Weekly Revolt Avaliações 1.078

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Livsomvälvande erfarenhet för mig! Från att ha högt blodtryck, övervikt och inte kunnat springa "en meter" till att bli av med det höga blodtrycket, bli av med 15 kg på 66 dagar samt att kunna... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har varit noga med maten. (Jättegoda recept.) Vi har gjort dagliga, mage då och då samt rehab men inte följt alla utmaningar slaviskt. Göran har gått ner 11 kg och jag 4 kg. Kroppen har blivit mind... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt upplägg. Väldigt varierad träning i både utmaningarna och daglig träning. Bra hjälp av fysio med olika rehabövningar. Härlig pepp och bra tips när man ska jogga och springa och inte utfö... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Träningen är upplagd på ett inte särskilt genomtänkt sätt. Det funkar ett tag för att komma igång och för att minska sitt stillasittande men vill man ha träningsresultat på sikt är detta inget bra upp... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Weekly Revolt är digitala kost och träningsprogram som hjälper människor till en hälsosammare vardag, på riktigt och på lång sikt. Vi startade 2020 med visionen att göra en hälsosam livsstil tillgänglig för alla, oavsett utgångspunkt eller träningsvana. I våra program bygger du nya vanor, en dag i taget. Du lär dig äta god, varierad mat utan att räkna kalorier och tränar på ett sätt som faktiskt blir av. Uppläggen är skapade för att passa in i en vanlig vardag, oavsett hur den ser ut. Vårt flaggskeppsprogram WR66 är ett 66 dagars kost och träningsprogram som har genomförts av över 50 000 deltagare sedan starten. Forskning visar att det tar omkring 66 dagar att skapa nya vanor, och tusentals deltagare har bevisat att det fungerar i praktiken. Vi erbjuder även kortare program och olika träningsformat för dig som vill utvecklas vidare eller utmana dig på nya sätt. En viktig del i alla våra program är gemenskapen. Du får tillgång till våra communityn oavsett vilket program du går. Där hittar du stöd, motivation och inspiration längs vägen. Appen är din guide och finns med dig, både under och efter programmet. Weekly Revolt är för dig som vill göra en hållbar förändring och behöver struktur, stöd och ett upplägg som fungerar i verkligheten.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 85% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Goda och nyttiga recept

Goda och nyttiga recept, och bra upplägg på träningarna. Jag kommer vilja fortsätta att äta och träna enligt deras rekommendationer, efter att de 66 dagarna är över!☺️👍🏻

Resposta de Weekly Revolt

Hej Jeanette! Härligt att du känner dig peppad att fortsätta även efter programmets avslut. Vi är så glada att få vara en del av din resa. Tack för ditt fina omdöme. 💗 / Angelica Team WR

Gillar upplägget skarpt

Gillar både upplägg, tonalitet, recept, rutiner och träningspass. För mig är detta inte bara ett program utan en livsstils träning som funkar i verkligheten och som ger resultat.

Resposta de Weekly Revolt

Hej Lars, vilket fantastiskt omdöme du ger oss - tack snälla! 💗 Otroligt kul att du trivs i WR världen och att upplägget passade dig. Tack igen för ditt omdöme. 🙏 / Angelica Team WR

Hållbar Tränings- och kostmotivation

Tränings- och kostmotivation har kommit tillbaka och jag känner att det är hållbart framöver. Mkt bra guidning, tips för ett hållbart liv mitt i livet!

Hej Karin,
Så kul att höra att du känner att upplägget är hållbart även i framtiden för dig. Tack snälla för ditt omdöme! 🥰 / Angelica Team WR

Bästa!

Så bra för mig som har barn.🙏😁💛🖤

Hej Emir,
tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att upplägget passade in även i ditt familjeliv! 🥰🥳 / Angelica Team WR

Bra stöttning och pepp!

Hej Ida,
tack för ditt fina omdöme! Så kul att se att du uppskattade peppen och stödet under programmets gång. 🥰 / Angelica Team WR

Bra träningspass

Bra träningspass, recepten är enkla och smakar bra.

30 de agosto de 2025

Hej Annika,
tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du uppskattade upplägget! 😃 / Angelica Team WR

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uppskattar det peppande upplägget med…

Uppskattar det peppande upplägget med coacher, mentorer och en gemensam grupp som hjälper varandra med träning och bättre kosthållning.

30 de agosto de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Stort tack för ditt fina omdöme! Det känns extra härligt att du trivs med upplägget och gemenskapen. Mixen du beskriver kan vara ett otroligt stöd för många som vill skapa hållbara förändringar i vardagen, underbart att du uppskattar den och tar dig fram på din väg! Fortsätt köra på, vi hejar på dig hela vägen! 💪✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och bra service!

Alltid snabb leverans och när det blev fel i paketet var de snabba att åtgärda det och skicka ut nya varor.

28 de agosto de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Det gör oss verkligen glada att höra att din beställning kom snabbt och att allt löste sig smidigt när något blivit fel. Vi vill så klart att allt ska bli rätt från början, men ibland händer det missar och då ska det gå lätt och snabbt att få rätt — och vi är så glada att du upplevde just det 🙏

Tack för att du är med oss, för ditt förtroende och för att du delar din upplevelse 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor variation av måltider. Lätt att hitta mat som jag tycker om

Stor variation av måltider. Lätt att hitta måltider jag tycker om. Bra träningsformer.

