Finger weg von solchen Lieferanten! Wir haben die Schlitten bestellt und mit Verapätung bekommen. Bei der Bestellung wurde uns versichert, dass die Ware rechtzeitin ankommt. Die Schlitten haben... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voor mijn dochtertje haar 6e verjaardag haar 1e rolschaatsen hier besteld. (Champz Champz verstelbare rolachaatsen) Duidelijk bestelproces en afhandeling. Goed en stevig verpakt ontvangen en de rolsch... Ver mais
Product snel en conform afspraak geleverd. Prima verzorgd. Product net in gebruik dus over kwaliteit valt nog niet veel te zeggen. Mobiele website deed raar met kortingcode. De aanbieding was blij... Ver mais
Via de website vond ik niet dat je alle informatie kreeg. Op het internet circuleren ook verschillende reviews. Wij bestelden inlineskates. Die waren niet echt duur, maar voor een eerste exemplaar (do... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Wheelz4kids heeft u keuze uit het grootste assortiment Heelys, stuntsteps, longboards, skateboards, rollerskates en bescherming, fietsen, skelters, sportkleding en accessoires en speelgoed.
Informações de contato
Oss, Holanda
- info@wheelz4kids.com
- wheelz4kids.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Skeelers voor mijn zoontje
De verzending was enorm snel, na 1 dag hadden wij deze skeelers al in huis.
Met de kwaliteit, de comfort en de aangegeven maten zijn wij zeer tevreden. Ondanks de kieskeurigheid van mijn zoontje geeft hij aan dat deze skeelers heel lekker zitten en hij racet er zo mee weg
Leuke en kwalitatief goede meisjesschaatsen
Leuke en kwalitatief goede meisjesschaatsen,ze zijn in de lengte en breedte verstelbaar ,wat voor nog in de groei zijnde kinderen belangrijk is
Wij zijn dik tevreden.
Vlak voor kerst een fietshelm voor onze dochter besteld. Gezien de drukte voor kerst hadden we de helm pas na de kerst verwacht, maar we hadden hem de volgende dag (en dus nog voor kerst) in huis. De helm voldeet ook aan onze verwachting. Dus wij zijn dik tevreden.
Sehr gut
Das Produkt entspricht genau dem, was wir erwartet haben. Unser Kind hat Freude damit und das Board ist am 24.12. gerade noch rechtzeitig vor Weihnachten angekommen. Das war etwas knapp und ich wurde schon nervös, deshalb ein Stern Abzug ;)
Snelle levering ondanks kerstperiode en…
Snelle levering ondanks kerstperiode en lockdown, product zoals beschreven
Super für die ersten Rutschversuche
Super für die ersten Rutschversuche.
Leicht und gut händelbar.
Die Schnallen machen bisher einen guten Eindruck.
Schnell und zuverlässig
Schnelle und zuverlässige Lieferung. Die Beschreibung könnte etwas übersichtlicher sein, aber insgesamt sehr zufrieden!
Schnell uns zuverlässig
Schnell uns zuverlässig. Top Preis Leistung
Produkt wie beschrieben alles top
Produkt wie beschrieben alles top, Lieferung ging auch ohne Probleme war ca 6-7 Tage später da. Alles perfekt immer gerne wieder bin sehr zufrieden.
Ich habe hier zum ersten Mal bestellt…
Ich habe hier zum ersten Mal bestellt und ich bin sehr zufrieden! Schnelle lieferung, gute Verpackung und es war alles in Ordnung!
hoi met wim mijn ervaring
hoi met wim
ik heb snowboots bij je besteld
en heb ze gisteren ontvangen
ze zijn zoals we verwacht hadden
hele mooie en een goede kwaliteit
ook de prijs was heel gunstig
bedankt en tot een volgende keer
groeten wim

Resposta da wheelz4kids.com
slechte communicatie en geen levering...
Als je de algemene voorwaarden leest zijn ze heel pro-actief in hun communicatie, het tegendeel is waar.
Woensdag half november een bestelling geplaatst voor bijna 100 euro, de producten waren op voorraad.
Eind november nog niets gehoord, dus er zelf maar achteraan gemaild. Op 1 december een excuses voor het ongemak en de belofte dat het ruim voor kerstmis bij ons zou zijn.
Vervolgens blijft het stil en pas als ik zelf mail, komt er een reactie van "nog even geduld". Inmiddels is het 22 december en er is nog steeds geen bevestiging van het versturen binnen. Ik heb daarom de bestelling geannuleerd.
Edit: Binnen een paar dagen was het geld teruggestort, dat ging gelukkig goed. Bedankt voor de gemaakte excuses. Einde edit.

Helaas
Helaas , bericht ontvangen dathij donderdag geleverd zou worden . Nu is het zondag maar mog niets ontvangen

Beschädigt und von bescheidener Qualität
Leider war eine Strebe des Rodelschlittens erheblich beschädigt. Da die Verpackung makellos war, muss der Schlitten schon mit dem deutlich sichtbaren Mangel verpackt worden sein - was auf fehlende Endkontrolle vor dem Versand schließen lässt. Der Schlitten selbst ist grob zusammengezimmert - die Streben des Schlittens passen nicht richtig in die dafür vorgesehenen Kerben der Holme.

Resposta da wheelz4kids.com
Die Ware ist bisher nicht angekommen
Die Ware ist bisher nicht angekommen, trotzdem werde ich nach einer Bewertung gefragt.

Gerne wieder
Gerne wieder. Schöner Schlitten, pünktliche Lieferung
Zeer tevreden
Snelle levering.
Top product dat voldoet aan de verwachtingen.
Excellent product
Excellent product. Quality wood and quality made. I'm very satisfied with it.
Snelle levering, blij met mijn aankoop
Website is makkelijk te navigeren. Bestelling was binnen een paar stappen afgerond en de bestelling was de volgende dag al in huis. Heel blij met mijn nieuwe schaatsen en met het bestelproces. Aanrader!