WhiteParts.dkAvaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service fra enden til anden. Havde en 3 år gammel vaskemaskine som gik død. Hurtig udrykning og super professionel service. 4 dage efter kom den nye del hjem og konen var glad igen. Pris... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et filter, men fandt ud af den ikke passede og bad whiteparts om at annullere ordren efter nogle timer. Der gik ikke lang tid før det blev bekræftet. Ofte oplever jeg at supporten tager for... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når ens trofaste Asko vaskemaskine bliver træt i sine støddæmpere, er det fint, at man nemt og hurtigt få fat i nogle nye hos WhiteParts. Med en god del fingerfærdighed, kan man endda selv skifte dem,... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har en sag I vores boligselskab. Whiteparts korsør har bare været de bedste. Hjælpsomme hele vejen. Så vi fik tilbudt et brugt komfur mens sagen køre. Levering af det komfur var så professionell... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Ferramentas

Escrito pela empresa

WhiteParts.dk er et landsdækkende reservedels firma som sælger billige kvalitets reservedele, og tilbehør til husholdningsapparater og hvidevarer. Vi forhandler reservedele til kendte mærkevarer og leverer direkte til kunden inden for 1- 5 hverdage, afhængigt om det er lager eller fjernlager. Vi vil være danmarks førende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehør, og vi udvider derfor løbende sortimentet i vores shop. Vores dygtige serviceteknikere har mange års erfaring og tilbyder professionel rådgivning når det gælder produktvalg og montering. Hvidevarer kræver vedligeholdelse, så hos WhiteParts.dk findes der altid nyttige informationer og gode råd om vedligeholdelse så unødige reparationer kan undgås. Vision At være Danmarks førende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehør til husholdningsapparater og hvidevarer, og tilbyde kunden et højt serviceniveau samt et bredt udvalg af reservedele og tilbehør til kendte mærkevarer. Mission Tilfredse kunder, og et højt serviceniveau der overgår kundens forventninger. Forretningside At være danskernes foretrukne indkøbs sted for reservedele og tilbehør til husholdningsapparater og hvidevarer både til private og erhverv.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

25 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

31 de agosto de 2023

Hej Jess,

Tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering!

Hvis du skulle få brug for tilbehør eller reservedele til dine hvidevarer, kan du altid sende os en e-mail.

Hurtig betjening og levering

30 de agosto de 2023

Hej Elin,

Tusinde tak fordi du havde lyst til at anmelde os her på Trustpilot.
Det glæder os at høre at bestillingen hurtigt var fremme ved dig.

Husk du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp eller har nogle spørgsmål.

Du ønskes en god dag.

Topkarakter

Skøn butik at handle med. I er lynhurtige til at pakke og sende. Top anbefaling herfra

30 de agosto de 2023

Hej Lisbeth,

Tusinde tak for din anmeldelse.
Hvor er vi glade for at høre, at du er glade for at handle ved os og tilmeld vil anbefale os - det sætter vi stor pris på i vores lille virksomhed.

Husk, at du er altid er meget velkommen til at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp.

Hurtig og sikker handel

29 de agosto de 2023

Hej Snekke,

Du skal have mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition- vi forsøger altid at få vores ordre ekspederet hurtigst mulig.

Husk, at du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp.

super handel!

6 de agosto de 2023

Hej A. Wolf,

Tak for din anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at alting gik lige som det skulle.

Vi håber du har lyst til at besøge vores hjemmeside hvis du igen skulle få brug for reservedele eller tilbehør til dine hvidevarer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service. Købte en kurv til opvaskemaskine, den var ikke på lager, men blev fremskaffet i løbet af få dage, endda til en fin pris.
Kan kun anbefale White Parts

6 de agosto de 2023

Hej Ernst,

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Det glæder os at høre at du oplevede en hurtig levering og tilmed fik din bestilte vare til en fin pris.
Vi siger tilmed mange tak for din anbefaling og håber vi ser dig på shoppen en anden god gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt en beslag til at…

Jeg har bestilt en beslag til at montere en sokkel til en Siemens opvaskemaskine. Jeg har fået pakken med gls hvor jeg har valgt, og alt gik godt. Kan kun anbefales.

Hej Aurelian,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er glade for at høre, at alting gik godt og sætter stor pris på, at du anbefaler os.

Vi håber meget, at vi ser dig på shoppen en anden god gang, hvis du skulle få brug for reservedele.

Du må have en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bestilte vare var som forvente og…

Den bestilte vare var som forvente og den lå her dagen efter bestlling

2 de agosto de 2023

Hej Leif,

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os på WhiteParts.dk

Du må have en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin support til at finde den rigtige…

Fin support til at finde den rigtige reservedel.

1 de agosto de 2023

Hej Morten,

Vi er glade for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Endvidere er vi også rigtig glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig inden dit køb.

Vi håber at se dig på webshoppen en anden gang du skulle få brug for reservedele eller tilbehør til dine hvidevarer.

Grundig service.

Grundig support inden køb af reservedele,
som var til god pris.

1 de agosto de 2023

Hej Niels,

Tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Hvor er vi glade for at høre, at du oplevede en god service og der blev fundet frem til den rigtige reservedel.

Husk du er meget velkommen til at kontakte os en anden gang du skulle få brug for reservedele eller tilbehør til dine hvidevarer.

Hurtigt og effektivt.

Hej Mads,

Vi er glade for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Endvidere er vi også rigtig glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering.

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre at bestillingen hurtigt var fremme ved dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering og godt beskyttet…

Super hurtig levering og godt beskyttet indpakning

9 de julho de 2023

Hej Dennis,

Vi er glade for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Endvidere er vi også rigtig glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering og din vare var godt pakket ind og passet på.

Hurtigt og billigt

Hurtigt og billigt, det ville dog være rart med en beskæftigelse på mail lige efter man har afgivet ordren (Jeg var lidt i tvivl om den var gået igennem).

4 de julho de 2023

Hej Christian,

Tusinde tak fordi du havde lyst til at anmelde os her på Trustpilot.
Vi beklager at du ikke har fået en bekræftelse umiddelbart efter, dette er normalt noget vores system automatisk sender ud, lige efter der er lagt en ordre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, under 24 timer..

6 de julho de 2023

Hej Martin,

Tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering!

Hvis du skulle få brug for tilbehør eller reservedele, til dine hvidevarer kan du altid sende os en mail.

Hej Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre at du har oplevet en god service og bestillingen hurtigt var fremme ved dig.

Hej Kim,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Hvor er vi glade for at høre, at du oplevende en hurtig levering af dine bestilte varer.

Husk du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp eller blot har nogle spørgsmål.

Hej Rene,

Tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering, samt en god pris.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service til at finde den rigtige…

God service til at finde den rigtige reservedel. Lyn levering.

28 de junho de 2023

Hej Ingrid,

Tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mine varer blev leveret allerede dagen…

Mine varer blev leveret allerede dagen efter de blev bestilt 😊

31 de maio de 2023

Hej Randi,

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig service - vi forsøger altid at få vores ordre ekspederet hurtigst mulig.

WhiteParts.dk teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais