Livsomvälvande erfarenhet för mig! Från att ha högt blodtryck, övervikt och inte kunnat springa "en meter" till att bli av med det höga blodtrycket, bli av med 15 kg på 66 dagar samt att kunna... Ver mais
Vi har varit noga med maten. (Jättegoda recept.) Vi har gjort dagliga, mage då och då samt rehab men inte följt alla utmaningar slaviskt. Göran har gått ner 11 kg och jag 4 kg. Kroppen har blivit mind... Ver mais
Fantastiskt upplägg. Väldigt varierad träning i både utmaningarna och daglig träning. Bra hjälp av fysio med olika rehabövningar. Härlig pepp och bra tips när man ska jogga och springa och inte utfö... Ver mais
Träningen är upplagd på ett inte särskilt genomtänkt sätt. Det funkar ett tag för att komma igång och för att minska sitt stillasittande men vill man ha träningsresultat på sikt är detta inget bra upp... Ver mais
Weekly Revolt är digitala kost och träningsprogram som hjälper människor till en hälsosammare vardag, på riktigt och på lång sikt. Vi startade 2020 med visionen att göra en hälsosam livsstil tillgänglig för alla, oavsett utgångspunkt eller träningsvana. I våra program bygger du nya vanor, en dag i taget. Du lär dig äta god, varierad mat utan att räkna kalorier och tränar på ett sätt som faktiskt blir av. Uppläggen är skapade för att passa in i en vanlig vardag, oavsett hur den ser ut. Vårt flaggskeppsprogram WR66 är ett 66 dagars kost och träningsprogram som har genomförts av över 50 000 deltagare sedan starten. Forskning visar att det tar omkring 66 dagar att skapa nya vanor, och tusentals deltagare har bevisat att det fungerar i praktiken. Vi erbjuder även kortare program och olika träningsformat för dig som vill utvecklas vidare eller utmana dig på nya sätt. En viktig del i alla våra program är gemenskapen. Du får tillgång till våra communityn oavsett vilket program du går. Där hittar du stöd, motivation och inspiration längs vägen. Appen är din guide och finns med dig, både under och efter programmet. Weekly Revolt är för dig som vill göra en hållbar förändring och behöver struktur, stöd och ett upplägg som fungerar i verkligheten.
Spinnerivägen 1, 448 50, Tollered, Suécia
Respondeu a 85% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Träning och kost som fungerar.
Så bra att allt finns i appen.
Skulle önska att man kunde fortsätta bocka av dagliga och mage även efter avslutade program.
Är en kick att få bocka av ✅

Resposta de Weekly Revolt
Alltid lätta att få kontakt med samt snabb support

Resposta de Weekly Revolt
Det passad inte mig, det som är super är att man får behålla allt.
Träningen var det jätte bra program. Men maten var inte för mig. Många recept va så klart bra.
Jag tycker upplägget var otydligt. Det fanns vissa utmaningar jag gjort men ändå stod det att jag hade utmaningar kvar. Förstod inte mer vad jag skulle göra. Passen var bra men priset är ganska högt för det man får.

Resposta de Weekly Revolt
Jag tycker upplägg, struktur , träning och recept är toppen! Det enda jag ogillar är att man måste ha sociala medier för att ta del av informationen. Förstår syftet i stort varför de använder det både från deras affärsperspektiv och deltagerperspektiv, men tycker det vore toppen att få kunna välja att bara få information i appen om man inte vill använda sociala medier eller inte har behov av det kollektivet.

Resposta de Weekly Revolt
Känner mig besviken då det inte framkom tydligt att det inre var viktminskning utan bara ändra livsstil...

Resposta de Weekly Revolt
Peppande och lätt att komma igång. Roliga program att välja mellan. Bra bemötande av kundtjänst och framförallt ett roligt sätt att komma in i träning 😍

Resposta de Weekly Revolt
Kul och effektiva träningspass och recept som man vill laga om och om igen. Det peppandet communityt är en riktig boost!

Resposta de Weekly Revolt
Så kul att få ett upplägg med träning och så många olika recept att välja på.

Resposta de Weekly Revolt
Helt fantastiskt och ger otroliga resultat. Detta är för att skapa sunda långvariga vanor och riktig förändring inte en Quick fix. Älskar upplägget och recepten är supergoda

Resposta de Weekly Revolt
Jag är så nöjd med utbudet av träning och även innehållet i recepten! Det är andra gången jag gör WR66 och det är så roligt, inspirerande och givande!

Resposta de Weekly Revolt
Fokus kost och träning har aldrig varit så inkluderande som med Weekly Revolt! Jag har följt det dom har sagt att jag ska göra och uppnått de resultat jag vill uppnå. Fantastiskt koncept!

Resposta de Weekly Revolt
Weekly Revolt är utan tvekan ett av de bästa hälso- och träningskoncepten jag har provat. Upplägget är genomtänkt och lätt att följa, med träning som verkligen gör skillnad – både fysiskt och mentalt. Programmet är anpassningsbart och passar både nybörjare och mer träningsvana, vilket gör det enkelt att skapa en hållbar rutin.
Maten är också ett stort plus – god, näringsrik och enkel att laga. Det är ingen diet i traditionell bemärkelse, utan snarare en sund livsstil där man får äta riktig mat som både mättar och ger energi.
Sedan jag började med Weekly Revolt känner jag mig piggare, starkare och gladare. Det är en livsstil som verkligen håller i längden och som gör att man mår toppen – både i kropp och själ. Rekommenderas varmt till alla som vill skapa en hållbar hälsosam vardag!

Resposta de Weekly Revolt
Enkelt upplägg, kost och träning i ett. Trevligt med ett community.

Resposta de Weekly Revolt
Hela upplägget är otroligt proffsigt! Veckan innan själva programmet startade, preppveckan, hölls ett Zoommöte med alla deltagare samt att man fick ta del av recepten för att börja förbereda matinköp och sätta sig in i allt rent mentalt. När det sedan drog igång behövde jag inte tänka så mycket; träningspass och vad/när jag skulle äta finns hela tiden i appen och på FB! Det var inte svårt alls med disciplinen! Många väldigt goda recept som varken är krångliga eller särskilt tidskrävande. Jag är glad att jag valde att investera i mig själv till sundare och hälsosammare vanor, som jag inte klarat på egen hand!

Resposta de Weekly Revolt
Bästa jag gjort på länge! Bra app med övningar och recept!

Resposta de Weekly Revolt
Super kul och varierande träning, och ger bra resultat och härlig sammanhållning i fb gruppen 💪🏼🥳

Resposta de Weekly Revolt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.