Livsomvälvande erfarenhet för mig! Från att ha högt blodtryck, övervikt och inte kunnat springa "en meter" till att bli av med det höga blodtrycket, bli av med 15 kg på 66 dagar samt att kunna... Ver mais
Vi har varit noga med maten. (Jättegoda recept.) Vi har gjort dagliga, mage då och då samt rehab men inte följt alla utmaningar slaviskt. Göran har gått ner 11 kg och jag 4 kg. Kroppen har blivit mind... Ver mais
Fantastiskt upplägg. Väldigt varierad träning i både utmaningarna och daglig träning. Bra hjälp av fysio med olika rehabövningar. Härlig pepp och bra tips när man ska jogga och springa och inte utfö... Ver mais
Träningen är upplagd på ett inte särskilt genomtänkt sätt. Det funkar ett tag för att komma igång och för att minska sitt stillasittande men vill man ha träningsresultat på sikt är detta inget bra upp... Ver mais
Weekly Revolt är digitala kost och träningsprogram som hjälper människor till en hälsosammare vardag, på riktigt och på lång sikt. Vi startade 2020 med visionen att göra en hälsosam livsstil tillgänglig för alla, oavsett utgångspunkt eller träningsvana. I våra program bygger du nya vanor, en dag i taget. Du lär dig äta god, varierad mat utan att räkna kalorier och tränar på ett sätt som faktiskt blir av. Uppläggen är skapade för att passa in i en vanlig vardag, oavsett hur den ser ut. Vårt flaggskeppsprogram WR66 är ett 66 dagars kost och träningsprogram som har genomförts av över 50 000 deltagare sedan starten. Forskning visar att det tar omkring 66 dagar att skapa nya vanor, och tusentals deltagare har bevisat att det fungerar i praktiken. Vi erbjuder även kortare program och olika träningsformat för dig som vill utvecklas vidare eller utmana dig på nya sätt. En viktig del i alla våra program är gemenskapen. Du får tillgång till våra communityn oavsett vilket program du går. Där hittar du stöd, motivation och inspiration längs vägen. Appen är din guide och finns med dig, både under och efter programmet. Weekly Revolt är för dig som vill göra en hållbar förändring och behöver struktur, stöd och ett upplägg som fungerar i verkligheten.
Spinnerivägen 1, 448 50, Tollered, Suécia
Respondeu a 85% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Enkelt program att följa utifrån egna förutsättningar. Mycket goda recept att välja mellan och övningar som är enkla att utföra rent tekniskt men som även ger resultat. Jag har gått ner 5 kilo på 5 veckor hittills, minskat 10 cm runt magen och fått en helt ny energinivå.

Resposta de Weekly Revolt
Jag behöver tydliga instruktioner för att lyckas. Ett toppen koncept. Preppa maten är a och o. Roliga utmaningar med tydliga instruktioner. Kan verkligen rekommendera wr!

Resposta de Weekly Revolt
Förändrat mitt träningsliv i en positiv riktning som håller i över tid. Gick med för drygt ett år sen och håller i min träning samt lagt till så tränar 6 dagar/vecka och mår som en prinsessa!
Det bästa med WR i jämförelse med många andra i branschen är att jag får behålla de program jag betalat för! Så de går för runt och jag har kompletterat med några till.

Resposta de Weekly Revolt
Upplägget passar mig väldigt bra. Jag har väldigt goda erfarenheter sedan tidigare "rundor". För mig är det ett väldigt bra sätt att få ordning på rutiner med både kost och träning.

Resposta de Weekly Revolt
Enkelt, tydligt och stegvis ökade övningar. Bra support i gruppen av coacher och deltagare. Perfekt för mig!

Resposta de Weekly Revolt
För mig blir det lite överväldigande med så många aktiviteter. Att förutom dagliga övningar, utmaningar för både mage och buk samt en ganska osammanhängande och oklar kosthållning, så ska man utöver detta även försöka filma sig själv under övningarna och klippa samt lägga ut på sociala medier.
Jag var dessutom inte förbered på att det skulle bli löpning på schemat. Jag hade valt hantlar för det är lätt för mig som ensamstående och kunna träna hemma med mitt barn och därför blir löpning ännu ett hinder.
Jag är säker på att många är nöjda och gillar upplägget men för mig blir trösklarna för många och jag kör istället min egna tolkning och variant som jag är nöjd med.

Resposta de Weekly Revolt
Hela konceptet tycker jag om, väldigt tydlig app, bra pepp, bra med tips och trix. Recepten är bra utformade, vissa enklare, vissa mer tidskrävande. Dock jag som ej äter fisk och skaldjur skulle vilja ha mer tips på hur man kan byta ut det mot vegofärs / kyckling.

Resposta de Weekly Revolt
Bra och enkelt upplägg. En peppande Micke i lurarna håller motivationen uppe under passen. Stort plus att alla pass sparas och kan köras om och om igen.

Resposta de Weekly Revolt
Jag deltog i sommarens yoga kurs men tyckte inte alls det var i närheten av den upplevelse jag hade när jag gick WR66 för ett par år sedan. Varför ladda upp bilder då det inte blir någon återkoppling eller händer något. Jag uppskattade dock klasserna väldigt mycket. Lagom långa även om ett par av dom skulle kunna varit lite mer intensiva.

Resposta de Weekly Revolt
Jag har köpt både träningspass och kokböcker. Jag älskar konceptet och blev överraskad att de ar recept i boken som jag inte har i appen.
Så lätta att förstå och lätta att plocka fram när det behövs s.

Resposta de Weekly Revolt
Weekly revolt är enkelt. All träning görs hemma, men mycket är också lätt att ta med till sommarstugan, husbilen eller hotellet eftersom det finns i appen. Och alltid finns kvar i appen.
Varit lite struligt med just WR Yoga, passen laggar, appen funkar inte på surfplattan etc. Men feedback har kommit så de jobbar på det.
Och sen en Facebook-grupp för WR66 och en Community under resten av tiden med pepp och tips, och chans att ställa frågor.
Och massa god mat!

Resposta de Weekly Revolt
Fantastiskt god granola, snabb leverans. Men tycker tyvärr den är dyr.

Resposta de Weekly Revolt
WR gjorde det så lätt att investera i sin hälsa. Bra upplägg. God mat och roliga utmaningar. Peppen man får i grupperna gör att man ”får det gjort”. Bästa jag gjort för mig själv på länge. 🌟🌟🌟🌟🌟

Resposta de Weekly Revolt
Har hittills provat 5 program och alltid vart lika nöjd. WR erbjuder träning som blir av och supergoda recept som både går att bjuda till gäster och frysa in. Sedan jag började med WR har jag blivit piggare, gladare och sprungit livets första mil! Givetvis är ingenting gratis, så för att lyckas krävs det att man själv följer instruktionerna i programmen 🩷

Resposta de Weekly Revolt
Måltidsersättningar mint-choklad upplever jag för söt. Okej men finns godare av andra märken.

Resposta de Weekly Revolt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.