Finger weg von solchen Lieferanten! Wir haben die Schlitten bestellt und mit Verapätung bekommen. Bei der Bestellung wurde uns versichert, dass die Ware rechtzeitin ankommt. Die Schlitten haben... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voor mijn dochtertje haar 6e verjaardag haar 1e rolschaatsen hier besteld. (Champz Champz verstelbare rolachaatsen) Duidelijk bestelproces en afhandeling. Goed en stevig verpakt ontvangen en de rolsch... Ver mais
Product snel en conform afspraak geleverd. Prima verzorgd. Product net in gebruik dus over kwaliteit valt nog niet veel te zeggen. Mobiele website deed raar met kortingcode. De aanbieding was blij... Ver mais
Via de website vond ik niet dat je alle informatie kreeg. Op het internet circuleren ook verschillende reviews. Wij bestelden inlineskates. Die waren niet echt duur, maar voor een eerste exemplaar (do... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Wheelz4kids heeft u keuze uit het grootste assortiment Heelys, stuntsteps, longboards, skateboards, rollerskates en bescherming, fietsen, skelters, sportkleding en accessoires en speelgoed.
Informações de contato
Oss, Holanda
- info@wheelz4kids.com
- wheelz4kids.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Schoolvoorbeeld van iemand blij maken met een dooie mus..
Op 14 mei een scherpe aanbieding gekocht bij Wheelz4Kidz, betaling geaccepteerd, niets aan de hand. Kind helemaal blij met haar stuntstep. 16 mei bericht dat 'men zojuist uit het magazijn heeft gehoord dat...niet meer leverbaar... blablabla' Op de site staat hij gewoon nog te koop, voor het normale bedrag. Ze kunnen hem dus gewoon uitleveren voor het bedrag waarvoor wij hem gekocht hebben en het bedrag dat zij geaccepteerd hebben. Dan moet je in het bestelproces ervoor zorgen dat ik hem niet kan bestellen/afrekenen als de aanbieding voorbij is of je voorraad op is. Conclusie: een verdrietig kind rijker, een klant armer...Dit is een onbetrouwbare amateuristische webshop waar je met een grote boog omheen moet internetten. 2 sterren want ik heb wel m'n geld terug.
Tevreden
Mooi aanbod. Goed geslaagd met een leuke korting! En ook erg snel in huis! En mijn zoontje is erg blij met de step.
Leuk skateboard
Leuk skateboard , op de website staat bij dit product een plaatje van 4 verschillende, jammer dat deze niet allemaal onder dezelfde verkoopprijs vielen...
Schnelle Lieferung.
Schnelle Lieferung.
Einfacher Zusammenbau.
Kind ist glücklich! :)
Makkelijk besteld en betaald
Makkelijk besteld en betaald! Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de levering! Product valt erg in smaak!
Super step!
Hadden al een Dino step voor onze oudste, deze nu voor het kleine broertje voor z'n verjaardag besteld. Super tevreden, de oudste gaat als een speer!
Eerste ervaring is heel positief!
Een leuke prijs, doen wat ze zeggen, snelle verzending/levering, goed verpakt!
Fijne skeelers
Fijne skeelers. Snel geleverd goede prijs. Fijne website
Super mooi skateboard besteld voor onze…
Super mooi skateboard besteld voor onze zoon van 8 jaar. Heel netjes ingepakt en volgende dag ontvangen. Top!
Sehr schöner Kinderroller
Sehr schöner Kinderroller, einfach zu bedienen auch für die ganz Kleinen.
Vor allem die tollen Farben haben uns überzeugt. Wir sind sehr zufrieden!
Schneller Versand
Schneller Versand, die Ware wie beschrieben. Gerne wieder.
Top geregeld
Scherpe prijs en snelle levering! Ik raad het iedereen aan!
zeer tevreden over kwaliteit
zeer tevreden over kwaliteit, service en snelle levering
Het is een mooie step
Het is een mooie step. Wij hadden alleen niet begrepen dat het stuur normaal werkt maar je moet naar links en naar rechts duwen.
Mädchen Inline blau,pink
Hallo, der Versand ging schnell.
Die Inline sehen aus wie auf dem Bild.
Es wird ein Geburtstagsgeschenk, daher haben wir sie noch nicht getestet. Aber die Qualität scheint sehr gut zu sein.
Super snelle levering en goede…
Super snelle levering en goede producten.
Snelle levering binnen 1 dag
Snelle levering binnen 1 dag! Goede prijs/kwaliteit verhouding. De kwaliteit is perfect van de geleverde producten.
Goede site en snelle levering.
Item zoals beschreven
Item zoals beschreven , prijs kwaliteit dik in orde
Inkom hier zeker nog terug om te bestellen , zeker met de grote keuze die je hebt op deze site en de scherpe prijzen!!!
Het board is echt super
Het board is echt super, en dat voor deze prijs. Ook de service was goed!