Echt een aanrader, als je wilt stoppen met roken. Fijne behandelaar die je sirieus neemt. De wekelijkse bel afspraken zijn naast de vergoede hulpmiddelen een goede stok achter de deur! Goede hand... Ver mais
Ik was bijna 5 jaar een serial-vaper, maar het is me toch in 1x gelukt om ermee te stoppen. Ik heb een korte periode nicotinepleisters gebruikt en deelgenomen aan de online groepssessies van WeQuit. E... Ver mais
Ze zijn ontzettend professioneel. Je meld je aan, en ze nemen snel contact met je op. Groepssessies op afgesproken tijdstippen. Behandelaar was geen 'coach' die een dagcursus had gevolgd maar had in... Ver mais
It’s fascinating to know you can quit smoking with WeQuit… in theory. Unfortunately, I registered a month ago and still haven’t been able to get any support. I work as a store manager, usually 09:00... Ver mais
Ons programma om te stoppen met roken en vapen is gebaseerd op een bewezen effectieve methode: cognitieve gedragstherapie in combinatie met nicotinevervangers (indien je die wenst te gebruiken). Het traject: In 6 online sessies stop jij onder begeleiding van een psycholoog, blijvend met roken en vapen. Dit kan samen met een klein groepje medestoppers, of 1 op 1 met je behandelaar. Je krijgt een werkboek en we bieden gratis nazorg. Kosteloos: Het hele traject is kosteloos. Verzekeraars vergoeden ons traject 1x per kalenderjaar, 100%, inclusief nicotinevervangers of medicatie. Geen wachtlijst: je kunt jezelf direct online inplannen en binnen 3 dagen stoppen met roken en vapen.
beyond Republica Campus, Papaverhof 59, 1032 LX, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Coaches zijn ervaren mensen. Weten de valkuilen bij stoppen met roken en bieden een handvat.
Ze oordelen niet, geen goed of fout maar kijken naar jou als persoon, waar liggen je krachten en nemen je daarin mee

Sterke Motiverende Coaching voor het stoppen van roken

Resposta de WeQuit
Fijne begeleiding elke week door Wouter. En door de groep heb je ook steun aan elkaar en een stok achter de deur om te stoppen. Maand rookvrij door WeQuit!

Resposta de WeQuit
Nog steeds na twee maanden van het roken af, gelukkig werkt het programma van We Quit goed.
Ik ben jullie zeer dankbaar!

Resposta de WeQuit
The program is well organized. Starting emails include all necessary information before you start the sessions. Coach (Tom) was very supportive, well prepared and on time during all the sessions. Follow up sessions are applicable after the competition of the main program. Recomended 100%
I'm smoking free 31 days and know how to continue this journey! You should start yesterday 😉☺️

Resposta de WeQuit
Professionele begripvolle en vriendelijke begelijding.

Resposta de WeQuit
Fijne steun in de beginperiode van het stoppen met roken

Resposta de WeQuit
WeQuit biedt alle hulp die nodig is om met het roken te stoppen
WeQuit regelt alles van af medicatie via een arts en de nationale apotheek maar regelt ook eventueel pleisters of zuigtabletten.
De sessies die in kleine groep wordt gedaan is in één woord heel duidelijk door de coach die aan de hand van het hulpboek tekst en uitleg geeft op een rustige en duidelijke wijze. Het waren 6 sessies en ik was verrast dat ik alle sessies al voorbij zijn maar er is ook nog een mogelijkheid voor een extra sessie wanneer je het moeilijk heb en weer wilt roken

Resposta de WeQuit
Goede online coaching en de benodigde hulpmiddelen snel in huis

Resposta de WeQuit
Een hele goede begeleiding en je hoeft het niet alleen te doen
Grotere kans dat je gestopt blijft

Resposta de WeQuit
That was a good 6 week program, really helped me with quitting smoking. Recommend anyone who really has the thoughts of quitting to sign up for it and give it a try!
Goede coaching, zeer goed geholpen. Denken mee.

Resposta de WeQuit
Elke roker wil stoppen, maar de tijd is nooit juist...toch?! voor mij hielp het enorm mij in te schrijven voor de 6 sessies van WeQUIT. Goed begeleidt, samen met gelijkgestemde... een goede stok achter de deur. Fijn werkboek met nuttige tips en oefeningen, waardoor het voor jezelf duidelijk word waarom je wilt stoppen, maar ook gestopt wilt blijven...en Hoe!! De sessies waren prettig en informeel, en een fijn moment in de week om je twijfels te delen maar ook je successen! al met al een zeer goede ervaring en begeleiding! ik kan het echt aanraden. Inmiddels bijna 2mnd gestopt, voel me super!! en ondanks dat de sessies inmiddels gestopt zijn denk ik nog vaak aan de tips en trics!!

Resposta de WeQuit
Ze hebben naar me geluisterd en gedaan wat ik vroeg. Kon zelf de hulpmiddelen kiezen. In mijn geval de pilletjes. Ben de naam vergeten maar ze worden in Polen gemaakt sinds de jaren 60.
Ben vervolgens geholpen door Maraise en ik kan haar iedereen aanraden. Wat een topper. Ook zij heeft goed naar mijn behoeftes en valkuilen geluisterd en ze neemt nog steeds af en toe contact op om te vragen hoe het met me gaat.
Ik ben nog steeds gestopt! Geen een sigaret, geen een sigaar en geen een jointje meer gerookt en dat had ik zonder hulp niet gered! (Geloof me, een keer of honderd geprobeerd). Ik zit nu op 142 dagen.
Ontzettend dankbaar en ik hoop dat anderen net zo goed geholpen worden als dat ik geholpen ben.

Resposta de WeQuit
Na jaren is het eindelijk gelukt

Resposta de WeQuit
Ik ben blij dat ik hier aan mee heb gedaan, want nu is het eindelijk gelukt om te stoppen.
Goede begeleiding en voldoende hulpmiddelen!

Resposta de WeQuit
Voordat de cursus begon ben ik gestopt en heb geen sigaret meer aangeraakt. De begeleiding was prima en de mede-stoppers hebben elkaar goed geholpen.

Resposta de WeQuit
Hallo. Ik heb gebruik gemaakt van WEQUIT , ze helpen je echt goed ,om je er door heen te helpen ,in je stop poging .mij is het gelukt , de sessies waren goed, heb het in combinatie met nicotine pleister en zuigtabletten. . Ik raad het iedereen aan. Heb 28 jaar gerookt .2 pakken per dag als het mij lukt , moet het iedereen lukken veel succes

Resposta de WeQuit
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.