2021

Hi Brogaarden,

Thank you for your positive feedback! I have forwarded your compliments to our support team, and they are delighted to help and support you future on.

Helene - Customer Success

Great customer service!

Great customer service!

Recently switched from Unifaun to Webshipper and so far everything has worked tremendously well. Their support has been amazing and they have solved all initial issues and questions I've had. In addition, it is much less expensive than my previous service.

11 de fevereiro de 2021

Hi Olof,

Thank you for your feedback - it has already been passed on to my colleague who handled your onboarding process :-)

Also, we're glad you like the service - of course.

Hasse - Customer Success

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

After getting webshipper in our system…

After getting webshipper in our system we save about 16 hours a day. Before everything was done manualy but now after using this system for 2 monts i saved many working hours. I can strongly recomend this system.

Putting this system up was like a dream and i got answers fore all the questions i had.

11 de fevereiro de 2021

Hi Kjetil,

Thank you for your feedback. So awesome to hear that you can free up some time - I assume that you can put it to good use :-)

Hasse - Customer Success

Super system

Super system. Har brugt webshipper i mange år og det fungerer efter hensigten. Super support og salgsafdeling, med hurtig respons tid.

4 de fevereiro de 2021

Hej Allan

Tak for anmeldelsen - dejligt at høre at du er glad for samarbejdet :-)

Meget tilfreds

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Webshipper.

Overordnet set får du en kompletløsning til din fragt. Din proces bliver markant nemmere og under hele perioden vil du kunne modtage live chat support.

Det har fungereret rigtigt godt for min virksomhed - og Webshipper vil jeg helt sikkert komme igen hos :-)

21 de janeiro de 2021

Hej Mads

Tak for din anmeldelse - og endnu en gang tak for samarbejdet. Forhåbentlig, ses vi en anden gang :-)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ikke lige os

Kundeservice, opsætning, service og pris stemmer ikke overens.

20 de janeiro de 2021

Hej Anders

Tak for din anmeldelse - vi sætter altid pris på at få feedback.

Vi mener dog ikke at din anmeldelse er fuldt ud berettiget. Så vidt vi kommer frem til, har der aldrig været et decideret kundeforhold - da du udelukkende har været i kontakt med vores salgsafdeling. Det er naturligvis fair nok hvis du ikke mener det har været en god oplevelse. Men, vi mener ikke at det giver nogen forudsætninger for at vurdere vores generelle serviceniveau.

Som udgangspunkt, ønsker vi at bevare alle anmeldelser - negative som positive - i det omfang de er fair. Det synes jeg dog ikke denne er, og er heller ikke specielt brugbar for andre personer der måtte læse med på vores anmeldelser.

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice, især er jeg imponeret over deres hurtige tilbagemelding på spørgsmål. Let system at bruge og konkurrence dygtige priser som er perfekt til en start up som Copenhagen Cartel

4 de janeiro de 2021

Hej Anne

Det er dejligt at høre - tak for din positive anmeldelse!

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med jer og understøtte jer i jeres fremtidige vækst.

Webshipper, enkelt og effektivt

Vi har nu brugt Webshipper over en længere periode til at håndtere alle vores ordrer, og det har simpelthen været en enorm forbedring af vores processer samt tidsbesparende for vores medarbejdere.
De enkelte gange vi har haft fat i deres support, har det også været en rigtig god oplevelse. Vi har endda også haft et par akutte sager med printer der var gået i stykker, og de hjalp os med at få det løst med det samme.
Så vores helt klare anbefaling herfra! Fortsæt det gode arbejde.

10 de dezembro de 2020

Hej Martin

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det er dejligt at afslutte ugen med en sådan besked - og det både bekræfter vores indsats og opmuntrer os til fortsat at levere et godt produkt og en god support.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med dig og ønsker dig en rigtig dejlig weekend.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt produkt og top service

Godt produkt og top service. Vi benytter Shopify til hjemmeside og webshop, og Webshippers fragtintegration fungerer rigtigt godt. Kundeservicen i vores oprettelsesproces har været sublim.

18 de novembro de 2020

Hej Kasper

Tusind tak for de rosende ord! Vi bestræber os på altid at levere den service, du beskriver, og det er skønt at høre, at du også føler det lykkes.

Velkommen til - vi glæder os til vores fremtidige samarbejde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bruger Webshipper på vores Shopify…

Vi bruger Webshipper på vores Shopify shop, og vi har endnu ikke oplevet nogen problemer :-)

Thumbs up herfra.

4 de novembro de 2020

Hej Alexander

Det er dejligt at høre - tak for din respons! Vi ønsker netop at levere en stabil, funktionel og værdiskabende platform til jer, og det er fantastisk, at det er lykkedes.

Vi ser frem til vores fremtidige samarbejde!

Super fin support

Super fin support, vi har været kunde hos konkurrenterne men Webshipper virker klart bedst

4 de novembro de 2020

Hej Kasper

Tusind tak for din positive feedback! Det er rigtig dejligt at høre, da vi netop bestræber os på at yde en god supportoplevelse. Vi glæder os til også fremadrettet at levere professionel service og funktionalitet til jer.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Utrolig dårlig kunde-support og dårlig…

Utrolig dårlig kunde-support og dårlig viden ifht. deres produkt og hvad som kan lade sig gøre og ikke.

22 de setembro de 2020

Kære Sebastian

Jeg beklager, at vores service ikke har levet op til dine forventninger. Vi vil gerne bevise over for dig, at det ikke er generelt for Webshipper, da det ligger os meget på sinde at yde en god og professionel rådgivning. Jeg vil kontakte dig personligt med henblik på at rette op på din oplevelse.

Customer Success Manager

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais