Fantastisk service fra enden til anden. Havde en 3 år gammel vaskemaskine som gik død. Hurtig udrykning og super professionel service. 4 dage efter kom den nye del hjem og konen var glad igen. Pris... Ver mais
A empresa respondeu
Købte et filter, men fandt ud af den ikke passede og bad whiteparts om at annullere ordren efter nogle timer. Der gik ikke lang tid før det blev bekræftet. Ofte oplever jeg at supporten tager for... Ver mais
Når ens trofaste Asko vaskemaskine bliver træt i sine støddæmpere, er det fint, at man nemt og hurtigt få fat i nogle nye hos WhiteParts. Med en god del fingerfærdighed, kan man endda selv skifte dem,... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har en sag I vores boligselskab. Whiteparts korsør har bare været de bedste. Hjælpsomme hele vejen. Så vi fik tilbudt et brugt komfur mens sagen køre. Levering af det komfur var så professionell... Ver mais
WhiteParts.dk er et landsdækkende reservedels firma som sælger billige kvalitets reservedele, og tilbehør til husholdningsapparater og hvidevarer. Vi forhandler reservedele til kendte mærkevarer og leverer direkte til kunden inden for 1- 5 hverdage, afhængigt om det er lager eller fjernlager. Vi vil være danmarks førende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehør, og vi udvider derfor løbende sortimentet i vores shop. Vores dygtige serviceteknikere har mange års erfaring og tilbyder professionel rådgivning når det gælder produktvalg og montering. Hvidevarer kræver vedligeholdelse, så hos WhiteParts.dk findes der altid nyttige informationer og gode råd om vedligeholdelse så unødige reparationer kan undgås. Vision At være Danmarks førende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehør til husholdningsapparater og hvidevarer, og tilbyde kunden et højt serviceniveau samt et bredt udvalg af reservedele og tilbehør til kendte mærkevarer. Mission Tilfredse kunder, og et højt serviceniveau der overgår kundens forventninger. Forretningside At være danskernes foretrukne indkøbs sted for reservedele og tilbehør til husholdningsapparater og hvidevarer både til private og erhverv.
Teilmanns Allé 1, 4220, Korsør, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Der er intet at klage over. Hurtig levering uden problemer og varen er OK.

Nemt at bestille, betale ( en ok pris ) og levering var hurtig. Mange tak

Resposta da WhiteParts.dk
Nemt at finde den rigtige vare på hjemmesiden. Hurtig levering.

Resposta da WhiteParts.dk
Nem at bestille og fik min order som aftalt. Alt somlovet og kan derfor gerne anbefale WhiteParts.

Meget hurtig levering.
Der var en utæthed i varen, hvilket jeg gjorde opmærksom på, og allerede dagen efter var der en erstatningsvare fremsendt.
SUPER service og kundepleje.

Resposta da WhiteParts.dk
Hej har lige købt 2 forskellige produkter hos WhiteParts til en god pris bestilte varene den ene dag og havde dem næste dag. Så jeg kan rolig anbefale at handle her. Mvh John

Resposta da WhiteParts.dk
Hurtig effektiv levering af kvalitetsvarer

Resposta da WhiteParts.dk
Hurtig levering, og nemt at finde produktet på jeres side, samt til den bedste pris.

Resposta da WhiteParts.dk
God pris og elsker konceptet med at genbruge emballage fra andre lokale virksomheder .

Resposta da WhiteParts.dk
God hjælp i supporten da jeg skrev om assistance for at få den rette trådkurv til vores Ikea opvasker. Hurtig tilbagemelding/afsendelse og hurtig fragt. Varen var hel og i perfekt stand. 5 stjerner herfra

Resposta da WhiteParts.dk
Emhætten var stået af. Skrev med Gregers fra kundeservice. Han hjalp mig. Ikke bare hjalp han mig, men han hjalp med at finde den billigste og bedste løsning.
Mere end 5 stjerner herfra.

Resposta da WhiteParts.dk
Leveret med fuld tilfredshed.
Det er den hurtigste levering jeg har oplevet.
Varen er leveret på under 24 timer efter bestilling

Resposta da WhiteParts.dk
Fik den bestilte del til en fair pris. Hurtig ekspedition, bestilte varen om torsdagen den 16 dec om aftenen, og havde pakken allerede om lørdagen d. 18 om formiddagen. Super service. Kunne dog være ekstra lækkert, hvis der fulgte en monteringsvejledning med reservedelene, evt at man kunne finde dem på jeres hjemmeside.

Resposta da WhiteParts.dk
Fair priser og hurtig levering.
Handler der gerne igen.

Resposta da WhiteParts.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.