Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een aanrader, als je wilt stoppen met roken. Fijne behandelaar die je sirieus neemt. De wekelijkse bel afspraken zijn naast de vergoede hulpmiddelen een goede stok achter de deur! Goede hand... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was bijna 5 jaar een serial-vaper, maar het is me toch in 1x gelukt om ermee te stoppen. Ik heb een korte periode nicotinepleisters gebruikt en deelgenomen aan de online groepssessies van WeQuit. E... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze zijn ontzettend professioneel. Je meld je aan, en ze nemen snel contact met je op. Groepssessies op afgesproken tijdstippen. Behandelaar was geen 'coach' die een dagcursus had gevolgd maar had in... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

It’s fascinating to know you can quit smoking with WeQuit… in theory. Unfortunately, I registered a month ago and still haven’t been able to get any support. I work as a store manager, usually 09:00... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Psicólogo
  2. Centro de Aconselhamento
  3. Escola de Formação em Atendimento de Emergência
  4. Serviço de saúde mental

Ons programma om te stoppen met roken en vapen is gebaseerd op een bewezen effectieve methode: cognitieve gedragstherapie in combinatie met nicotinevervangers (indien je die wenst te gebruiken). Het traject: In 6 online sessies stop jij onder begeleiding van een psycholoog, blijvend met roken en vapen. Dit kan samen met een klein groepje medestoppers, of 1 op 1 met je behandelaar. Je krijgt een werkboek en we bieden gratis nazorg. Kosteloos: Het hele traject is kosteloos. Verzekeraars vergoeden ons traject 1x per kalenderjaar, 100%, inclusief nicotinevervangers of medicatie. Geen wachtlijst: je kunt jezelf direct online inplannen en binnen 3 dagen stoppen met roken en vapen.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

244 avaliações

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

WeQuit heeft mij goed geholpen!

WeQuit heeft mij goed geholpen met het stoppen met roken onder ‘n gedegen begeleiding die het proces van stoppen mogelijk heeft gemaakt

12 de novembro de 2024

Wat goed, dankjewel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great therapist team and support material

Janneke, psychologist of the program, made the entire experience seamless and smooth.

after reviewing my nicotine daily needs, received my support package in consultation with my therapist.

and weekly touch points + guide helped greatly.

these people know about addiction and how to handle it. 1 month clean and keep going, fingers crossed i will escape free after 20 years of vaping

15 de novembro de 2024

Resposta de WeQuit

Good to hear you are so satisfied. Thank you for the review!

Roker vrouw 62 jaar pakje per dag

Roker vrouw 62 jaar pakje per dag, gestopt met hulp van We Quit niet in een groep individueel met ondersteuning. Top duidelijke uitleg juiste ondersteuning ! Werkboek pleisters snoepjes alles wordt vergoed wel actief deelnemen 6 sessies maar zeker de moeite waard bedankt Marije !! Vandaag 6 weken rookvrij !

13 de novembro de 2024

Super!!

Excellent service

Excellent service. Highly recommended if you want to stop smoking. Lots of support to get you through it.

18 de outubro de 2024

Thank you!

Goede begeleiding

Goede begeleiding, goede communicatie, duidelijkheid.

12 de novembro de 2024

Resposta de WeQuit

Bedankt voor je deelname!

Tevreden en rook vrij

Goede ervaring met pleisters en zuig tablet en gespreken met coats ben k nu 6 weken rook vrij en ben er tevreden over dat

7 de novembro de 2024

Resposta de WeQuit

Wat goed! bedankt voor je deelname!

Goede begeleiding

Goede begeleiding, in groepsverband gestopt met roken jammer dat ik het niet eerder had geprobeerd op deze manier

8 de novembro de 2024

Resposta de WeQuit

Beter laat dan nooit :) fijn dat het gelukt is

Miałam sesje z Janneke

Miałam sesje z Janneke. Muszę przyznać że obawiałam się rzucenia palenia lecz Janneke pomogła mi przejść cały ten proces. Minęło już 5 miesięcy jak nie palę i jestem bardzo szczęśliwa. Dziękuję!

7 de agosto de 2024

Resposta de WeQuit

Thank you for your positive review!

Top begeleiding

Hele goede begeleiding gehad.
vriendelijk en professioneel.
Alles goed geregeld met pleisters en tabletten.
Ben nu 6 weken gestopt en het gaat goed

25 de outubro de 2024

Resposta de WeQuit

Proficiat met het resultaat!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De persoonlijke begeleiding was meer dan fantastisch!

De persoonlijke begeleiding was meer dan fantastisch. De wijze waarop zelfreflectie direct wordt aangezet is bijzonder prettig en geeft het zelfvertrouwen een boost! Deze psychologe houdt de spiegel voor bij wat je zegt en wat je eigenlijk nog meer wilt delen over de valkuilen en je gevoel bij de beslissing te stoppen met roken. Dit was een succesvol traject: IK ROOK NOOIT MEER!

18 de outubro de 2024

Resposta de WeQuit

Wat super dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Bedabkt voor je deelname en review.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact
5 x een online meting dat kan 1 op 1 of in groeps verband
Ik heb de groepsverband gekozen niet dat ik daar zelf nu zo gek op ben
Maar ik moet zeggen dat was goed , horen dat je niet alleen bent die het af en toe moeilijk heeft er van elkaars ervaringen leren

Ik ben daardoor na 35 jaar wel van het roken af

9 de outubro de 2024

Resposta de WeQuit

Bedankt voor je deelname en review en gefeliciteerd met het resultaat!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste manier op de stoppen

Met medicijnen gestopt en na 1 dag niet meer gerookt. heel makkelijk en super super relaxed
Heel fijn met coach Janneke.

3 de outubro de 2024

Resposta de WeQuit

Wat fijn dat je tevreden bent. Bedankt voor je deelname en review.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeker een aanrader

Alle hulpmiddelen voorhanden die je nodig kunt hebben om te stoppen met roken. 6 video sessies met de behandelaar en mede stoppers om ervaringen te delen en nieuwe methoden te leren om gestopt te blijven. Bovendien word dit vergoed door de zorgverzekering.

1 de outubro de 2024

Resposta de WeQuit

Bedankt voor je deelname!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn begeleid traject!

Heel fijn begeleid traject!
Je ontvangt een werkbroek waarbij je met effectieve opdrachten je rookgedrag in kaart gaat brengen. In gesprek met een coach zal je dit gedrag bespreken om ervoor te zorgen dat je nieuw aangeleerd gedrag blijvend zal zijn. In dit traject werd ik begeleid door iemand die zelf als ervaringsdeskundige is te omschrijven. Hierdoor is het fijn om je ervaringen te delen.

26 de setembro de 2024

Resposta de WeQuit

Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review.

Algemeen goede ervaring

Goede ervaring met de groepsgesprekken. Fijn advies en ondersteuning om te stoppen met roken.

24 de setembro de 2024

Bedankt voor je review Eddy

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.