28 de agosto de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Så härligt att läsa att du uppskattar variationen i måltiderna och enkelt hittar favoriter som passar dig 🙌 Och vad roligt att träningspassen landar rätt också! Fortsätt din väg, i din anda – heja dig! 💪🧡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Förändring som funkar. För mig har det varit förändring som…

För mig har det varit förändring som fungerar, som har fått mig att må väldigt bra. Att både ändra kost och samtidigt träna. Bygga styrka små steg i taget på ett sätt som är genomförbart trots att livet öser på som vanligt.

27 de agosto de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Vilken fin beskrivning av en förändring du beskriver känslan av! Vilket jobb du gjort 💪 Så inspirerande att höra hur du hittat balansen utan att det känns övermäktigt. Tack för att du delar med dig av din upplevelse och dina tankar! 🌸

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goda recept vilket gör det enkelt att…

Goda recept vilket gör det enkelt att äta nyttigt. Mitt råd är fortsätt att satsa på maten.

27 de agosto de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Vi älskar att du säger det – maten är ju en så stor del av grejen! 😍 Tack för att du påminner oss om varför vi lägger så mycket hjärta i recepten och stort tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme 🩷

Uppmuntrade

Appen hjälper dig att skapa nya vanor

26 de agosto de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Tack snälla för att du delar med dig av din uppfattning. Så fint att höra att appen hjälper dig skapa nya vanor – precis det vi hoppas på! ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Weekly Revolt är nu en del av min vardag utan att jag tänker på det

Det bästa valet jag gjort för min egen hälsa och välmående. Har med weekly’s upplägg hittat en hållbar struktur i vardagen full med god mat och rolig träning utan att behöva tänka massa själv med resultatet att jag är piggare, gladare och sover bättre. Programmet har även givit mig fin gemenskap och träningskompisar. När programmet är slut, är inte rutinerna borta, de blir kvar! Weekly Revolt är nu en del av min vardag utan att jag tänker på det. Tack!

25 de agosto de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Wow, vilket fantastiskt omdöme! Det du beskriver är verkligen en stor del av vad vi försöker uppnå med Weekly Revolt – att skapa hållbara vanor som lever kvar långt efter programmets slut. Så roligt att höra hur du hittat glädje, energi och gemenskap på vägen! Tack för att du delar med dig och för att vi får vara en del av din vardag. ✨

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Första gången det funkat!

Första gången jag testat WR och även första gången nånsin som jag faktiskt klarat av att gå ner i vikt!

23 de outubro de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Vilken milstolpe! Stort grattis till din fina insats, du har gjort jobbet och vi är glada att du tog steget och testade ett av våra upplägg! 😀 Heja dig!

Bara prova!

Helt perfekt koncept för mig! Att inte behöva räkna kalorier eller poäng mm utan bara kunna välja ett recept och laga det efter vad man är sugen på älskar jag. De dagliga utmaningarna som ger rörelse varje dag ger en härlig boost. Gillar att man kan följa sin egen utveckling och känna att jag blir starkare men ändå tappar i vikt som är min önskan.

23 de agosto de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Vilken fin beskrivning av hur vi vill att WR ska fungera och kännas! Tack snälla för att du delar med dig! 🥰 Så härligt att höra att vårt upplägg passar dig och din vardag. Heja dig som gör jobbet!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helt ärligt så är det 66 dagar av…

Helt ärligt så är det 66 dagar av ätstörning. Alla jag har pratat med har gått upp allt igen. Men lever på extremt underskott och ska bara bita ihop när man känner sig svimfärdig och har huvudvärk. Det går över tipsas det om. Nej tack.

23 de agosto de 2025

Hej Rebecka,
Tack för att du delar din upplevelse. Det gör oss verkligen ledsna att du fått den här bilden av programmet. Weekly Revolt är skapat för att hjälpa människor bort från restriktioner, kaloriräkning och ohållbara dieter - inte till dem. Att känna sig yr eller få huvudvärk är inget vi uppmanar någon att “bita ihop” kring, utan något vi alltid vill att deltagare lyssnar på och anpassar efter. Här har du såklart alltid Team WR till stöd via våra experter som kan hjälpa dig personligen. 💗
WR66 är tänkt som en kickstart till goda vanor och bättre rutiner kring mat, rörelse och återhämtning, inte något man ska följa resten av livet. Efter programmet erbjuder vi även andra upplägg som ligger närmare en vanlig vardag, för att göra livsstilen hållbar på sikt. 🙏
Vi lyssnar gärna på dina erfarenheter och om du vill dela fler detaljer med oss så mejla oss gärna på info@weeklyrevolt.com

/ Angelica, Team Lead WR Support

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mer än du kan förvänta dig

Jag behöver inte allt som WR erbjuder, men jag behöver en tredjedel för att lyckas med min träning och mina nya rutiner. Den tredjedelen gör dom riktigt riktigt bra! Resterande två tredjedelar är också superbra och finns som ett stöd om det skulle behövas. Weekly Revolt överlevererar på bästa möjliga sätt och även om jag lyckas hålla de nya rutiner efter mina 66 dagar så kommer jag komma tillbaka bara för att det är så bra, och kul!

21 de agosto de 2025

Resposta de Weekly Revolt

Vi älskar hur du beskriver det – att hitta just den del av upplägget som gör skillnaden för dig 💪 Att ta del av verktygen på det sätt som passar in i ens egen vardag - det är precis så vi vill att Weekly Revolt ska fungera: flexibelt, hållbart och som ett stöd när man behöver det. Stort tack för dina fina ord – och vad kul att höra att du redan ser fram emot att komma tillbaka! 🔥 Du är alltid välkommen! 🥳

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.