Wellshine Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos para cabelo

Wellshine is een Nederlands haarstyling merk met één overtuiging: salonkwaliteit hoort niet exclusief te zijn. We maken premium tools voor vrouwen die weten wat ze willen, haar dat er goed uitziet, elke dag, zonder in te leveren op kwaliteit of design. Ons merk is gebouwd op het idee dat een tool meer is dan een apparaat. Het gevoel waarmee je hem uitpakt, de uitstraling op je badkamertafel, het resultaat dat je ziet, dat alles maakt deel uit van de ervaring. Daarom besteden we evenveel aandacht aan het ontwerp en de verpakking als aan de technologie binnenin. Wellshine staat voor toegankelijk premium: tools die presteren op het niveau van de grote namen, in een prijsklasse die eerlijk voelt. Geen compromissen op het resultaat, wel op de prijs. We zijn er voor de vrouw die bewust kiest, die investeert in zichzelf, en die verwacht dat een merk dat serieus neemt.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

7 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Prachtige föhn

Prachtige föhn en een zeer goede service van Wellshine. Het bedrijf reageert razendsnel op al je vragen. Helaas ging mijn föhn na een tijdje stuk (kan gebeuren), maar ik appte het bedrijf en binnen 24 uur werd er al een nieuwe bezorgd.

17 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden en verbaasd over de kwaliteit

Verbaasd over de kwaliteit van Wellshine!

Dit is praktisch nog beter dan de Dyson. Zelf heb ik de Nova Pro van Wellshine en deze werkt zo fijn. Is niet zwaar in de hand, opzetstukken zijn makkelijk te wisselen. Ik krijg snel en mooie krullen met de krulkam. Beste nog aan dit product is dat je haar beschermd en minder snel beschadigd.

27 de maio de 2026

Echt een aanrader!

ZO tevreden! Zowel met de service als het product. Ik heb de Airstyler Nova besteld & ben erg blij met het resultaat. Hoe goed de krullen blijven zitten, aangezien ze áltijd erg snel uitzakken bij mijn haar, is dit nu NIET het geval! Na de levering had ik nog een aantal vragen en werd hier súper snel en aardig mee geholpen! Ik heb de Hairdryer Briza óók besteld en ben er van overtuigd dat ik, ook daar, erg tevreden mee ga zijn! Top producten!

27 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben echt super tevreden over de…

Ik ben echt super tevreden over de Wellshine föhn met opzetstukken! 😍
Mijn haar droogt veel sneller dan met mijn oude föhn en het blijft veel minder pluizig door de ionentechnologie. Vooral de diffuser werkt top voor volume en natuurlijke slag/krullen.

De verschillende opzetstukken zijn heel handig en klikken magnetisch vast, waardoor wisselen super makkelijk gaat. Ook fijn dat de föhn licht in de hand ligt en niet zo’n enorm hard geluid maakt.

Wat ik zelf echt een pluspunt vind:
• meerdere warmtestanden en snelheden
• coolshot functie
• compact maar toch krachtig
• haar voelt zachter en gladder aan na gebruik

Voor deze prijs echt een hele fijne föhn met luxe uitstraling. Zeker een aanrader als je graag thuis een beetje dat “net van de kapper” effect wilt ✨

Onlangs was ik ook de linker kruller kwijt, deze heb ik nog na gekregen

12 de maio de 2026

Top aankoop!

Ik heb de Wellshine Airstyler voor mijn vriendin gekocht en ze gebruikt hem bijna elke dag. Haar haar zit snel goed en krijgt veel meer volume zonder pluizig te worden. Zeker een goede aankoop!

8 de abril de 2026

Top top top!!!

Ik heb mijn Dyson Airwrap ingeruild voor de Wellshine 8-in-1 Airstyler en ik ben meer dan tevreden met deze keuze!
Het apparaat werkt meer dan goed en het drogen gaat zelfs een stuk sneller, vooral met mijn extensions. Mijn haar blijft ook mooi in model en voelt verzorgd aan.
Daarnaast was de levering snel, wat ook altijd een pluspunt is.

12 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.