Finger weg von solchen Lieferanten! Wir haben die Schlitten bestellt und mit Verapätung bekommen. Bei der Bestellung wurde uns versichert, dass die Ware rechtzeitin ankommt. Die Schlitten haben... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Product snel en conform afspraak geleverd. Prima verzorgd. Product net in gebruik dus over kwaliteit valt nog niet veel te zeggen. Mobiele website deed raar met kortingcode. De aanbieding was blij... Ver mais
Via de website vond ik niet dat je alle informatie kreeg. Op het internet circuleren ook verschillende reviews. Wij bestelden inlineskates. Die waren niet echt duur, maar voor een eerste exemplaar (do... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Wheelz4kids heeft u keuze uit het grootste assortiment Heelys, stuntsteps, longboards, skateboards, rollerskates en bescherming, fietsen, skelters, sportkleding en accessoires en speelgoed.
Informações de contato
Oss, Holanda
- info@wheelz4kids.com
- wheelz4kids.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle en goede service
Snelle levering van de producten.
In 1 woord perfect!
Voor mijn dochtertje haar 6e verjaardag haar 1e rolschaatsen hier besteld. (Champz Champz verstelbare rolachaatsen) Duidelijk bestelproces en afhandeling. Goed en stevig verpakt ontvangen en de rolschaatsen zelf waren een groot succes! Ze was er super blij mee. Vooral met de helm en div. beschermers erbij (als 1 totaal pakket besteld). Direct gepast en gaan oefenen. Zijn zeer fijne rolschaatsen met genoeg steun. Zodra ze deze niet meer past, komen we hier zeker weer terug voor nieuwe.

Top Ware
Top Ware. Sehr schneller Versand. Bin sehr zufrieden!

Review skateboards.
Voor het gene wat wij al besteld hebben zijn we erg tevreden mee, er zijn ook apparte setjes te koop en alles om te onderhouden. Ook is alles netjes georganiseerd en goed geregeld. Over de producten valt niks op te merken en werken super!

Resposta da wheelz4kids.com
We hebben een pennyboard besteld bij…
We hebben een pennyboard besteld bij wheelz4kids omdat de service goed is, prijs/kwalitatief is ook goed!
Nadat ik mijn bestelling eind februari…
Nadat ik mijn bestelling eind februari heb geplaatst zou het op 3/3 verzonden worden. Dit werd uitgesteld wegens een container probleem naar 11/3
Gisteren gebelt met ze maar de dame in kwestie kon niks voor mij doen en het alleen doorgeven aan de klantenservice.......en vandaag boem! Opeens is het direct verzonden en komen de twee stepjes voor mijn dochters morgen dan eindelijk aan

Sehr schönes Produkt
Sehr schönes Produkt. Eine sehr gute Wahl in Bezug auf das Preis/Leistungs - Verhältnis.
Uitstekende service en kwaliteit!
Website is zeer gebruiksvriendelijk. Zeer snelle levering en skateboard van uitstekende kwaliteit! Mijn dochter heeft er alvast veel plezier mee beleefd!

Skeelers
Leuke skeelers gekocht voor mijn zoontje zien er super leuk uit en mijn zoon vind ze fijn em dat voor een leuk prijsje

Resposta da wheelz4kids.com
Fantastisch product geleverd gekregen…
Fantastisch product geleverd gekregen van wheelz4kids.com degelijk, kwalitatief goed en fijn materiaal. Erg blij met de levering snelheid en het spelplezier

Hele slechte service.
Hele slechte service.
Skeelers besteld, echter ze rijden veel te zwaar. geen mogelijkheid om te retourneren, want al gebruikt. Ja, hoe weet ik anders of ze goed rijden??? Als ik een jas gekocht heb en na 2 dagen loopt de rits niet goed, mag ik hem ook gewoon retour doen. Oplossing vanuit hun: nieuwe wieltjes bij hun bestellen, nou, dacht het niet hoor!!
NB: Het is trouwens niet waar dat je ze niet mag retourneren, er kan enkel wat afgetrokken worden voor gebruiksschade. Ze zijn aangesloten bij Webwinkelkeur

Wheelz4kidz.com
We hebben hier vaker bestellingen geplaatst. Er wordt altijd snel geleverd, erg fijn.

Resposta da wheelz4kids.com
Snelle levering rare mobiele website kortingcode …
Mobiele website deed raar met kortingcode. De aanbieding was blijkbaar ook kortingscode zonder dat je het zag. Toen ik een andere kortingcode invulde ging de aanbieding weg en moest ik meer betalen. Weghalen kortingcode lukt ook niet.... toen maar via ander device bestelling gedaan.

Resposta da wheelz4kids.com
Snelle levering. Het longboard is precies wat we er van verwachten :)

Goede prijs
Ruime keuze, goede prijzen en snelle levering. Goede kwaliteit skateboards gekocht voor de kinderen.

Top kwaliteit en service
Product van goede kwaliteit. Zeer snelle levering.

Resposta da wheelz4kids.com
Goed/mooi product werkt prima snelle…
Goed/mooi product werkt prima snelle levering.

Gewoon perfect
Wat ik zag is wat ik kreeg en op de afgesproken tijd zonder enige hobbel of bobbel. Perfectie!!