WePlayAgain A/S Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Glimrende og kompetent rådgivning (via mail) i forbindelse med valg af “den helt rigtige” driver og fairway kølle (præcis til mig), og ikke mindst fornuftige priser på kvalitets udstyr. Levering fr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god oplevelse hele vejen igennem – både ved køb og returnering. Servicen var helt i top, og alt blev håndteret hurtigt, professionelt og med et smil. Det er præcis den slags kundeoplevelser, der... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse. Meget stort udvalg, næsten for meget til at overskue, men fik heldigvis god hjælp af de ansatte. Billige priser, dog ikke skiltet, men de havde nr som man kunne slå op på hje... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Was wirklich stört sind 3 Dinge! - 21 EUR Fracht - Lieferung an PackStation - wenn was nicht passt (z.B. Rücksendung), dann muss ich für die Kosten aufkommen (das macht die Sache fast unin... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para golfe

Escrito pela empresa

Vores ambition er, at være vores kunders foretrukne valg, når de søger brugt golfudstyr. Vores mission er at skabe værdi for vores kunder gennem en unik blanding af produkter og services, samtidig med at vi fremmer genbrug og bidrager til en cirkulær verden. Ved at vælge os, støtter du vores mission om at fremme bæredygtighed og opbygge Europas største platform for brugt golfudstyr. Sammen kan vi skabe en grønnere, mere tilgængelig og økonomisk fordelagtig golfverden. Tak for at du er med på rejsen!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

306 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg giver 1 ud af 5 stjerner.

Jeg giver 1 ud af 5 stjerner.
Den taske, jeg modtog, levede desværre ikke op til billederne på hjemmesiden, hvilket var en skuffelse.

Derudover oplevede jeg problemer med den lovede gratis fragt. Online fremgik det flere steder, at der var gratis fragt ved køb over 400 kr., og at man skulle være medlem af kundeklubben.

Jeg opfyldte begge betingelser, men blev alligevel opkrævet fragt.
Jeg kontaktede kundeservice med dokumentation i form af skærmbilleder. De fastholdt, at tilbuddet ikke gjaldt, og efterfølgende ophørte de med at besvare mine henvendelser.

Samlet set har dette givet mig en dårlig kundeoplevelse. Jeg er ikke tilfreds med hverken produktet eller håndteringen af sagen.

17 de julho de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er golfer på tredje år og har købt…

Er golfer på tredje år og har købt blandt andet en hydrid og flere køller ved WePlayAgain. Alt har været top kvalitet.

29 de março de 2026

Hej Berit

Mange tak for de søde ord 😊 Skønt at høre, at både hybriden og de andre køller har levet op til forventningerne, og at du har haft en god oplevelse som kunde hos os.

Vi håber at se dig igen!

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Jeg har kun gode ting at sige - udstyret lever til fulde op til det viste på hjemmesiden.

Det er ikke sidste gang jeg handler der, og jeg anbefaler gerne det samme til andre.

13 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Lasse

Mange tak for de flotte ord 😊 Det gør os virkelig glade at høre, at både servicen og udstyret har levet op til forventningerne.

Vi glæder os til at se dig igen

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Was wirklich stört sind 3 Dinge!

Was wirklich stört sind 3 Dinge!

- 21 EUR Fracht
- Lieferung an PackStation

(das macht die Sache fast uninteressant)

Ansonsten super!!! Das 9er Holz für Frau hatte super Qualität.

Danke - habe euch trotzdem schon weiter-empfohlen!!

Mycket bra

Allting var mycket bra. Servicen var bra och produkten var som lovat

Hej Michael

Tack så mycket för dina fina ord 😊 Det gläder oss verkligen att höra att både servicen och produkten levde upp till förväntningarna.

Vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver!

Bra produkter

Bra produkter till bra priser och snabb och trygg leverans.
Robert Kristoffersson

30 de junho de 2026

Hej Robert

Tack så mycket för din fina anmälan 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både produkterna, priserna och leveransen.

Vi hoppas att få hjälpa dig igen framöver!

Hurtig levering uden bøvl

Hurtig levering uden bøvl. Kvalitet svarer til vurderingen.

Hej Bjarne

Mange tak for din anmeldelse 😊

Bedste hilsner

Lätt och bra leverans

Lätt och bra leverans

27 de junho de 2026

Hej

Vad kul att höra att leveransen kändes smidig och enkel 😊
Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!

Vi ses gärna igen!

Bra vara till bra pris

Bra pris, bra beskrivning av varan och snabb leverans!

27 de junho de 2026

Hej Kenneth

Vad roligt att höra – bra pris, träffsäker beskrivning och snabb leverans, precis så vill vi ha det 😊

Hoppas vi ses igen!

Ottimo servizio

Molto efficente.

Ciao

Grazie mille per la tua recensione 😊 Siamo felici che il servizio sia stato efficiente!

A presto!

Con i migliori saluti

Quick delivery

Quick delivery. Product accurately described on website

Hi Anders

Great to hear the delivery was quick and everything matched the website description 😊 Thanks for taking the time to leave a review!

Hope to see you again!

Best regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varen var helt som beskrevet.

Varen var helt som beskrevet.
Hurtig levering , Perfekt !

2 de julho de 2026

Hej

Perfekt er lige ordet – dejligt at høre, at varen matchede beskrivelsen, og at leveringen gik hurtigt 😊

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse

Bra service

Bra service, effektiv och snabbt

Hej Sara

Vad kul att höra – effektivt och snabbt är precis vad vi strävar efter 😊

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme, hoppas vi ses igen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

been trying to get in contact for weeks…

been trying to get in contact for weeks about a broken putter. and now i have problem a problem shipping back a driver that wasnt for me and im afraid im not going to get helt with this in week either.. im looking for refunds but if enough time goes i wont get one. i hope thats not the plan here.

Hi Simon,

We're sorry to hear you felt you didn't get a response — however, we can't actually see any previous inquiries from you regarding this.

That said, we can see that you've since been in dialogue with our customer service team and found a solution together.

If there's anything still outstanding, please don't hesitate to reach out to us directly, and we'll make sure to help you sort it out.

Best regards,

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Varen levede op til forventningerne og så ud som på de fotos der var på hjemmesiden.

Hej,

Skønt at høre, at leveringen var hurtig, og at varen både levede op til forventningerne og matchede billederne på hjemmesiden 😊

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – vi håber at se dig igen!

Køb af golftilbehør

Hurtigt og nemt

Hej Kirtsten

Dejligt at høre, at det både gik hurtigt og var nemt 😊

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse

WePlayAgain ⛳️

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais