Weekly Revolt Avaliações 1.078

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Livsomvälvande erfarenhet för mig! Från att ha högt blodtryck, övervikt och inte kunnat springa "en meter" till att bli av med det höga blodtrycket, bli av med 15 kg på 66 dagar samt att kunna... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har varit noga med maten. (Jättegoda recept.) Vi har gjort dagliga, mage då och då samt rehab men inte följt alla utmaningar slaviskt. Göran har gått ner 11 kg och jag 4 kg. Kroppen har blivit mind... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt upplägg. Väldigt varierad träning i både utmaningarna och daglig träning. Bra hjälp av fysio med olika rehabövningar. Härlig pepp och bra tips när man ska jogga och springa och inte utfö... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Träningen är upplagd på ett inte särskilt genomtänkt sätt. Det funkar ett tag för att komma igång och för att minska sitt stillasittande men vill man ha träningsresultat på sikt är detta inget bra upp... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Weekly Revolt är digitala kost och träningsprogram som hjälper människor till en hälsosammare vardag, på riktigt och på lång sikt. Vi startade 2020 med visionen att göra en hälsosam livsstil tillgänglig för alla, oavsett utgångspunkt eller träningsvana. I våra program bygger du nya vanor, en dag i taget. Du lär dig äta god, varierad mat utan att räkna kalorier och tränar på ett sätt som faktiskt blir av. Uppläggen är skapade för att passa in i en vanlig vardag, oavsett hur den ser ut. Vårt flaggskeppsprogram WR66 är ett 66 dagars kost och träningsprogram som har genomförts av över 50 000 deltagare sedan starten. Forskning visar att det tar omkring 66 dagar att skapa nya vanor, och tusentals deltagare har bevisat att det fungerar i praktiken. Vi erbjuder även kortare program och olika träningsformat för dig som vill utvecklas vidare eller utmana dig på nya sätt. En viktig del i alla våra program är gemenskapen. Du får tillgång till våra communityn oavsett vilket program du går. Där hittar du stöd, motivation och inspiration längs vägen. Appen är din guide och finns med dig, både under och efter programmet. Weekly Revolt är för dig som vill göra en hållbar förändring och behöver struktur, stöd och ett upplägg som fungerar i verkligheten.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 85% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Weekly Revolt är livsomvändande!

Weekly Revolt är livsomvändande!! Helt fantastiskt program både träning och mat. Aldrig mått så bra som när jag körde weekly revolt!!

15 de junho de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Wow, vilket fantastiskt omdöme du delar med dig av! 🥰 Tack snälla – det gör oss verkligen så glada att höra att du känner att ditt deltagande har gjort en så stor skillnad för dig. Heja dig och allt du åstadkommit! 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Appen är enkel att förstå

Appen är enkel att förstå, man sparar alla sina träningspass samt recept i appen som gör det enkelt att träna var som helst samt laga mat överallt.

13 de abril de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Tack snälla för att du tog dig tid att skriva några rader 💛 Det betyder mycket att höra att appen känns enkel att använda och att både träningspassen och recepten funkar bra i vardagen – oavsett plats 🥰 Precis så hoppas vi att det ska kännas! Underbart att du är med oss 💪

Bra varor

Bra varor, utbud. Bra kvalitet. Bra priser. Snabb frakt.

2 de junho de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Stort tack för din återkoppling kring din upplevelse! 🤗 Varmt välkommen tillbaka när det är dags att fylla på igen!

Bra och varierande pass!

1 de junho de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Vi uppskattar verkligen att variationen vi försöker eftersträva uppskattas! 🙌 Vi vet hur mycket det kan göra för motivationen att få ta del av pass som känns lite nytt och annorlunda & man blir ju nyfiken på dina passfavoriter 😍💪 Fortsätt njut av träningen – heja dig!

Älskar appen

Älskar appen! Jag är verkligen igång med löpningen nu!

30 de maio de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Men åh, så underbart! 😍 Härligt att du är igång med löpningen och vi får vara en del av den resan. Appen är något vi ständigt jobbar med att utveckla, förbättra och skapa möjligheter att fylla med nytt härligt innehåll. Roligt att du uppskattar den 🥰 Ett steg i taget, ett pass i taget, heja dig! 💪

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa mest lätttillgängliga träningen…

Bästa mest lätttillgängliga träningen som man får gjort ⭐️
Utmanande pass och alltid roliga nyheter! Stor WR fantast!

27 de maio de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Tack snälla – vi blir så glada av att läsa att du uppskattar både träningen och nyheterna ⭐️ och att du är en stor WR-fantast… det värmer hela vårt träningshjärta 🧡 Heja dig, fantastiska WR-fantast! 💥

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Älskar att man får behålla appen med…

Älskar att man får behålla appen med alla träningspass och goda recept! Har tankat på min app med flera program, det är min go-to när jag ska träna eller få matinspo.

25 de maio de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Tack snälla för din fina feedback – det gör oss så glada att höra att appen används frekvent även efter avslutade program 😍
Hoppas du har härliga sommardagar fyllda med sol, träning och goda recept!

WR66, WR33 och WR yoga

Har testat tre olika program hos WR och är så nöjd med deras koncept. Träna hemma, få de gjort! Sen att jag behåller alla program och recept har gjort att jag kan fortsätta med mina nya vanor 💪

25 de maio de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Tusen tack för din härliga feedback – så roligt att höra att du testat flera program, trivs med konceptet och fortsätter nyttja appens funktioner även efter målgång 💪 Heja dig! Det är just hållbarheten vi hoppas ska göra skillnad på lång sikt. Önskar dig härliga sommardagar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leveransen kom snabbt och var det som…

Leveransen kom snabbt och var det som jag beställde. Era produkter passar mig bra.

19 de maio de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Tack för att du tog dig tid att återkoppla – så härligt att läsa att leveransen gick smidigt och att produkterna passar dig! 🩷

Två bra kokböcker

Jag köpte de två kokböckerna Bra mat samt Fika & mellis från Weekly revolt. Jag har nu lagat min mat därifrån i tre veckor och är väldigt nöjd! God och hälsosam mat och enkla mellanmål som håller sötsuget borta!

Resposta de Weekly Revolt

Åh, så roligt att höra – tack snälla för att du delar med dig! Vi blir så glada av att läsa att du är nöjd med båda böckerna. Just det du beskriver – god och hälsosam mat som funkar i vardagen och håller sötsuget borta – är precis vad vi hoppades att böckerna skulle ge! 👩‍🍳✨ Fortsätt njuta av maten och tveka inte att höra av dig om du vill tipsa om någon favorit eller har frågor längs vägen 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra koncept som ger resultat.

Bra koncept som ger resultat.
Ända jag hade önskat mer är att kunna starta om ett program så man får själva markeringen av dagar man tränat och vad för pass man gjort.

Resposta de Weekly Revolt

Tack för din feedback – så värdefullt att få höra hur du använder och önskar att använda programmen! Vi förstår precis vad du menar. Många uppskattar att kunna följa sin utveckling med markeringar för tränade dagar och genomförda pass. Den där känslan av en markering som säger "jag har gjort det" är nästan obeskrivlig 🥰 Det är en superbra idé som vi tar med oss till vårt utvecklingsteam! 🙌 Håll ögonen öppna.. man vet aldrig när eller vilka nyheter som dyker upp: kanske är det just det du efterfrågar inom kort? Tack igen för att du tog dig tid att skriva – och stort heja till dig som kör på så bra! 💪

Älskar Weekly Revolt

Älskar Weekly Revolt. Enkelt att följa, goda recept. Gillar upplägget!

Resposta de Weekly Revolt

Vi är verkligen tacksamma när ni tar er tid att lämna feedback. Så stort tack för att du skrivit ditt omdöme om oss 🩷 Vad roligt att upplägget passar dig! Klappa dig själv på axeln också - det är trots allt du som gör jobbet utifrån verktygen du tar del av. 💪🥳

Gillar ert upplägg skarpt

Gillar ert upplägg skarpt. Hade gärna sett att det hade gått köra ett redan kört program själv lite smidigare.

Resposta de Weekly Revolt

Tack snälla – vad roligt att du gillar upplägget och heja dig som får det gjort 💪 Vi förstår din tanke helt och vi tar med oss din feedback till vårt utvecklingsteam – det är precis såna här insikter som hjälper oss att bli ännu bättre! Stort tack för att du delar med dig 🩷

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag gillar verkligen passen

Jag gillar verkligen passen, dom är 10/10 men det är väldigt få pass för ganska mycket pengar, därav betyget.

18 de maio de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Tack för din feedback! 🩷 Vi är glada att du gillar passen och tar med oss den synpunkten för framtida förbättringar. Hoppas du fortsätter att använda appen även efter målgång, dina pass och recept sparas för fortsatt användande 🥰 Önskar dig härliga sommardagar ☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Genom ett lugnt och bra tempo med…

Genom ett lugnt och bra tempo med givande instruktioner och pepp, har jag åter kommit igång med min löpning. En 68-årig tjej som jag har kommit igång igen.

11 de maio de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Så fantastiskt inspirerande att läsa! 🙌 Stort heja dig som tagit steget tillbaka till löpningen – det är aldrig för sent att hitta tillbaka till rörelseglädjen. Vi är så glada att du har fått stöd och pepp längs vägen. Ännu gladare att vi får vara en del av din resa. Tack för att du delar med dig! 💗

Löpning med Micke

Efter 2 omgångar av WR66 hittade jag träning som är ännu roligare och passar mig ännu bättre. Gissa?

11 de maio de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Så härligt att höra att du hittat din grej – och att det blev löpning med Micke! 🏃‍♀️💨 Vi älskar att kunna erbjuda olika sätt att träna på, så att alla kan hitta det som passar just dem. Tack för att du delar med dig, och ett stort heja-rop till dig i spåret! 💪

Förändrar livet

Förändrar livet, mår så mycket bättre med WR i mitt liv.

9 de maio de 2025

Resposta de Weekly Revolt

"Förändrar livet" – få ord, men så kraftfullt. Tack för att du delar med dig! Vi är verkligen glada att få vara en del av din vardag och att vi tillsammans kan göra måendet bättre. Klappa dig på axeln, du gör det största jobbet 💪😍

Enkelt koncept som funkar

Enkelt koncept som funkar! Gör så att jag känner att jag duger som jag är och vågar utmana mig själv.

7 de maio de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Det betyder mycket att vårt upplägg får vara ett stöd, både i känslan av att duga som man är och i viljan att våga lite mer. Tack för att du sätter ord på något så viktigt och delar med dig av din upplevelse 🩷

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.