WhiteParts.dkAvaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service fra enden til anden. Havde en 3 år gammel vaskemaskine som gik død. Hurtig udrykning og super professionel service. 4 dage efter kom den nye del hjem og konen var glad igen. Pris... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et filter, men fandt ud af den ikke passede og bad whiteparts om at annullere ordren efter nogle timer. Der gik ikke lang tid før det blev bekræftet. Ofte oplever jeg at supporten tager for... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når ens trofaste Asko vaskemaskine bliver træt i sine støddæmpere, er det fint, at man nemt og hurtigt få fat i nogle nye hos WhiteParts. Med en god del fingerfærdighed, kan man endda selv skifte dem,... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har en sag I vores boligselskab. Whiteparts korsør har bare været de bedste. Hjælpsomme hele vejen. Så vi fik tilbudt et brugt komfur mens sagen køre. Levering af det komfur var så professionell... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Ferramentas

Escrito pela empresa

WhiteParts.dk er et landsdækkende reservedels firma som sælger billige kvalitets reservedele, og tilbehør til husholdningsapparater og hvidevarer. Vi forhandler reservedele til kendte mærkevarer og leverer direkte til kunden inden for 1- 5 hverdage, afhængigt om det er lager eller fjernlager. Vi vil være danmarks førende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehør, og vi udvider derfor løbende sortimentet i vores shop. Vores dygtige serviceteknikere har mange års erfaring og tilbyder professionel rådgivning når det gælder produktvalg og montering. Hvidevarer kræver vedligeholdelse, så hos WhiteParts.dk findes der altid nyttige informationer og gode råd om vedligeholdelse så unødige reparationer kan undgås. Vision At være Danmarks førende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehør til husholdningsapparater og hvidevarer, og tilbyde kunden et højt serviceniveau samt et bredt udvalg af reservedele og tilbehør til kendte mærkevarer. Mission Tilfredse kunder, og et højt serviceniveau der overgår kundens forventninger. Forretningside At være danskernes foretrukne indkøbs sted for reservedele og tilbehør til husholdningsapparater og hvidevarer både til private og erhverv.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

25 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kurv til opvaskemaskine

Nederste kurv til opvaskemaskine blev bestilt. Varen blev hurtigt leveret og var som forventet. Dog irriterende at den havde en mindre skramme som var formentlig var påført at transportfirmaet. Trods dette tak for en god handel

2 de julho de 2024

Hej Jesper,

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er glade for at høre, at du trods alt havde en god oplevelse med dit køb.
Er det fejl eller mangler på modtagende varer, så anbefaler vi altid at vores kunder kontakter os, så vi sammen kan finde en løsning.

Vi håber meget, at vi ser dig på shoppen en anden god gang, hvis du skulle få brug for reservedele eller tilbehør til dine hvidevarer.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

2 de julho de 2024

Hej Pia,

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi håber meget, at vi ser dig på shoppen en anden god gang, hvis du skulle få brug for reservedele.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produktet lever fuldt op til…

Produktet lever fuldt op til forventningerne

3 de junho de 2024

Hej Ulrich,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Hvor er vi glade for at høre, at er tilfreds med din bestilte vare.

Husk du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp eller blot har nogle spørgsmål.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt levering er altid velkomment !

Står man akut og skal bruge en reservedel e.l., så sætter man stor pris på at varen kommer indenfor 2 hverdage.

29 de abril de 2024

Hej Michael,
Du skal have mange tak for din anmeldelse!
Vi er klar over at vores varer ofte er noget man virkelig står og mangler, så vi forsøger altid at få det ud af døren så hurtigt som muligt - vi er glade for det lykkedes!

Husk du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp eller har nogle spørgsmål.

Du må have en god dag.

WhiteParts.dk teamet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde ikke hørt om siden før

Havde ikke hørt om siden før, men fandt dem på Google. Lynhurtig levering og ingen problemer.

30 de abril de 2024

Hej Mark
Du skal have mange tak for din anmeldelse!
Hvor er vi glade for du fandt frem til os!

Du må have en god dag.

WhiteParts.dk teamet.

Hurtigt levering

Hurtigt levering

29 de abril de 2024

Hej Kurt,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Hvor er vi glade for at høre, at du oplevende en hurtig levering af dine bestilte varer.

God kundeservice

God kundeservice. Hurtig levering.

3 de abril de 2024

Hej Mette,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Hvor er vi glade for at høre, at du oplevende en hurtig levering af dine bestilte varer samt havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Super hurtig levering og god service

Super hurtig levering og god service

2 de abril de 2024

Hej Zenia,

Vi er glade for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Endvidere er vi også rigtig glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering og god service.

Vi håber at se dig på webshoppen en anden gang du skulle få brug for reservedele eller tilbehør til dine hvidevarer.

Hej Keld,

Tilfreds

👍🏼

Hurtig levering og varen var som beskrevet 👌🏼

4 de março de 2024

Hej Ditte

Tusinde tak fordi du havde lyst til at anmelde os her på Trustpilot.

Du ønskes en god dag.

Hej Lars,

Vi er glade for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Endvidere er vi også rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med den rådgivning du fik.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God support, priser og levering

God og høflig dansk telefonsupport, kort ventetid. Har både originale og uoriginale dele. Attraktive priser og 2 dages leveringstid. Vil klart anbefale whiteparts.dk til andre.

26 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Hej Ruben,

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os på WhiteParts.dk og hat haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Husk du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.

Venlig og tålmodig hjælp

Hej,

Tusinde tak fordi du have lyst til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Det glæder os at høre, at du oplevede en venlig og tålmodig hjælp.

Vi håber at du har lyst til at besøge vores hjemmeside hvis du har brug for reservedele eller tilbehør til dine hvidevarer en anden gang.

Du må have en rigtig god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var super perfekt varen kom som den…

Alt var super perfekt varen kom som den skulle være kun en positiv oplevelse

5 de fevereiro de 2024

Hej Steffen,

Tusinde tak fordi du have lyst til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse og at varen levede op til dine forventninger.

Vi håber meget, at vi ser dig på shoppen en anden god gang.

Du må have en rigtig dejlig dag.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Som forventet

5 de fevereiro de 2024

Hej Jeppe,

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi håber meget, at vi ser dig på shoppen en anden god gang, hvis du skulle få brug for reservedele eller tilbehør til dine hvidevare.

God oplevelse …

Jeg fandt hvad jeg søgte og varen blev leveret med det samme.

Hej,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I skriver 1-2 dage =7dage👎

Hej Gerhardt,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er desværre helt rigtigt, at din forsendelse var længere undervejs end angivet. Som skrevet til dig på e-mail, så havde vi desværre nogle udfordringer med logistikken hvilket resulterede i længere leveringstider i den pågældende uge.
Det var en fejl at du ikke blev informeret herom i tide, og det beklager vi meget.

Du ønskes en rigtig god dag og bi håber at du trods alt, har lyst til at besøge vores hjemmeside en anden god gang.

Meget tilfredse

30 de janeiro de 2024

Hej Abdel,

God hjælp

God hjælp pr. telefon, idet præcise mål på boksen jeg ville købe manglede i annoncen på hjemmesiden.

4 de janeiro de 2024

Hej Ane,

Du skal have mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Det glæder os at høre at du igennem vores kundeservice fik hjælp og svar på dine spørgsmål.

Ukompliceret leverance

God hjemmeside og nem bestilling og hurtig leverance

4 de janeiro de 2024

Hej Keld,

WhiteParts.dk teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais